Mamici de iulie-august 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Eu una de abia astept sa aflu .... dupa 16 sapt se pare ca se vede la eco si sper ca de Craciun sa stiu ce este bb.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misy spune:

Eu as vrea sa aflu in momentul in care se naste,sa fie surpriza insa nu stiu ce o sa se intample pana atunci,daca o sa pot astepta!Somn usor haucin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Si eu merg la nani asa ca va urez noapte buna si sarcina usoara in continuare.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

misy, eu am vrut sa stiu si am stiut ca va fi baietel; la echo de acum posibilitatea de eroare e minima, asa ca.. Eu am cumparat toate cele inainte sa nasc. Absolut tot. Ce-i drept, cele mai multe hainute au fost albe sau crem, nu neaparat bleu. Si daca nu era corect, tot nu era o problema. Nu sunt supertitioasa si nu as fi vrut ca sotul meu sau mama sau soacra sa cumpere ceva nepotrivit, scump, in graba de la cel mai apropiat magazin. Eu am fost si raman adepta body-urilor, daca se poate chiar costumase tip salopeta completa; cand e mic pe bebe nu stau ghem, cand creste si se frichina, nu se dezbraca, nu se guguloiesc pe nicaieri

Valentina

Mergi la inceput

Eu am 30 de ani,voi ce varste aveti?Iubesc copii si de cand ma stiu cand trec pe langa un magazin cu hainute de bebelusi nu ma pot aptine sa nu ma uit,ma urnesc f. greu din fata rafturilor!Este primul meu copil,il iubesc si il doresc enorm!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Fetele noi bine ati venit!!!!!
RECLAMA! (TE ROG SA NU MAI POSTEZI LINKURI SPRE SITEuri CU ACELASI PROFIL MULTUMESC)

Si la mine au inceput greturile,adica nu greturile...de doua ori azi eram sa vomit si nici macar nu stiu de ce.Nu am simtit nici un miros...Ziceam ca poate eu scap.Si asa nu prea am pofta de mancare...

misy si eu as vrea sa stiu sexul cat mai repede ca sa cumpar lucrusoare.Vreau sa-i decorez camera,voi alege un personaj din desene animate......de cand visez la asta!Inca nu m-am gandit la nume,de fapt eu m-am gandit,dar nu m-am pus de acord cu sotul.As vrea sa fie baiat,mereu mi-am dorit baiat dar parca in ultimul timp ma atrag mai mult fetitele.Toata familia vrea baiat,si a mea si a sotului.Si mie imi plac mult copiii,mereu mi-au placut,parca sunt o cutie cu minuni...Nu cred ca am spus vreodata despre un copil ca este urat.Nu cred ca exista copil urat.Uratenia vine numai din suflet si copiii sunt prea puri,au suflete prea curate...

Gata!Ma opresc!Va pupic pe toate si sa ne auzim cu bine!

9fix

mamica incepatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Offff!Si am zis sa dau "Vizualizeaza" inainte sa trimit!Oricum se vede!Asta e important!

9fix

mamica incepatoare

Mergi la inceput

pika_pika este minunat,chiar este un miracol al vietii!Iti multumesc ca te-ai gandit si la noi!Fetelor pe mine m-a miscat profund!
Pupici la burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Si eu iubesc copiii!!!!! Mult de tot!!!! De cind ma stiu sunt inebunita dupa copii. Ma joc cu toti cu care apuc. Si cind sunt la mare pe plaja, numai dupa copii ma uit, si chiar ma duc si intru in vorba cu ei. De fapt visul meu este ca intr-o zi sa ma fac educatoare la o gradinita. Stiu ca nu am nici o sansa, pentru ca nu am pregatirea potrivita (sunt economista, oribil!). Asa ca de-abia astept sa-l am pe al meu. Am 30 ani, stiu ca am asteptat cam mult pana sa ma hotarasc sa-l fac, dar stiti si voi cum e, mai intai cariera. Acum regret ca nu l-am facut mai devreme, mai ales ca sunt impreuna cu sotul meu de la 20 ani.

A, sa nu uit! Bine ati venit tuturor fetelor noi. Ma bucur ca listuta noastra s-a facut asa de mare! Va pup!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by huacin
olguttza daca scrii prima zi a ultimului ciclu, iti scriu data probabila a nasterii; nu sunt eu doctor, dar ma descurc la copiat din revista Mami

Neatza!
Parca scrisei ziua cu pricina (UM nu inseamna ultima menstra? )...e 27 octombrie. Acu' mi-am dat seama ca tre' sa ma duc si io sa-mi fac BHCG ca sa-mi fac o idee asupra nr. exact de saptamani (chiar daca, din calculele mele ar fi cam 3 saptamani jumate).
colegele de "suferintza" (a se intelegi greturi si alte stari de discomfort)!

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput