Confesiune
Raspunsuri - Pagina 4
valcampan spune:
Draga baghera am sa-ti povestesc prin ce am trecut eu ca sa vezi ca nu esti singura.Anul trecut am cunoscut un tip ce mi se parea extraordinar.In scurt timp ne-am logodit si s-a mutat la mine. La scurt timp doctorita mea mi-a sugerat sa ramin cit mai repede gravida pt ca ca riscul de a face cancer de col este ridicat. Chiar daca nu-l cunosteam foarte bine pe tatal copilului am hotarit ca e bine sa am un copil. Am ramas l-a scurt timp gravida cu precizarea ca a fost un copil dorit si de tatal lui nu numai de mine. Pe toata perioada sarcinii insa individul mi-a creat mari probleme ma mintea si imi fura banii. A furat pina si banii care ii aveam in casa pt botezul copilului. La implinirea a 2 luni de viata ale bebelului a decis sa se intoarca la ai lui si sa ne lase in pace. Alaturi de mine a ramas mama careia ia-si ridica si o statuie pt tot sprijinul pe care mi-l acorda. Pot spune acum ca am un baietel minunat, cuminte, frumos si vesel de care ma bucur in fiecare zi. Ai sa vezi si tu prin ce stari emotionale ai sa treci cind vei avea pe bebe in brate. N-ai sa regreti nici o clipa faptul ca ai decis sa-l ai asta iti garantez eu. Sunt minunate sentimentele pe care le simti ca mama. Iti doresc sa ai rabdare, sa te odihnesti foarte mult, lasa-l incolo de servici ca o sa te ajute bunul Dumnezeu sa-ti rezolvi si aspectul finanaciar. In ultima luna de sarcina iti va fi cel mai greu pt ca o sa ia dureri de spate si de mijloc. Menajeaza-te cit poti de mult si nu te mai stresa. Am citit ca vorbesti deja cu bebele . Si eu faceam la fel, vorbeam cu burta mea chiar si la servici nu-mi pasa de ce spun ceilalati. Eu vorbeam cu bebele meu pt a fi sigura ca ma va recunoaste dupa voce in primele 3 luni cind bebeii nu vad foarte bine. Ei si ce se mai bucura baietelul meu acum cind ma vede !!! Cit despre individul tau se pare ca nu este suficient de matur. Ar fi bine sa te ajute pina la nastere macar dar sa nu te mai streseze cu vorbe timpite ci chiar sa te ajute si atit. S-ar putea sa se ataseze si de bebe cind il va vedea dar sa nu speri ca se va schimba prea mult. Multa sanatate si poate ne mai scriem.
Elise spune:
Daca mie mi-ar fi spus al meu ca mai bine creste alt copil, zbura pe geam, nu mai aveam rabdare sa astept sa iasa pe usha....
Un copil nu e un subiect de compromis, pe marginea caruia sa te tot tirguiesti.
Il vrea sau nu.
Punct.
Daca il vrea, bine, foarte bine - daca nu, salutare!
Si in locul tau as da si pisicul.
Stiu ca n-are nici o vina, dar bebeul si pisicul nu mi se par deloc compatibili, in primul an de viata al copilului.
In rest, fii optimista.
Un copil e cea mai mare minune care poate sa ti se intimple....
Nu barbatu', nu jobu', nu casa... Fatza de bebe, astea sint doar detalii.
Elise
bagheera1975 spune:
Va pup pe toate si pe toti. Ai dreptate Elise. Un copil e foarte important si nu e un subiect de targuieli. Am renuntat si m-am decis sa ignor absolut orice imi poate face rau, pentru ca implicit il ranesc si pe bebe daca eu ma agit si ma supar. Merg in continuare la birou, multumesc lui Dumnezeu ca imi da forta sa fac asta si pot astfel sa adun banuti pentru cand se va naste bebe. El e cuminte, joaca de zor in burtica de dimineata pana seara. Ba chiar avem si nocturna. :) Abia astept sa il vad dar pana la inceputul lunii martie trebuie sa mai am rabdare. Rau nu mi-a mai fost decat de vreo 2 ori dar am trecut peste. Nu am mai avut timp sa intru sa vorbim sau sa va povestesc pentru ca sunt toata ziua la birou si seara cand ajung acasa pic lata si stau ca o placinta la odihna. Tatal e inca acasa, ne mai contrazicem dar nu ne-am mai certat. L-am lasat sa faca ce vrea si am intors spatele complet. E totusi casa mea si se pare ca pana la urma, poate si datorita ploii de bebei din grupul nostru de prieteni, constientizeaza si el ce inseamna sa ai un copil. E totusi ultimul subiect la care ma opresc cu gandurile. Comunicam, ma ajuta la cumparaturi, a mai reparat prin casa chestii care trebuiau reparate de mult si in rest sta cuminte in banca lui. NU stiu cat il tine, dar am multe la care sa ma gandesc si el nu mai este o prioritate. Va multumesc mult pentru sprijin si promit sa scriu mai des. Un An Nou cu tot ce va doriti voi si sa fim in primul rand sanatosi.
sinzi_ana spune:
Bagheera, te felicit ca ai luat decizia sa pastrezi copilul...eu cred ca e cea mai buna decizie pe care o poti lua...
Nu iti garanteaza nimeni ca daca faci copilul alaturi de un sotz, sau un partener care poate la inceput se arata dornic sa stea langa tine toata viata, chiar vei imbatrani alaturi de el, si copilul va avea mereu un tata!!!!
Decat cu un tata care e inexistent sau face mereu scanadal...mai bine lipsa!!!
Asa ca iti doresc un bebe sanatos si iubit!!!!
Ra_mata (Ruxi) ai un copil superb, si iti doresc sa te bucuri cat poti de el!!!! Nu stiu ce pb are (desi cred ca la 1 an e cam timpuriu sa spui ca a ramas in urma fata de alti copii, si pot sa reucpereze repede) dar nu ar trebui ca asta sa te departeze de copil...
Cu dragoste va recupera si ii va intrece pe ceilalti!!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
brendamitran spune:
Bagheera,succes luni.
Sa va intoarceti cu bine acasa,si tu si bebe.
Iti tinem pumnii si sintem cu gindul linga tine!
Numai bine!
BRENDA
"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
andreeaben spune:
Eu am cam intarziat pe acest forum,dar iti doresc draga BAGHEERAsa ai parte de un bebe sanatos,frumos,cuminte!M-a impresionat povestea ta,dar oricum nu e de mirare ca am vazut multe cazuri asemanatoare.Barbatul e un rau necesar!Copilul tau e pe primul loc!cred ca se va schimba dupa ce-si va vedea copilul si il va tine in brate.Daca nu,atunci nu merita nici un efort din partea ta!ai fost oricum f. ingaduitoare cu el.Ai muncit asa cum ai putut,cu greu,stiu cum e sa fii gravida si sa mergi la servici si nimeni sa nu aprecieze.EU ITI DAU NOTA ZECE!ESTI O CURAJOASA SI BB.AL TAU VA FI MINDRU DE TINE!
Iti doresc o nastere usoara(sper ca nu am ajuns prea tarziu).abia astept sa ne spui cum a fost.
va pup cu drag:pe mami si pe bb.
ANDREEA
kim spune:
Fetelor, Bagheera a nascut un bebe sanatos, puteti citi la Mamici de martie aprilie sau la A nascut bagheera.
Bagheera, te felicit pt bebe Marc, sa-ti aduca multe bucurii, santate, putere de a trece usor peste toate, sunt sigura ca te va face sa uiti din suparari si necazuri.
35
KIM & p’tit bout d’chou
photos
Anca Wish spune:
Baghera, sa-ti traiasca micutul Marc. Am citit povestea cu sufletul la gura si ma bucur ca pana la urma bebe a venit pe lume sanatos, la fel ca mamica lui.
Sanatate multa, recuperare rapida.
anca...SIGUR intr-o zi
brendamitran spune:
quote:
Originally posted by kim
Fetelor, Bagheera a nascut un bebe sanatos, puteti citi la Mamici de martie aprilie sau la A nascut bagheera.
Bagheera, te felicit pt bebe Marc, sa-ti aduca multe bucurii, santate, putere de a trece usor peste toate, sunt sigura ca te va face sa uiti din suparari si necazuri.
35
KIM & p’tit bout d’chou
photos
Pai....cam asta scrisesem si eu mai sus.........ca a nascut bagheera....deci stim.....
BRENDA
"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
daniella4 spune:
Bagheera, felicitari pentru bb Marc Alexandru. Am citit abia acum povestea ta si iti spun ca te admir pentru curajul tau si te felicit pentru decizia luata. Sa fiti sanatosi, luminosi si voiosi amandoi!
Daniella, mama lu'Alexis