Cel mai frumos oras din Romania...(2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

BRASOVUL,a fost,este si va fi oriunde m-as duce cel mai frumos oras...nu cred ca mai este ceva de adaugat la ce a spus SANZIANA, si mii de pt felul in care ai descris orasul,nu se putea mai frumos,mai impresionat atata de tare ca mi-au dat lacrimile.

Am prietene in Timisoara si Bucuresti care maine daca ar putea s-ar muta in Brasov...e frumos si imbina perfect vechiul cu noul.

Eu am fost plecata din tara,si mi-a lipsit Brasovul oriunde am fost...e MINUNAT

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Cel mai frumos oras din Romania?Brasovul!!!

Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

IASI

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

for me ramane Bucurestiul...asa cum e el...cu zone mai bune mai rle...dar tot in inima mea ramane

japonia prin ochii unui amator-new

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana11 spune:

IASI e sufletul meu!
Eu sunt din apropiere de Iasi (Harlau)dar stau in Arad! Daca as putea si maine m-as muta ACASA.Iubesc acest oras si mi-au dat lacrimile cand am citit ce frumos ati vorbit despre el. Acolo am invatat, acolo mi-am facut sperante, acolo m-am simtit frumoasa, iubita, acolo exista un miros ce nu exista in alta parte si niciodata nu am sa uit Copoul, Mitropolia,Cetatuia, Rapa Galbena, cladirea impunatoare a Universitatii,Palatul Culturii,teiul lui Eminescu, Gradina Botanica si multe altele.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Eu iubesc Timisoara si Brasovul. Primul datorita oamenilor care locuiesc p-acolo, al doilea pentru locul in care e plasat.

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Pentru mine acasa e la Bucuresti.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Si pentru mine Bucuresti e "acasa" dar cel mai frumos orash din RO mi se pare Timisoara.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

eu am facut facultatea in IASI si e un oras frumos si cald care merita macar vazut cum se cuvine.
Insa eu sunt indragostita de CLUJ,mi-am dorit enorm sa fac facultatea acolo,am luat si admiterea,insa pana la urma iasi a fost sa fie.Nu-mi pare rau,insa e ca un vis neimplinit.

Alt oras pe care il ador,care e aproape de sufletul meu si in care m-as fi mutat daca nu-mi urmam sotul in germania,este MANGALIA.Nu ma intrebati de ce,dar de fiecare data cand am fost acolo n-am mai vrut sa plec...Asta e si visul meu,sa am odata bani sa-mi iau o casuta la Mangalia...

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indu spune:

Locuiesc in Timisoara de cativa anisori... si ma simt bine aici. Dar pentru ca vorbim despre cel mai frumos oras din tara, votez de departe pentru Iasi.
Nici n-am cuvinte sa descriu sentimentul pe care-l am cand merg la Iasi. E FRUMOS!.. si oamenii sunt buni si calzi.. De oriunde ai fi, am impresia ca la Iasi trebuie sa te simti ca acasa. Frumoase plimbarile pe Copou, dar mai ales vara, dis-de-dimineata! Copoul, cu soarele de dimineata, e o adevarata sursa de sanatate si fericire!

Mergi la inceput