Cel mai frumos oras din Romania...(2)
Raspunsuri - Pagina 2
CRISMIR spune:
BRASOVUL,a fost,este si va fi oriunde m-as duce cel mai frumos oras...nu cred ca mai este ceva de adaugat la ce a spus SANZIANA,
si mii de
pt felul in care ai descris orasul,nu se putea mai frumos,mai impresionat atata de tare ca mi-au dat lacrimile.
Am prietene in Timisoara si Bucuresti care maine daca ar putea s-ar muta in Brasov...e frumos si imbina perfect vechiul cu noul.
Eu am fost plecata din tara,si mi-a lipsit Brasovul oriunde am fost...e MINUNAT
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
AYUMI spune:
Cel mai frumos oras din Romania?Brasovul!!!
Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118
devylla spune:
for me ramane Bucurestiul...asa cum e el...cu zone mai bune mai rle...dar tot in inima mea ramane 
japonia prin ochii unui amator-new
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
diana11 spune:
IASI e sufletul meu!
Eu sunt din apropiere de Iasi (Harlau)dar stau in Arad! Daca as putea si maine m-as muta ACASA.Iubesc acest oras si mi-au dat lacrimile cand am citit ce frumos ati vorbit despre el. Acolo am invatat, acolo mi-am facut sperante, acolo m-am simtit frumoasa, iubita, acolo exista un miros ce nu exista in alta parte si niciodata nu am sa uit Copoul, Mitropolia,Cetatuia, Rapa Galbena, cladirea impunatoare a Universitatii,Palatul Culturii,teiul lui Eminescu, Gradina Botanica si multe altele.
Pupici.
daniella4 spune:
Eu iubesc Timisoara si Brasovul. Primul datorita oamenilor care locuiesc p-acolo, al doilea pentru locul in care e plasat.
Daniella, mama lu'Alexis
CristinaT spune:
Pentru mine acasa e la Bucuresti. 

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
Elise spune:
Si pentru mine Bucuresti e "acasa" dar cel mai frumos orash din RO mi se pare Timisoara.
Elise
mamica dulce spune:
eu am facut facultatea in IASI si e un oras frumos si cald care merita macar vazut cum se cuvine.
Insa eu sunt indragostita de CLUJ,mi-am dorit enorm sa fac facultatea acolo,am luat si admiterea,insa pana la urma iasi a fost sa fie.Nu-mi pare rau,insa e ca un vis neimplinit.
Alt oras pe care il ador,care e aproape de sufletul meu si in care m-as fi mutat daca nu-mi urmam sotul in germania,este MANGALIA.Nu ma intrebati de ce,dar de fiecare data cand am fost acolo n-am mai vrut sa plec...Asta e si visul meu,sa am odata bani sa-mi iau o casuta la Mangalia...
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
indu spune:
Locuiesc in Timisoara de cativa anisori... si ma simt bine aici. Dar pentru ca vorbim despre cel mai frumos oras din tara, votez de departe pentru Iasi.
Nici n-am cuvinte sa descriu sentimentul pe care-l am cand merg la Iasi. E FRUMOS!.. si oamenii sunt buni si calzi.. De oriunde ai fi, am impresia ca la Iasi trebuie sa te simti ca acasa. Frumoase plimbarile pe Copou, dar mai ales vara, dis-de-dimineata! Copoul, cu soarele de dimineata, e o adevarata sursa de sanatate si fericire!