cascaval de casa
Raspunsuri - Pagina 3
mephala30 spune:
Mihaela Amalia, sunt tare dezamagita. Am facut cascavalul, dupa reteta ta (am urmat-o etapa cu etapa) si....a iesit aspectuos, dar cu un gust pregnant de MARGARINA.
Cum poate sa-ti placa tie asa?
Pun si poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/mephala30/album?.dir=8ce6&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos
....nu mai am curajul sa incerc iar, dar daca as face-o, as inlocui margarina cu unt.
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
mephala30 spune:
Io astept si alte retete de cascaval, dar buuunnnnn!
Album Iustin
inaioana spune:
Eu chiar vroiam sa fac dar...acu ma mai gandesc.
Dar in rest cum a iesit? Adica oare daca il fac cu unt in loc de margarina iese bun? Sare ai pus? Consistenta care e ca din poze pare cam molutz, chit ca arata tare bine!
Nu stiu ce sa te mai intreb, dar spune-mi tu ce crezi ca ar trebui sa stiu daca vreau sa fac dar sa iasa bun
Ca mi-e poftaaaa
Ioana 17 saptamani si Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
ardeiash spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Mihaela Amalia, sunt tare dezamagita. Am facut cascavalul, dupa reteta ta (am urmat-o etapa cu etapa) si....a iesit aspectuos, dar cu un gust pregnant de MARGARINA.
Cum poate sa-ti placa tie asa?
Pun si poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/mephala30/album?.dir=8ce6&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos
....nu mai am curajul sa incerc iar, dar daca as face-o, as inlocui margarina cu unt.
Album Iustin
mi-ai luat "vorba" din gura!
s-auzim numai de bine! si
sarbatori fericite!
ardeiash spune:
quote:
Originally posted by gorjan
michelle7 pare de necrezut sa dai copiilor mincare nesuperpasteorizata? Eu de sarmonela din lapte de vaca nu am auzit, nu zic ca nu exista dar n-am auzit. Ai mei copii, 13 si 11 ani , au mincat numai lapte nefiert de la 6 luni si nu am avut niciodata probleme cu tolerarea sau infectiile si chiar si aici in Ca ma duc la ferma dupa lapte nu la supermarket. Laptele e mult mai usor de digerat daca este crud. Aici cu atitea alergii am intilnit citeva persoane care ca si mine folosesc numai lapte crud nici macar incalzit sau incalzit la soare sau temp. camerei pt ca altfel nu il pot consuma fara complicatii destul de grave. Laptele fermentat usureaza mult procesul de digestie.
Revenind la procesarea laptelui cineva intreba de posib de a face iaurt mai gros. Ar putea sa ias mai lichid din mai multe cauze. E posibil ca cultura de iaurt pusa in lapte sa fie prea slaba si sa fie nevoie de mai multa sau temp prea scazuta sau nu a fost lasat suficient la caldura sau laptele prea cald in prima faza caz in care omoarea parte din cultura vie din iaurt.
Spor la cascaval.
AP
am auzit de tot felul de boli pe care le pot lua copiii, chiar si adultii , daca mananca laptele nefiert, iar in romania prin scoli , parca la un proiect scolar cu danone... nu mai stiu exact... li se explica copiilor sa fierbe bine laptele
s-auzim numai de bine! si
sarbatori fericite!
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by inaioana
Eu chiar vroiam sa fac dar...acu ma mai gandesc.
Dar in rest cum a iesit? Adica oare daca il fac cu unt in loc de margarina iese bun? Sare ai pus? Consistenta care e ca din poze pare cam molutz, chit ca arata tare bine!
Nu stiu ce sa te mai intreb, dar spune-mi tu ce crezi ca ar trebui sa stiu daca vreau sa fac dar sa iasa bun
Ca mi-e poftaaaa
Nu e deloc molcutz (daca asta ai vrut sa spui). E tzeapan ca un cascaval din comert.
Normal ca am pus sare, cum era sa uit?
Cu unt cred ca ar fi iesit mai bun.
Eu astept alta reteta de cascaval (cica iese ft. bun). Cum o primesc, o incerc si pun poze.
Album Iustin
Dorsilia spune:
am si eu o parere: cascavalul de casa nu are cum sa aiba gustul celui din comert niciodata....doar ca poate e mai sanatos, in rest....nu vad de ce ne-am agita sa facem cascaval de casa daca tot stam sa "suspinam" dupa gustul celui din comert :))
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by Dorsilia
am si eu o parere: cascavalul de casa nu are cum sa aiba gustul celui din comert niciodata....doar ca poate e mai sanatos, in rest....nu vad de ce ne-am agita sa facem cascaval de casa daca tot stam sa "suspinam" dupa gustul celui din comert :))
tocmai: nu suspin deloc dupa gustul unor marci de cascaval din comert.
dar nici asa: cascaval cu gust de margarina.
si da: o sa ma agit si voi face inca o data (dupa o alta reteta) si sper sa-mi iasa gustos
Album Iustin
inaioana spune:
Dupa ce reteta, spune-ne si nouaaa!
Ioana 17 saptamani si Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
mephala30 spune:
pe miercuri, joi, astept reteta.
Vineri o pun in practica...daca am chef
Album Iustin