Mamici de noiembrie - decembrie 2005(73)
Raspunsuri - Pagina 6
camelia_daniela spune:
Referitor la trezitul in timpul noptii ... si eu ma trezesc de cate 4 ori pe noapte NASOL!!! Da' lasati ca o sa treaca si astea ... dupa aceea o sa ne trezim cu alte "problemutze"
Pupici si ... fruntea sus!
Camelia
Varsta bebelacului:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20723;29/st/20051227/dt/7/k/91de/preg.png
silvia_d spune:
Fetele care ati depasit 40 de sapt!Duceti-va la prima pagina la noi,la calendarul sarcinii si bagati data UM!!!
Am murit de ras!!!!
La sarcini depasite zice:zile pana la nastere:copilul s-a nascut deja!!!
etete,de unde stii tu,franz??
cum sa fie bebelu'nascut,e tot in burtik!
pupi
tania-z spune:
Buna mamici si burtici!
Anda, Ina, Lavi02 nu sunt suparata pe nimeni, nici n-am probleme cu netu' sau de altfel. Pur si simplu nu-mi vad capul de treaba si incerc sa trag tare poate reusesc sa las o parte din lucruri terminate. Perioada e cum nu se poate mai proasta sa fii in 9 luni, dar buna pentru afaceri, asa ca multa lume vrea reclama acum de sarbatori si eu primesc comenzi pe care nu vreau sa le pierd. Ieri am lucrat non-stop, cred ca am facut doar pauze in care am mancat. parca o vad pe Ripley, inainte de a naste, ca avea cam acelasi program ca al meu acum!
Nu prea apuc nici sa citesc prea multe din ce scrieti (desi sunt sigura ca mi-ar prinde tare bine, ca si pregatire). Probabil voi deveni mai activa dupa ce nasc, ca atunci sigur voi avea intrebari. Vorba Andei: acum voi discutati atatea lucruri ca pana bagi unele la cap iti ies altele din minte... dar cand esti implicat si te intereseaza direct, le inveti mai usor.
Ina tare terorista Rachelina! Macar ai mai reglat cate ceva la programul TAU de somn?
Va pup cu drag pe toate!
Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 37+
Varsta BB Stefan
Poze
bb_alinus spune:
Silvia, sa stii ca si eu am remarcat asta inainte sa nasc, dupa ce depasisem 40 sapt Atunci parca nu imi venea sa rad...
Burtici pai ce faceti? Nimic nou? De la Ina incoace s-au cam potolit lucrurile! Hai bafta multa!
Noi suntem tot cu musafiri...asta e, mai dureaza vreo 2-3 zile si apoi gata, ne calmam.
Vad ca vorbiti de saculeti de nisip pt burtica, si am ramas masca, nici macar nu ma gandisem la asa ceva! Oricum mie mi s-a retras aproape de tot burtica, azi m-am cantaritsi am descoperit cu mandrie ca am 59 de la 70 kg, fara nici un efort de slabit...deci raman optimista.
Lavi02 ca tot ma " certai" de ce ma mulg si dau bibe apoi, pai e doar un test si cum am zis vroiam sa il implic pe Phil putin in ritualul mesei bebitzei. Intrebare la mine, voi cum faceti cand trebuie sa iesiti si sa stati mai mult de 3-4 ore departe de bebe? Ca uite eu trebe sa merg la gineco sapt viitoare, e in alt oras, si imi ia cu asteptat cu tot cel putin 4 ore! Mai am de facut cursuri de reeducare perineala, vreo 15 sedinte si iarasi imi ia mult timp! Si nu pot sa ma car cu bebitza dupa mine...deci va trebui sa ii las bibe nu? Iar voi, cele care alaptati, o faceti in public ? Ca eu ma cam jenez...
Ina, mama dar ce viteaza esti sa iesi deja cu bebelina in carseat...vezi sa nu o lasi mai mult de 2 ore in pozitia aia, ca se zice ca nu e bine pt coloana! Noi am iesit abia ieri la plimbare, cu tot alaiul de bunici dupa noi...dar in carucior landou.
Si inca ceva, pana cand sa astept sa cada buricul? Ca vad ca la Ina a fost rapida treaba, noi avem 13 zile azi si inca se mai tine un pic, deci nu a cazut! Sa ma ingrijorez?
Pupici ca plange miss haplea!
Alina si minunea mica Amalia
ilenutza spune:
ALINUS, am cumparat si eu o carte scrisa de o frantzuzoaica, ghidul viitoarei mame si scrie si acolo de reeducarea perineului.Tu ai epiziotomie?Ce va invata la cursurile astea?
Ilenutza, 38
bb_alinus spune:
Ilenutza,
eu am facut cezariana, deci nici o treaba cu perineu insa avem dreptul si noi cele cu cezariene sa facem astfel de cursuri, or sa fie adaptate la ce avem nevoie, deci cred ca o sa fie ceva legat de burtica... o sa vad. Insa intrebarea mea ramane, ce fac cu miss haplea in acest timp?
Alina si minunea mica Amalia
cristinamh spune:
gandacel, vigantolul se pune direct in gurita. nu are nici un gust, asa ca nu vad de ce s-ar stramba.
cu gheata pe burtica... mie una mi-a placut... de-aia am si cerut-o. si era mai usor sa masez cu ea "ghemul" ala tare... n-am facut ergomet, dar cat am stat in spital mi-au gaurit pretiosul posterior de doua ori pe zi cu oxitocin... lohiile sau cam dus, asa ca stau binisor la capitolul asta.
iar pt vindecare rapida la epiziotomie, dr mi-a recomandat tinctura de galbenele. asa ca dupa dus doar cu apa, fara sapun, dau cu tinctura diluata dupa indicatiile de pe prospect. si la mine e aproape gata, vindecata f frumos, fara margini sau alte chestii...
buricul...lui andrei i l-a rupt pediatrul la 3 sapt, ca sa scapam o data, se mai tinea doar putin... iar la iris a cazut la 5 zile...din proprie initiativa. concluzie... nu exista regula...
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
joy04 spune:
Hopa si eu pe aici asa putin, pt ca am o gramada de treaba....
TANIA, spor la treaba, chiar ma gandeam zilele astea ca nu prea ai dat nici un semn de viata.
ALINUS, ce va invata la cursul ala? Sa ne spui si noua ca eu una sunt interesata.
INA, stai linistita ca ne vine si noua randul. Eu tot citesc cat mai multe si incerc sa bag la cap, am impresia ca am invatat destule numai "ascultandu-va" pe voi. Sunt mai mult decat sigura ca nu stiu de fapt mai nimic si ma apuca groaza cand ma gandesc daca ma voi descurca sau nu .
si acum fetele cu epi, o intrebare cat de mare este taietura????
O vecina de-a mea care a nascut la municipal, mi-a spus ca pe ea a taiat-o si pe stanga si pe dreapta ca era mare bebelina si avea si dubla circulara de cordon....Si ca a ajuns cu taietura cam multisor pe picior si o doare si acum la vreme rea (au trecut 3 ani de atunci...). Plus ca la pus pe al sau barbat la vreo cateva zile sa o dea cu crema ceva acolo si lui i s-a facut rau... cand a vazut cum arata, chiar i-a spus ca nu mai face niciodata cu ea daca il mai pune sa se uite la taietura ei....si ca nici al doilea copil nu-l vor mai face!!!!!!!!
joy + bocanila 39+
poze
cristinamh spune:
joy... sa fie max 2 cm.. nu mai mult... uite ca n-am cum sa masor...
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
mandyksch spune:
Silvia, eu ziceam de Elocom, mie mi l-a prescris pediatra. Bubitele nu erau de la umezeala, pe barbie ci pe frunte si obrajori. Era o eruptie nu-mi mai amintesc exact cum i-a spus pediatra. Acum bb e ok, daca nu ma incred in pediatra atunci in cine?
Anda, Gandacel, parca astazi situatia cu alaptatul a fost mai buna. Poate ca si bb are zilele lui mai bune sau mai proaste. In orice caz ieri era sa ma urc pe pereti. Astazi cred ca i-a fost foame cu adevarat si a supt vartos, asa ca ma lasa si pe mine sa respir un pic
Hai ca mai citesc si mai raspund, ca imediat iesim la plimbare.
Mandy si Krisztián
PS Oare unde o fi Aura? O fi nascut?