bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (59)
Raspunsuri - Pagina 14

crinuta spune:
Shobo, a postat Anda un articol referitor la faptul ca s-a aprobat vaccinarea antirujeolica incepand cu 7 luni.
Copiii intre 7 si 11 luni cica trebuie sa se revaccineze pana la 24 de luni, iar ceilalti la 7 ani.
Acum eu ce fac? Noi suntem intre cele doua categorii. Eu personal nu sunt de acord cu revaccinarea.
Ce mi-e 11 luni si o saptamana si 12 luni? Adica, daca mai avea anticorpi dispareau in astea 3 saptamani? Nu cred o iota.
In multe tari se face acest vaccin la 9 luni.
Pe de alta parte Capraru scrie ca dupa 3 luni dispar anticorpii, deci copilul este expus la rujeola.
E o contradictie totala. M-au zapacit!!!!!!!
Crinuta si Rayan

cory35 spune:
Dragele mele iacata-ma si pe mine dupa aproape 2 luni de absentza de pe forum..Deh, statul acasa la mama mi-a priit..
Romania i-a priit puiutzei mele, a invatat sa manince si alte minunii plus ca a invatat la olitza si sa mearga sustinuta de o minutza si citeodata isi da si drumu singura 3-4 pasi si apoi buf cu funduletzul de pozea..
Am citit in fuga ce ati mai scris, vi-am admirat puii care au crescut(vai ce repede trece vremea), am mai "furat" din sfaturile despre mincare.. si o sa incerc sa va raspund personal la intrebari, daca stiu raspunsu..
Va pup Cory si Amanda rasfatata

lavinia345 spune:
Buna seara mamici!
Eu nu ma simt prea bine,am fost ieri sa-mi scot o masea si era s-o patesc rau de tot.Mi-a facut o injectie cu anestezic care avea in compozitie adrenalina si se pare ca eu am alergie la asa ceva,drept urmare in secunda in care mi-a injectat in gingie anestezicul mi s-au taiat pur si simplu picioarele si am simtit ca ma duc,am ametit instantaneu si m-am albit la fatza.Iar apoi drept raspuns la shoc au inceput sa-mi tremure umerii,era o miscare spasmodica pe care nu o puteam controla.A turnat vreo juma de sticla de spirt pe mine dentistul.Mi-a mai facut vreo alte doua injectii cu anestezic caci nu prea prinsese prima,am mai avut o alta recatie la a doua dar degeaba,ma durea ca dracu' cand tragea de dinte.Asa ca am lasat-o pe azi,a adus alt anestezic fara adrenalina si a reusit sa-mi scoata maseaua fara dureri.In schimb acum ca s-a dus anestezicul ma cam doare,e o durere asa surda si m-a luat si cu durere de ureche.M-am cam speriat ieri ce-i drept,desi nu e prima oara cand am astfel de experiente.Si cand am facut cezariana a fost la fel,chiar mai rau!
Natalia mai are inca un dintisor sus,deci avem si noi patru!
Magga merci mult pentru compliment.Cat despre legume,aici gasesc cam orice,dat fiind faptul ca e cald.E sezon cam de toate,inclusiv ridichi...si daca ma chinui gasesc si ceapa verde.Dar nu-mi vine sa mananc ridichi in decembrie...nu merg!
Va pup,ma duc sa-i fac baitza printesei!
Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia285

lavinia345 spune:
Cory welcome back!Cum a suportat micuta atata amar de calatorie?I-a placut cu avionul?Natalia nu zice nici pis in avion,nici macar la decolare sau aterizare!Parca am facut-o in avion!

crinuta spune:
Of Lavinia, prin ce ai trecut. Macar acum stii ca esti alergica la adrenalina.
Totusi, de ce ti-a scos maseaua? Ti-a facut radiografie inainte?
Crinuta si Rayan

adrianafedorca spune:
buna fetelor, ce faceti? eu sunt o mamica de martie-aprilie 2005, vreau sa va rog daca puteti sa donati si voi niste banutzi , cat puteti voi, pt alina, are nevoie de o operatie in belgia la ochi...mai multe detalii gasiti aici http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110&whichpage=3 , orice suma e bine venita, operatia costa numai 4000 euro , ank starnge banii de la fetele din strainatate iar eu strang banii aici in romania, deci daca puteti dona niste banutzi va dau nr mele de tel si adresa si vedem noi cum facem , pupici multi Adriana si
Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )
Cezar,minunea mea
Varsta lui Cezar
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=62378 br / " target="_blank">AJUTATI-O PE ALINUTZA SA VADA

cory35 spune:
Lavinia multumesc..Amanda cind ne-am dus spre Ro a dormit tot zborul , iar acum la intoarcere a mai facut si fitze ca vroia sa doarma numa la mine in bratze, dar am mai pacalit-o si a dormit si in patutzul ala special..
Imi pare rau de patania ta.., dar dentistul ala daca a vazut ca tie rau nu inteleg de ce te-a mai intepat inca odata cu alte minunii in aceiasi zi..
Si Amandei incearca sa-i mai iasa niste dintisorii.. Momentan are doar 4...

lavinia345 spune:
Crinuta nu mi-a facut nici o radiografie.E o masea de minte si crescuse o bucata de carne peste ea,era acoperita in totalitate,maseaua intra din ce in ce mai mult in gingie si ma durea tare.Si mai am una de scos,dar mi-a zis sa vin dupa o saptamana-10 zile.

crinuta spune:
Eu credeam ca ati si deschis capitol nou si cand colo nimic.
Pai ce facem?
Crinuta si Rayan