La noi la Galati sa veniti (13)
Raspunsuri - Pagina 6
cookie spune:
Fetelor, schimbam locatia sau bem tot o cafea/cocteil la Cafe mon d'art?
Alte idei?
Mie mi-a secat imaginatia...
lauraspeedy spune:
'Neata!
O cafeluta, un biscuite?
Azi e mare sarbatoare la noi in familie: fii-mea implineste 9 luni si vine si mos Nicolae la ea (plus ca azi noapte i-a mai iesit inca un dinte).Bineinteles ca o sa vina mosu' inca o data si pe 6 dec.
O duminica placuta la toata lumea!
lauraspeedy
LauraFlo spune:
Si la noi a venit deja Mos Nicolae ! Se vede ca tare cuminti am fost anul acesta ! Intalneala ??? Vreau si eu !
Va pupacesc !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
vladhana spune:
Si eu,si eu... Vin unde vreti voi.Daca e la cafenea e super,ajung in 3 minute.Sau poate ar trebui sa fie mai departe?
Si la noi a venit deja mos Nicolae.Surpriza! Oare ghiciti de la cine?
cookie spune:
'Neata!
Mie mi-a adus Mosul un parchet frumos si stralucitor...asa ca azi am shmotru grupa mare in program...trebuie sa termin neaparat, ca altfel...nu mai vine si la noapte
Azi imi aduc copilul acasa
Sa aveti o saptamana frumoasa si sa va aduca Mosul tot ce va doriti(da' sa mai ramana cate ceva si pentru Mos Craciun!)
LauraFlo spune:
Maine la ce ora ne intalnim ? Si unde ?
liliac1 spune:
vilma Cum marti seara vine mosul Neculai?? Eu stiam ca luni...Poate ma insel...hmmmmm...
La noi mosul aduce fructe si dulciuri. Jucarele si alte celea aduce Mos Craciun, dupa care Andra e topita...Exersam la poezia de bradutz
hana Sa nu spui ca de la soacra ta!
Deci, v-ati hotarat pe unde??
Si in caz de ceva sa-mi lasati un nr de telefon, ceva, ca io-s zapacita si iar caut ca disperata!!!
Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani
poze Andra Ghiberdica
LauraFlo spune:
Eliza, s-a schimbat modificarea . Crema de care iti vorbeam zilele trecute nu e cea buna. uite un crampei din mesajul iubitei care s-a oferit sa mi-o aduca din Germania :"La loc comanda la fetele farmaciste si sa caute MYKUNDEX mono Salbe sau MYKUNDEX heilsalbe. (e cam aceasi chestie) La baza are Nystatin (habar n-am ce e)si oxid de zinc.Primul component vindeca ciupercutza iar zincul protejeaza ai accelereaza procesul de vindecare.
Nococ ca m-ai pus sa citesc componentele ca asa mi-am dat seama ca am gresit.Scuza-ma!
Mykundex-ul se foloseste indeosebi la bb-i (copilasi) in zona scutecului, unde apar ciupercutze/eczeme . "
Te rog verifica daca voi o aveti ca sa nu pun fata pe drumuri. Daca este si la noi nu ar avea rost ! Multumesc Eliza!
vladhana spune:
Da,de la soacra-mia.Cred ca visat ceva,ceva s-a intamplat sigur!
Maine dupa amiaza e intalnirea,nu? Sa stiu sa-mi anunt sotul,sa nu-si faca alte planuri.Ce spuneti de ora 4.Sau 4.30?
Cookie,spor la smotru! Bun mos,se gandeste si la noi nu numai la pitici!
LauraFlo spune:
Soacra si-a revizuit comportamentul ??? Pai atunci sa ne rugam sa viseze mai des ce- a visat, nu, Hana ?
Nu stabileste nimeni locatia intalnirii de maine ? Vad ca Hana a propus ora .
Cine vine ????