Eram datoare cu un raspuns.
Am refacut cascavalul, cu unt, 1 kg branza de vaci si 300 gr. branza sarata (eu am pus branza de burduf).
Procedeul e acelasi. Iar cascavalul este mult mai bun.
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
Mersi frumos! Chiar m-am uitat zilnic dupa raspunsul tau! O sa fac si eu saptamana viitoare si va spun cum a iesit!
Ioana 18 saptamani si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
Cu placere!
Branza de burduf se adauga spre final, amestecata cu 'branza' fiarta in lapte si data prin razatoare.
Uite si 2 poze:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mephalaretete/album?.dir=3518&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin