Mamici de martie-aprilie 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Pispiiii bine ai revenit!!!! Ce s-a intamplat de te-a dat asa peste cap? Nu-i bine, puiule, gandeste-te la micutz

Tina pune-i si lui Noe la nr 24 . Sper sa nu te superi pe mine am oki de soacra

Tweety Geo nebunatiiica micaaa!!!

Laura cu ?23+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

Catrinel . Problema mea slava domnului nu are legatura cu sarcina. Bebe e super bine isi face simtita prezenta permanent. Si am constatat ca zilnic imi trage cate una asa de tare ca ma face sa tresar, in rest e finut, da usor din manute si din picioruse, dar are grija sa-mi spuna ca e acolo si ma si altoieste mai tare.

Tina mi-au mers la suflet pozele alea. Superbe.

Va multumesc. Oricum am imprumutat din optimismul sotului meu si o sa fac sa-mi fie bine. Oare ce m-as face fara el? Mama zice ca e singurul in stare sa-mi aduca oricand zambetul pe buze. oi oi oi

Gravida Loca 22+ si bamboocel cel voinicel
Pispirica's album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

da, mai suntem pe aici si suntem bine merci! Tina, pune-ne rapid inapoi pe listutza!!! Eu nu am mai postat de la capitolul 13, am scris atunci vreo 3 msg., dar nu mi-a raspuns nimeni. Asta nu inseamna ca nu va ma citesc in continuare.
BB e bine, acum aproape 2 sapt. am fost ultima data la eco, in sapt. 20 si era totul OK. Inca nu stiu ce va fi, dr. a zis ca probabil fetita, mai sigur imi spune data viitoare, peste 2 sapt.
In rest, toate bune si frumoase. Va pup, aveti grija de voi.
Alina si bb22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loriana27 spune:

Buna ziua, burticutze!

Le doresc multa sanatate si griji cat mai putine fetelor care se confrunta cu diverse probleme! . Cine vorbea! Maine mergem la si ma gandesc deja de cateva zile sa nu cumva sa-mi dea vreo veste nasoala.

Am o intrebare pentru cele care au mai multe cunostinte in ceea ce priveste cerclajul: se mai face daca sarcina are 7 luni? Am sa intreb si medicul, dar sunt curioasa sa aflu si alte pareri.

TweetyGeo si Tcelen va rog sa-mi explicati si mie care-i treaba cu prosopul si sapunul. Sper sa nu radeti de mine, dar nu am mai auzit nimic pana acum despre chestiile astea.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

AlinaAlex,imi cer scuze.Acum daca tot esti pe-aici,ma bucur ca totul merge bine la tine.Dar vezi ca toate fetele au cateva extra date pe listuta.Spune-mi daca stii medicul si spitalul la care vei naste.Si cand aflii sexul bebelusului sa mi-l transmiti.Nu de alta dar s-avem si noi o listuta faina.Si mai scrie-ne si noua din cand in cand!
Pispirica ma bucur ca ti-au placut pozele!

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaariadna spune:

Tina, eu ajung saptamana asta (sau cel mai tarziu la inceputul celei urmatoare) sigur la magazinul ala si o sa cumpar un borcan. Daca iti trimite altcineva intre timp nu-i bai, ca si mie imi place mult.
Aici se gaseste cam peste tot varza murata, dar la supermarket sau la piata se vinde deja tocata. Eu numai la turc am gasit foaie intreaga.
Iar de mirosit nu miroase, ca e la borcan sigilat. De altfel varza de pe aici nu mi-a mirosit niciodata ca cea din tara.

Ariadna, 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

fetelooooooooooorrrrrrr am o durere groaznica de masele,dinti,ca nici eu nu mai stiu ca ma doare totat partea dreapta!!am fost la dentist si mi-a spus ca nu prea are ce sa-mi faca,ca nu poate sa-mi faca anestezie!1eu mor nu mai pot de azi noapte nu mai dorm!
ajutati-ma dati-mi un sfat!acum nu am mai rezistat si am luat un algogalmin!ce poate sa se intample???????dar daca durerea continua ce as putea sa fac sa-mi treaca?????????

tweety_geo,eu stiu ca se da la moasa un sapun+prosop si cred ca niste banuti,la doctor nu tre sa ii dai asa ceva!numai bani.......,nici eu nu stiu la cezariana care e moasa,dar o sa vad eu,cuiva tre sa ii dau!

T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

salve la toate burticutele!!!!
si bun venit la cele noi!!!
catrinel ca m-ai intrebat de botez la catolici, nasii trebuie sa fie casatoriti religios (daca sunt casatoriti) sau nici unul dintre ei divortat (daca nu sunt casatoriti).
tu cum te mai simti? ti-ai revenit?
ariadna sa-ti raspund si tie, la sarcina trecuta am avut tensiune mare, dar la sfarsit. si de aceea mi-au facut cezariana. apropo' de dat jos din pod, si eu am scos din nou ce am pastrat de la baietel, si imi fac lista cu lucrusoare roz acum. in rest nici eu nu am nevoie de nimic ca le am pe toate de la carut, etc....
ile acel scaun care l-ai cumparat si ti l-au vandut de la 0-4 ani, trebuia sa aiba in dotatie si acel reducator de care ti-am spus. dar asa cum ti s-a spus deja, cel mai bun este scaunul de la 0-13 kg, care se pune si la carut, iar cand cobori din masina scoti scaunul nu doar copilul, asa nu-l deranjezi chiar daca doarme si nu ai nevoie de altceva. eu tot asa am avut 3 in 1, landou, carut si scaun si pot spune ca este foarte folositor.
tcelen imi pare rau sa aud vesti nu tocmai bune, dar trebuie sa stai la repaus cat poti si ai sa vezi ca treci si de 15 dec!!!
ca tot a intrebat si Loriana, chiar: de ce trebuie sapun si prosop sa dai la spital? pt. copil probabil ca sa fii sigura ca este curat!? dar pt. ei de ce???
am luat rezultatele si la glucoza stau
50 ml a trebuit sa beau, este scris in rezultate cat am baut. si sunt 2 valori: unul dinainte de a bea glucoza si unul dupa.
asa ca pot sa-i dau inainte cu dulce
intreba cineva daca este o regula ca baieteii sa dea mai tare din picioruse si ca fetitele sunt mai finute... eu zic ca nu, pt. ca la mine se simte tare cand da din toate cele
noi acum suntem in carantina, baietelul meu a facut varicela. si acum suntem consemnati acasa.
ok, nu ma mai lungesc va pupicicesc pe toate si o seara placuta

cristina

BB mic a lu’ Serj

Poze cu puiul meu

Poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by kim

Burtici, se zice ca e normal sa ai congestie nazala pe timpul sarcinii, la mine incepe sa fie deranjant noaptea mai ales (pana la urma va trebui sa iau de pe acum umidificator? ma gandeam pt bb), iar in timpul zilei imi curge sange din nas (nu la modul vizibil, dar e super deranjant). Voi cu va descurcati cu neplacerile astea? in camera am tot timpul un vas cu apa, ba chiar umezesc un prosop, imi ridic perna mai sus, ce ma sfatuiti sa mai fac sa dorm mai bine? iar in timpul zilei nu ma obosesc in mod special, dar vad ca nu mai scap de problema.

Vesti bune: fetita e tot mai vioaie, falfaielile au devenit lovituri f dragi lu' mami si lu' tati...

21+

KIM & p’tit bout d’chou

photos

Si eu care puneam toate simtomele pe seama racelii. Deci asa o sa ma chinui pana nasc? Ei dar asta este ce pot face?
Felicitari pentru activa.

Zuzilici cu-n pitic
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anairda36 spune:

Tecla ma bucur mult ca te simti bine si sa stii ca are dreptate sotul tau, ce daca te ingrasi, lasa ca ai sa slabasti tu numai bebe sa fie sanatos. Baga sucuri, vitamine si proteine.
Tina si aici e aceeasi problema cu varza murata. Habar n-au astia ce inseamna. Am gasit doar niste varza taiata marunt si murata. Cauta un magazin turcesc, acolo ar trebui sa aiba foi de varza murata la borcan, sau un magazin chinezesc unde poti gasi TAMARIN la plic. Cu tamarin poti face sarmalutele normal (oparesti intai foile de varza ca sa se inmoaie) si apoi acresti. Tamarinul poti sa-l mai folosesti si la ciorbe in loc de bors, e foarte bun.

Mergi la inceput