bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (59)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Eu l-am vaccinat deja. Este intr-adevar epidemie si in Bucuresti.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Simona, eu i-am gasit biscuiti graham aici linga noi la o alimentara mai mica.vad ca aduc periodic si cred ca au fff putin zahar ca nu prea sint dulci. si de aceea prefer sa-i dau lui Codrin. eu am ce am cu zaharul la copiii mici! el asa a invatat sa mai muste/mestece. iar despre pasat nici eu nu-i dau inca nepasat dar cind ii pasez opresc furca la un fel de ras, nu chiar pasat si treptat probabil o voi opri la tot mai mare. cind ia din lingurita se mira asa ca da de ceva mai neterciuit dar il vad ca tinde sa morfoleasca in gura si pina la urma inghite usor usor.
despre variatii, am zis, nici Codrin nu e fan variatii... lui sa-i dai ce stie el ca-i place, altfel e posibil sa se strimbe si chiar sa nu accepte. si eu ii fac aceeasi supa zilnic, cu TOATE legumele de pe piata ulei de masline, unt, verdeata proaspata si mai nou ii cumpar piept de curcan ca si carne. am renuntat momentan la pui. carnea de curcan cred ca e cea mai sanatoasa.

eu nu il vaccinez. poate daca avea peste 11 luni ca si al Crinutei, da, dar asa nu ma risc la doar 9 luni, mi-e frica si d-ra m-a sfatuit la fel, sa asteptam ca nu e chiar asa grav...

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Buna dimineata!
Am trecut sa va spun ca nu v-am uitat. Am trecut si trec printr-o perioada destul de grea. Doris e de 2 saptamini racita, la scoala au o invatatoare destul de dezorganizata. Clara a avut si ea febra de o zi si acuma ne-au iesit primii 2 dintisori. de aceea nu mai vrea sa manince mai nimica decit laptele de la sin. Am fost cu ele la pediatra unde am asteptat 3 ore. Luni mi-am taiat o bucata din deget§(cu masina de taiat piine si salam) si trebuie sa merg in fiecare zi la medic sa-mi schimbe pansamentul. Sotul are multa treaba si nu poate sa ramina acasa sa ma ajute. Ce ati cumparat la copilasii de Craciun? Eu am comandat pt. Clara o paturica cu numele ei si furculita, lingurita pe care tot asa ii scrie numele. De asemenea sint de la fischer price niste jucarioare tare haioase pt. astia mici Little people pe care vi le recomand cu caldura.
Pupici si multa sanatate la copilasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Adita, merci frumos pt. urari. Cat despre statul in picioare sa fim optimiste ca o sa le treaca repede.
Patricia si Magga, eu cred ca amandoua veti avea fete cu parul des si frumos indiferent daca le tundeti sau nu, daca vor semana cu mamele lor. Tu Andreea asa pari sa-l ai din poze iar pe Patricia o stiu si in realitate asa ca n-am dubii, are un par f. frumos si des.
A! Patricia, vezi insa ca tu mai trebuie sa-i transmiti neaparat Rebeccai ceva f.f. frumos si important, de care dispui din plin!!!
Simona, este epidemie si in Bucuresti. Vaccinul Priorix se poate administra copiilor cu varsta intre 9 si 15 luni, insa daca i-l faci pana la 1 an (12 luni) exista riscul sa nu obtii un raspuns imunitar adecvat din cauza posibilei prezente a anticorpilor materni in organismul copilului. Despre alte vaccinuri nu stiu ce si cum dar presupun ca e cam aceeasi poveste. Nici Tudor nu mananca nepasat desi are aproape 11 luni si 7 dinti.
Poti sa incerci sa-l inveti sa mestece cu bucatele mici de banana sau alte fructe moi care ii plac. Al meu de ex. mesteca miez de paine, felii de mandarina, banana, dar mancarea tot pasata i-o dau, ca altfel dureaza masa o vesnicie si la un moment dat incepe sa icneasca si tinde sa vomite.
Shobo, Terasa Doamnei este la Universitate, chiar pe Strada Doamnei, vis-a-vis de Banca Nationala a Romaniei, unde era fostul Cinema Doina parca.

Si, ca tot vorbim de restaurante si ca suntem in luna cadourilor, nu aveti chef sa ne facem si noi un cadou, sa lasam copiii cu cineva si sa ne intalnim la o masa buna sau la o prajitura? Intr-o seara sa zicem? Ca sa avem cu cine-i lasa...

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Victoria, ce bine ca ai mai scris, desi vestile nu sunt prea bune. Off, mie mi se pare ca e o perioada destul de grea pt. toata lumea, sau cel putin pt. cele care nu prea avem parte de ajutor, multa oboseala, etc.
Sanatate multa si tie si fetitelor scumpe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Daaaaaaa, haideti sa ne vedem luna asta macar la un restaurant undeva. eu chiar propun Casa Elisabeta, mie imi place acolo si am citit mai mult de bine despre el (fata de altele) pe forumuri... dar daca nu vreti asta putem alege altul fara pb. dar sa fie ceva central- pt roate fetele ok.

ce ziceti???

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

Mergi la inceput

Shobo, eu sunt "pro". Dar hai sa ne miscam repede, sa fim hotarate pe pozitii si prompte in stabilirea locatiei si datei ca altfel iar o lalaim si nu ne mai vedem...
De altfel nici nu cred sa conteze prea mult unde ne intalnim atat timp cat suntem impreuna, scopul fiind mai mult sa ne vedem decat mancarea in sine sau altele. Dar, e adevarat ca nici asta nu-i de ignorat la ce foame em in ultima perioada!
Simona, hai ca am citit comunicatul de presa. Cica s-a hotarat acum vaccinarea gratuita pt. copiii de 7-11 luni doar impotriva rujeolei, urmand sa le faca ulterior rapel cu ROR cand vor avea varsta potrivita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Lavinia - nici eu nu am menstruatie si nu mai alaptez. Am fost la gineco si dr. a zis ca nu e obligatoriu sa vina (nici chiar dupa ce incep Jasmine in loc de Exluton). Fac economie la snage!

Si eu i-am tuns bretonul Alexandrei (saraca are o fatza...ca tati i-a taiat parul pe diagonala, asa cum a putut tine foarfeca). Pana la un an o sa-i creasca - apai decat sa stea cu el in ochi, mai bine fara - a se vedea purtatul cordelutei in scoala!

Noi se pare ca am scapat de urticarie. O sa incep sa-i reintroduc carnea, oul si fructele. De unde banuiam portocala, o prietena care e medic neonato mi-a povestit de laptele Fulga (si eu faceam branza din el).

Ieri a mers tinuta doar de o mana - nu prea m,ulti pasi, dar suficient pentru inceput.

Pupici!

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Hello!

ce bine e acas, am avut ieri liber si am putut sa imi prelungesc si azi, asa ca am din plin cu ce sa imi ocup timpul, ca s-au adunat o gramada de trebi'.

Tomasa, as vrea eu sa am parul des, dar din pacate nu prea este. Norocul meu este ca e firul destul de bun si este "coafabil", ceea ce da impresia de par bogat. Cit cu cealalta "kestie", sa dea d-zeu sa fie asa cum ii va placea ei, ca eu una, stii parerea mea . Am avut si eu momente si inca mai am -cind am gindit ca Magga cu parul taiat/ras - in a scapa de aluzii neplacute din partea baietilor (mai ales pe strada) dar nu a fost asa simplu ca daca era...

Lali, din pacate nu prea mai ajung in parc, pentru ca ajung acasa dupa ora 18...s-a mai dus sotul meu si eu ultima data duminica trecuta si ne-am intilnit. sint bine amindoua, m-a intrebat si ea de tine. ce dragutz ca vii in Bucuresti!

eu sint prentru taiatul parului atunci cind intra in oki sau creste inegal (am vazut copii asa urititi din cauza asta), cu cite o chica maaaare si in parti cheli, etc. Noi deocamdata nu avem, abia acum incepe sa creasca, si nu cred ca imi seamana, ca e blondina si incep sa ii se faca bucle...sotul meu a fost asa mic, dar acum are parul foarte frumos si bun.

se anunta intilnire?? nu stiu de ce, dar sint mai mult pro intilnire intre mamici decit pentrecere cu copiii. Cred ca inca sint prea mici, si noi nu prea vom avea timp de mare lucru cu ei printe noi, vor pplinge, va fi ora e masa, de som, de schimbat, etc....asta e parerea mea...

Shobo, cine ti-a zis ca curcanul e cea mai sanatoasa carne?

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eu ii fac brinza cu lapte Bebelac: 68 g lapte praf cu 450 ml de apa, adaug 3 pastile de calciu lactic. Nu iese rea.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Mergi la inceput