Aspirante optimiste (168)
Raspunsuri - Pagina 9
Liana30 spune:
alexia28 pai arunca mingea
cat mai departe si pana se intoarce scrie si tu cate ceva

martha
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
alexia28 spune:
Liana iubita pai ce sa scriu ca tot imi fac calcule, cum sa fac sa iasa luna asta.... de maine ar fi perioada fertila si marti ar fi ovulatia si eu nu mai stiu cum sa prestez
, in ce pozitii, ca sa iasa
, daca ar fi dupa mine as face in fiecare zi....
MirelaV spune:
Buna seara. Liana, pup back la tine iubita. Io ma pregatesc de urati..deja in noaptea asta ii astept
Sa aveti un week end minunat!
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61461" target="_blank">5 Lei pentru Mariuca
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
Ioana81 spune:
Buna fetele!
Este vineri seara si....nimic...a trecut o saptamana si o zi ....ma bucur dar am inceput sa fiu foarte deprimata fetelor plang muuuult. Oare de ce? Se pare ca imi este frica deja si nimic nu este cert. Maine de dimineata imi fac testul iar. De data asta mi-am luat un test de la Sensi Blu, e un test intr-o tipla pare ciudat sper sa stiu sa-l fac. Promit ca va anunt.
O seara cat mai buna va doresc. Muuuuulti pupici!
http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV
lauricipani spune:
Buna seara dragelor. Hop si io un pic in pauza....muncesc continuu si nu mai am timp nici sa fac pipi. Offff.........
Voi?
Liana draga mea olteanca frumoasa! Pup obrajori frumosi
Ioana, tinem pumnii sa fie bine. Si faza cu plansul este normala in stare de gravideala!
Va pupic de nu va vedeti pe toate
Laurici ![]()
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici
Liana30 spune:
Ioana tin pumnii..
alexia lasa ca gasesti tu si pozitia si ziua buna ai sa vezi ca o sa o prinzi exact la fix
babutzoooo te iube mult
acuma fug la endometrioase ca ma asteapta
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
osna spune:
va doresc un week-end minunat la toate.ioana sa ne aduci vesti bune.tin pumnii.
http://community.webshots.com/user/svetlana_79
iepumic spune:
Eu nu ma simt tocmai bine....ma doare in partea inferioara a abdomenului fara legatura cu CM si m-a apucat si o intepeneala dureroasa de mijloc....daca acum ma doare asa, cand voi fi gravi ce ma fac??? stau numai in pat????
Uff...spor la "treaba"...sa veniti cu vesti bune dupa weekend.
Pupic
Iepumic 
martha78 spune:
Ioana, eu sunt convinsa ca ne vei da vestea cea buna...
Liana
sau asa ![]()
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.