Fetele din Japonia cele mai gatiti sotilor vostri?
Raspunsuri - Pagina 5
hannen spune:
Dolphin,reteta de macaroni gratine aia de ieri de la Kotaete Chiodai???
Ca am facut-o si eu ieri,a fost buna.
Eu am avut un caiet plin de retzete da` l-am "maritat" pe undeva(sau insurat,se potrivea mai bine?)
Devylla,hai sa facem schimb de retete de hamburg
cine scrie prima?
Printesele mamii
Pozici
dolphin9913 spune:
Devylla ma bucur ca ti-ai adus aminte, si ca va sant folositoare retetele mele , Dar chiar va rog sa scrieti si voi retete, poate mi-a scapat si mi-e multe dintre ele care nu le stiu.
hannen retetele mi-e sotul mi le traduce ( asta acum cativa ani) Nu stiu de kotaete chiodai. Si eu tot asa, mi-am facut un caiet numai cu retete si romanesti si japoneze in total am la vre-o 133 de retete scrise WOW cred ca va-ti speriat. Sant mare bucatareasa
http://community.webshots.com/user/dolphin9913
hannen spune:
Dolphin,este o emisiune tare haiosa,incepe dimineata la 10:00
Numai intimplari una si una,eu ma distrez copios(adica intimplari reale).Cu soacre,soti ,sotii,amante, faze de astea.
In cadrul emisiunii invita zilnic cite un "sensei" care gateste ceva.Se merge pe o tema sapaminala.Citeodata mie imi sunt de ajutor ca au retzete usoare si rapide.
Printesele mamii
Pozici
madi-ren spune:
salut fetelor.sunt casatorita in japonia de aproape 7 ani am doi copii o fetita de 5 ani si un baietel de 2 ani si 8 luni yoroshiku!am citit ceea ce ati scris "la bucatarie" despre retetele japoneze si ma interesat foarte tare , am sa va ajut si eu cu tot ce pot si cu tot ceea ce stiu despre japanis . apropo...ce meniuri facem de craciun si de revelion ? eu de craciun fac pui fript cu salata ,si bineinteles gustoasele noastre sarmale cu ardei iute.voi? astept raspunsuri si intrebari va dulce.
dolphin9913 spune:
Buna MADI
Bine ai venit printe noi, si eu tot de 7 ani sant in Japonia.
In ce zona a Japoniei stai? YOROSHIKU DESU.
http://community.webshots.com/user/dolphin9913
rinosuke spune:
bine ai venit madi!eu astazi nu am gatit,mi-am pierdut timpul lamaine cred ca mancam soba cu tororoimo.ce mai faceti voi din tororoimo,ca eu inafara de ras cu shoyu nu stiu sa-l prepar.si cica-i bun pt.sanatate
devylla spune:
quote:yo habar nu am ce e tororoimo nu de alta dar te-as fi ajutat
Originally posted by rinosuke
bine ai venit madi!eu astazi nu am gatit,mi-am pierdut timpul lamaine cred ca mancam soba cu tororoimo.ce mai faceti voi din tororoimo,ca eu inafara de ras cu shoyu nu stiu sa-l prepar.si cica-i bun pt.sanatate
Vin ami tarziu cu meniul pe ziua de azi.
Hannen scriu si reteta de hamburgeri mai tarziu
Sarbatori fericite
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
hannen spune:
Bre,da` voi operatzi numai la ore mai ai?
Aseara am stins si eu pc-ul pe la 1:00 a.m dar deja trasesm un pui de somn.
Am fost sa adorm piticele si-am adormit eu inaintea lor
O sa scriu si eu mai tirziu retzeta mea,acum am inca de trebaluit.
O zi faina va doresc!
Printesele mamii
Pozici
Noi
nella spune:
Am pregatit GURAN TAN si mi-a placut dar sotul meu ar fi vrut si altceva.
dolphin9913 ai o fetita superba ,sa-ti traiasca!
devylla spune:
nella eu postasem la un subiect cateva din mancarurile preparabile in tara...subiectul se intitula ceva de genul:CE mancaruri a-ti invatat sa gatiti in alte tari!...dai si tu la cautare poate il gasesti.
So eu fac hamburgerii asa:carne tocata mixta,1 ceapa,sare piper,1 ou,faina.
TAi ceapa marunt,o amestec cu carnea,pun sare piper dupa gust un on ,amestec bine,le fac in forme de hamburgeri cam de 1 cm grosime.Tapitez cu putina faina si le pun in tigaie fara ulei cu capac deasupra pana se patrund...dupa care la foc mic pana prind culoarea specifica.
Azi fac buri no teriaki,hijiki no hitameni ,o supita si orez.
Sarbatori fericite
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina