Aspirante optimiste (168)
Raspunsuri - Pagina 10
puiudana2004 spune:
Ziua buna la toate fetele si sa dea Domnul ca luna Decembrie-luna cadourilor sa va aduca tot ce va doriti,in special bibicutii mult asteptati.Noi deocamdata suntem cumintei,crestem vazand cu ochii si speram ca pe data de 8 dec sa scapam de serclaj,sa fie totul bine.Am cam facut efort sapt asta,am carat ca ma tot mut.In sf m-am instalat si eu,ma simt un om normal,nu mai sunt o "sinistrata".E bine acasa.Va
si va doresc unwe placut.
http://community.webshots.com/user/puiudana2004 DANA sapt 13
simonette spune:
Buna dimineata la aspirantele mele optimiste!
Sa aveti un WE cat mai placut!
Iepumic, ia vezi tu mamica, nu cumva e cu okishori??? iou tzin pumnii!!!
Puiudana, ma bucur ca scapi de cerclaj, iti doresc sa aduci pe lume un bb sanatos, mancacios si zglobiu!!!
dana p. spune:
Salutare de la mare!!
M-am intors aseara de la Bucuresti intreaga si nevatamata , adica cu trompa intreaga.Dr. T a reusit sa-mi salveze trompa.Nici nu am cuvinte sa-i multumesc pentru tot ce a facut pentru mine.
Din pacate cat am fost in spital am facut o depresie foarte puternica dar care nu tine de problema pe care o aveam eu.Zilele astea incerc sa-mi revin si sa ma odihnesc, pentru ca acolo nu prea am dormit.
Va pupacesc pe toate.
Dana
Poze
lauricipani spune:
Dana, bine ai revenit intreaga! Ai grija de tine acum, sa te faci bine si fizic si psihic. Si io am trecut prin asa ceva numai ca am venit cu o trompitza lipsa![]()
pup din suflet frumoasa!
Laurici ![]()
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici
dana p. spune:
Laurici
.
Spun si eu cu intarziere, La multi ani Andreelor si Andreilor!!
Felicit si toate gravidutele, sa aveti bebei sanatosi !!
Dana
Poze
Sorina7 spune:
Buna fetelor !
Dana p., ma bucur ca ai revenit cu bine si cu tot cu trompa, sa fii sanatoasa si puternica, totul va fi bine.
Asi, mersi mult de raspuns, esti atenta si draguta ca intotdeauna
. Ai avut dreptate, mi-au trecut greturile de la BU, m-am obisnuit cu ea. Apropo, tu ai luat de Daciaplant sau de Favisan ? Oare conteaza ? eu am inceput cu Daciaplant, e tare rea, dar nu conteaza, si acum sunt la Favisan care e foarte usor de luat si ma intreb daca e si buna...ca m-am obisnuit ca tot ce face bine sa fie rau la gust...
...oricum de cand iau nu stiu ce revolutie se intampla, ca in fiecare zi e agitatie pe la ovarele mele.
va salut si va pup pe toate, si sa aveti un Mos super pozitiv in toate privintele 
Ioana81 spune:
Buna viitoare mamici!
In primul rand va multumesc de incurajari, ati avut dreptate de faza cu plansul.
In al doilea rand SUNT MAMICA, AM 2 LINIUTE LA TEST....E MINUMAT....E CEL MAI FRUMOS LUCRU CARE PUTEA SA SE INTAMPLE DE SARBATORI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ce sa va zic in afara ca e minunat am greturi de dimineata de exemplu azi m-au trezit din somn cere de mancarica de dimineata la pranz si seara(eu una nu mancam decat seara si la servici uscaturi) Tigari nu mai intra -aviz fumatoarelor.
Acum sa va povestesc cum i-am spus si sotului. Sambata de dimineata la ora 5.30 m-am trezit stiind ca trebuie sa fac testul. Chioara de somn m-am asezat pe cada si am inceput experimentul. Testul care l-am facut este de la farmacia sensi blu si se cheama DiaSpot.... si au aparut instantaneu 2 liniute. Vreau sa va zic ca in momentul acela am inceput sa plang de fericire, de ce va urma, si am fugit in dormitor unde bineinteles mi-am trezit sotul (el nu stia prea multe cand trebuia sa vina ciclul si altele) si i-am zis tati o sa ai un copil, sunt graviduta. Ce sa va zic dupa un sfert de ora de minisoc a realizat totul si de atunci stau in puf ca o printesa, imi pupa burtica, ma imbraca si ma cearta....si ne culcam amandoi fffffoarte devreme.
Va doresc tuturor fetelor de aici sa reusiti de sarbatori sa aveti un bebe. Dar nu va stresati !!!!!!!!!! Eu luna trecuta am zis gata cu bebeul am vorbit cu sotu' sa plecam la vara in bulgaria, turcia, grecia cu masina. Ne apucasem sa punem deoparte bani pentru concediu si acum a venit mult asteptatul bebe. Deci mi-am dat seama ca la vara imi iau concediu ca sa nasc nu ca sa merg in concediu .....si nu pot decat sa ma bucur. In concluzie cred ca trebuie in primul rand sa aveti incredere in voi si in al doilea rand...asteptati, vine bebeul!
Va pupic pe toate si o sa va scriu tot timpul sa va tin la curent. MULTA BAFTA SI VOUA FETE ASPIRANTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV
bety spune:

Ioana81 - felicitari viitoare mamica fericita!
Sa ai parte de o sarcina usoara si un
minunat!
Asta da veste de
!
a avut grija de tine!

Fetelor, incepem saptamana bine!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
lauricipani spune:
Ioana, ce cadou frumos de craciun!!!! FELICITARI, SA AI GRIJA DE BURTIK SI SA AJUNGI CU BINE LA TERMEN!!!
Inca o data FELICITARI!
Ce luna buna fetelor, cate gravidoase! Hai sa vedem pana la sfarsit poate ca se mai scurteaza listutza aspirantelor!
Sorinache, ce DORRRR imi e de tine! Te pupi mult!
Laurici ![]()
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici
july_g spune:
Neata fetelor!
Felicitari pentru toate gravidutele!
Intr-adevar e luna deosebita decembrie! La cat mai multe gravidute luna asta!
Lauriciule, tu ce mai faci iubita?