Cel mai frumos oras din Romania...(2)
Raspunsuri - Pagina 3
claujro spune:
Eu votez pentru Bucuresti...
mamica de
baietel de decembrie 2003 si de
fetita de august 2005 
Poze Mara si Matei
Letitia1 spune:
Iasi-ul by far. Abia dupa ce am locuit 4 ani in Bucuresti am ajuns sa apreciez Iasul asa cum trebuie.
oany spune:
IASI ....DE DEPARTE....SI FARA A FI SUBIECTIVA....CAND SUNTEM PLECATI IN VACANTA, NIMIC NU SE COMPARA CU REINTOARCEREA ACASA, TE CUPRINDE UN SENTIMENT PE CARE CU GREU IL POTI DESCRIE IN CUVINTE....
AM VAZUT SI ALTE ORASE..DAR NIMIC NU SE COMPARA CU ORASUL MEU DE SUFLET...AM RATAT TIMISOARA SI-MI DORESC DIN TOATA INIMA SA AJUNG SI PE ACOLO...
Mami Oany si Printesa mea, Riana Ioana
www.ryanna.photosite.com/ryanna/" target="_blank">Albumul Meu
Nicoleta spune:
Salut.
BRASOVUL. Desi nu m-am nascut aici, sunt doar de 8 ani in acest oras, dar il iubesc si ma simt acasa.
Nicoleta
Elise spune:

Bucuresti?!
pai...depinde care Bucuresti?
km 0?
sau ghetourile alea de prin Ferentari?
eu m-am nascut aici si inca n-am vazut nici jumate de orash, deci n-as putea sa ma pronuntz in necunostiintza de cauza.... ca poate ma paleste vreo revelatzie maine-poimaine cind skimb drumu' spre job....
Elise
yank spune:
quote:
Originally posted by oany
IASI ....DE DEPARTE....SI FARA A FI SUBIECTIVA....CAND SUNTEM PLECATI IN VACANTA, NIMIC NU SE COMPARA CU REINTOARCEREA ACASA, TE CUPRINDE UN SENTIMENT PE CARE CU GREU IL POTI DESCRIE IN CUVINTE....
AM VAZUT SI ALTE ORASE..DAR NIMIC NU SE COMPARA CU ORASUL MEU DE SUFLET...AM RATAT TIMISOARA SI-MI DORESC DIN TOATA INIMA SA AJUNG SI PE ACOLO...
Mami Oany si Printesa mea, Riana Ioana
www.ryanna.photosite.com/ryanna/" target="_blank">Albumul Meu
Da nu trebuie sa tipi asa,ca vedem bine

xela29 spune:
Pentru mine BRASOVUL este numarul unul, insa foarte aproape este PIATRA NEAMT, orasul in care m-am nascut. Amandoua inseamna acasa pentru mine, insa in Piatra Neamt, oricat de minunat ar fi orasul, imprejurimilie, oamenii... nu mi-a oferit spatiul necesar sa imi intind aripile: in dreapta era Pietricica, langa m-am lovit de Cozla... magice locuri care mi-au creat amintiri nepretuite.
Despre Brasov nu am nimic de spus, Sanziana a acoperit cam tot ce era de spus. Imi dau insa lacrimile cand ma uit la poze din ambele orase si mereu imi amintesc ca "nicaieri nu e ca acasa".
Alte orase faine sunt Iasi si Timisoara, dar mi-am prezentat favoritele din punct de vedere subiectiv 
Va pup pe toti, indiferent in ce oras superb va aflati !
... words are tools...