Bebelusi de martie - aprilie 2005 (56)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

mamacita stii cum e copii mici probleme mici, copii mari probleme mari... eu am noroc ca Alex mananca bine si fara prea mari scandaluri, in general cam in 15 minute maxim a terminat de mancat... si daca e foarte agitat si nu vrea sa stea, cautam reclame la televizor... stiu ca nu e bine, dar asa de frumos deschide guritza si mananca tot... si mancare m-am invatat de asta vara sa ii fac zilnic pentru ca aveam toate alea proaspete din gradina de la soacra-mea si am zis ca e pacat... sa le congelez...

Ellinia al meu tot programul de dormit era pe perna leganat pe picioare , si acum incerc sa schimbam obiceiul.. sper sa reusesc .. ca acum mai am si eu sot pe acasa... si mai trebuie sa ma ocup si de el... eu ii pun intr-un iaurt de 150 de la Danone miezul de la o felie de paine...
dar l-am incercat intr-o seara cu o felie unsa cu un pic de unt din care i-am rupt bucatele mici de miez si a mancta foarte bine.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Pace si liniste pe aici, vad ca lumea e in sarbatoare! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Daca ai putea sa ajuti un copil sa-si capete vedere, ai face-o ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

La multi ani!

danna, multam de complimente!

rp, multam!da, baietelul din poze este verisorul lui Rares; si nasu' mic

Vreau sa va zic ca am ajuns sa ne culcam la 6 dimineataNu mai stiu ce sa-i fac. S-a culcat frumos la 21:30, a dormit o ora si jumatate si gata. Are 3 saptamani de cand nu mai doarmeSe culca frumos intre 21 si 22, doarme intre o ora si patru ore, apoi se trezeste si numa' la 3-4 adoarme din nou, timp in care se joaca, este ceva mai agitat, dar nu plange. Am pus totul pe seama dintilor, dar care dinti, de 3 saptamani nici o aparitie. Acum 2 saptamani l-am dus la control la Medicover, dr.pediatru a pus si ea totul pe seama dintilor. Marti l-am programat iar la control, la pediatra cealalta, dr.de familie. , ziceti-mi si mie ce sa-i mai fac, cum sa-l fac sa revina la programul lui normal. Chiar si cand nu a dormit ziua decat 1 ora, tot nu s-a culcat noaptea. Si colac peste pupaza, nu prea mai am nici lapte. Suge maxim 5 minute si apoi il apuca joaca. Daca-i dau masa de solid, papa 300 g imediat, deci de la san nu mai suge cat trebuie. Biberon nu vrea sub nici o forma. I-am dat acum cand era flamand, pace. Se si stramba cand ii curge lapte din biberon. De la 5 luni papa cereale preparate cu lapte Milumil. Nu cred ca nu-i place laptele, de fapt nici nu mai stiu ce sa mai cred. Cand am inceput la 5 luni diversificarea, am inceput pentru ca seara nu se mai satura la san si completare nu vrea sa primeasca. Atunci am incercat sa-i dau Humana, la fel se stramba si de aceea am trecut pe Milumil, dar vad ca la biberon rezultatul este acelasi. Am incercat cu canita cu cioc. De o luna tot incerc sa-l invat sa bea apa din ea, bea cate 2-3 inghitituri si gata. Dar lapte deloc. Astept sfaturile voastre, orice sfat e bun venit! Plsssss

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Dragi fete,
io azi sunt in aer...Bubu n a vrut mai deloc sa si manance masa de a 11..o ora de urlete,5 lingurite halite,asta e bilantul!pe la 12.30 i am dat iaurt hipp cu mar si afine si a papt jumate(100gr)iar acuma doarme.offff....plus ca am fost singura cu el ,am crezut ca o iau razna,mai ales ca n-am o perioada tocami roz cu nervii...

adseana,rrox,valenka si alessia
multu frumos.mai,n-am gasit nimic mai ieftin de 400e cu avionul!varianta budapesta am uat o si eu in calcul,dar e departe rau de noi(ar trebui msa mearga cu trenul Buc-budap,iar de acolo de la gara la aeroport...greu...Mai e varianta Timisoara-Stuttgart la vreo 320 dar e cu escala la Viena si din Timi pleaca la 6 dimineata!Plus ca tot cu trenul tre sa ajunga la Tm.Uf...nu´sh ce sa fac,mai caut.
Blue air iese din discutie.am auzit multe chestii nashpa de ei,iar in plus n-au zbor in Germania,doar pana in maastricht si asta e f departe de noisper sa gasim ceva pana la urma:(

mamacita,
eu am citit in brosurie nemtesti ca ccc cantitatea minima d elapte e 400ml!Cate bordeie...
Meniul nostru,in zilele bune e asta:
5-6 laptic,in jur de 200ml
11-12 cereale/griessbrei(portie ca pe cutie,130 apa+6 linguri cereale)plus fructe(juma de borcanel sau natural,blenduite de mine)
16-16.30 legume(ori un borcanel ori portie de 200 preparata de moi)
19.30-biscuiti(crema)cu fructe
22-lapte,cam 200ml

tot ce ii dau crema,cereale,biscuiti,grish au in continut lapte.e ok,nu?
aaaaa,eu am o preblema cu Bubu:nu bea apa!in schimb galgaie ori suc(bio,de la hipp)ori ceai de fenicul cu suc de mar(tot hipp).
intrebatoare:pot sa-i fac suc din portocale proaspete?nca nu i am dat porto decat suc hipp care era din porto,banane,mere,etc.simplu,nu.

AH;LA MULTI ANI romanasilor de peste tot!si sarbatoritilor de ieri si azi!
am fugit,pupici tuturor
p.s.scuzati scrisul dar e in graba si nici tastatura asta nu e grozava

Love your neighbour,eat more greens,cheer up!It might never happen...

Nicole,mami de pici cu lipici

Mergi la inceput

Andruza: Of...Eu zic sa mai insisti cu lapte praf, spune-i lui Bogdan sa-i dea, poate accepta mai usor de la el. Sa-i dea cand e flamand. E foarte ciudat ca nu vrea sa adoarma toata noaptea, eu as sta langa el la patut, l-as mangaia si tine de manuta, nu l-as lua la joaca, si nici tine in brate prea mult, ci as face in asa fel sa-l linistesc si sa doarma. E GREU, stiu!Daca URLA, il iei in brate il tzi la piept si il pui la loc in patut. Sincer eu nu cred ca e de la dinti, pentru ca dureaza prea mult si deja i-ar fi iesit un coltisor. Cred ca e o dereglare de somn, o sa-si revina. Incearca sa-i dai lapte sa se sature seara inainte de somn, si sa-l pui pe la 8, dupa baita, si stai langa el pana doarme, dar sa nu-l ti in brate ci de mana, ii canti si-l alini pana doarme ! Sunt buna de sfaturi sper sa nu trec prin asa ceva! Of doamne! SUCCES!www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Daca ai putea sa ajuti un copil sa-si capete vederea, ai face-o ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Andrruzza nici al meu nu bea foarte mult cu canuta cu cioc la inceput... eu ii faceam initial cereale cu lapte mai groase sa le manance cu linguritza sa zic 150 ml si inca 50 ml de lapte simplu cu canutza si treptat i-am schimbat masurile mai putin cu linguritza mai mult cu canutza... cu cealalta problema nu prea stiu sa te ajut decat cu sustinerea morala.

Zuzunaki imi pare rau sa aud ca Bubu nu a vrut sa manance poate a avut si el o toana, si noua ni se mai intampla...

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex

Mergi la inceput

danna, pai tocmai asta-i problema ca el adoarme seara imediat, chiar si singur. dar dupa 2-3 ore de somn, maxim 4..se trezeste si nu se mai culca. Am incercat in toate chipurile. In camera e liniste, temperatura 22-23 grade.L-am lasat in patut, doar cu veioza aprinsa, noi ne-am prefacut ca dormim si degeaba. Tot in picioare in patutz, trage de aparatori, se tranteste in fundulet, iar se ridica, vorbeste... De flamand nu se pune problema, seara mananca cereale, mult cantitativ, preparate cu 175 ml laptic si 3-4 linguri de cereale. Apoi mai si suge nitel. Nu mai stiu ce sa-i mai fac.
Capitolul biberon l-a incercat si Bogdan, fara succes si el. Offf
Uite ca intrebai cum petrecem 1 decembrie. Aratam aman2 ca niste cetateni turmentati..si n-am baut nimic

Mergi la inceput

nino, pai Alex e baiat mare si cuminte

Mergi la inceput

Of Andruzza, las' ca isi revine el si astea o sa fie amintiri doar! Sper din toata inima cat mai repede!Cetateni turmentati deja ? Salutari lui Bogdan !Noi am papat pui la cuptor, cu cartofi prajiti si ne uitam si noi la PRO TV care implineste 10 ani de emisie, e Teo SHOW, acum canta 3 Sud-Est!Ne uitam, adica Narcis cu Sara ca eu butonez de zor, mai am putin si o iau pe Sara la un nani de dupa masa ca deja vrea cu mami!www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Daca ai putea sa ajuti un copil sa-si capete vederea, ai face-o ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63190" target="_blank">Bebelusi de martie - aprilie 2005 (57)

Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5

Mergi la inceput