Impreuna, Timisoara (32)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gangurici_licurici spune:

Irina, si eu am auzit ca Lugojan e un dr. bun, dar imi spunea cineva ca trebuie sa-ti faci programare si cu o luna inainte!! E adevarat? Pai daca Matei e bolnav eu am nevoie de dr. imediat, nu peste o luna, si nici macar peste o saptamana, sau maine. O colega de-a mea mergea la ea cu copilul, dar a renuntat tocmai din cauza programarilor. O fi OK pentru chestii neurgente, dar asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Gangurici ai dreptate,e super ocupata , dar sa stii ca primeste si la urgente copii in stare acuta de raceala sau alte boli.
Deci poti suna pt urgenta si te primeste, sunt convinsa, daca e la cabinet.Eu fiind de 3 ani la ea am nr ei de mobil si ma "rezolva" cu multe la telefon , dar cand e cazul sa o vada pe Ioana si sa o asculte ma cheama la urgenta si merg. Asta e cu medicii renumiti...In schimb chiar cu ea la cabinet si-a format o alta doctorita tanara care e super de treaba si chiar e mai usor de gasit.

Katik o sa-ti scriu pe PM unde e cabinetul.

Sanatate la toti puii!

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Katic, Lori are rino-faringita. Am inceput sa=i dau de ieri medicamentele, azi nu a mai facut febra asa mare dar trebuie sa le ia si Augmentinul are gust nasol asa ca spiridusul zice "nu, nu, nu ... duce" adica r fi dulce, iar ei nu+i place dulciurile. Oricum trebuie sa indure tratamentul pana duminica .... Cat despre ambitie, stii cu se zice "dac-i musai, cu placere"
Irina, dar in ce consta de fapt tratamentul? Ca si noi o ducem pe Lori la homeopat dar ne da zece feluri de bilute - tratament pe cate 3-4 luni si de multe ori, pana sa ajungem la bilutele contra diareei Lori e constipata sau tot asa..Cum decurg lucrurile la voi?
Dupa cum ii povesteam si lui Katic, Lori se simte mult mai bine. Eu sunt cam daramata dar trebuie sa recuperez ca am ramas cu munca in urma. Voi luati ceva energizante, ma refer la vitamine si chestii de genul asta. si daca da, ce...ca parca as avea si eu nevoie.

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin

Mergi la inceput

Danitin cu Ioana am ajuns la performanta de a nu fi luat antibiotic de la 6 luni (si atunsi o suspensie gen Biseptol..sau asa ceva..). Si in nici un caz nu ne da mai mult de doua remedii diferite in stari acute . De obicei ne da un remediu pt febra (daca este) si al doilea pt probleme efectiva. Si de obicei si iau impreuna , chiar la 3-4 ore. De exemplu atunci cu episodul cu diareea de la lapte am luat din ora un ora un singur remediu. Dar ti-am zis , Ioana de 3 ani de zile e tratata doar homeopat si raspunde foarte bine.
Singurul caz in care ne da mai multe remedii este dezintoxicarea anuala de paraziti, atunci da. Iar pe tremen lung de obicei primim un remediu 200CH (sau 30CH) luat in 3 dimineti consecutive si actioneaza cam 2 luni. (de exemplu Ioana mai primeste pt starile de nervozitate). Astea sunt asa-zisele remedii constitutionale.
Multa sanatate spiridusului!

Hai ca deja fac prea multa reclama la homeopatie ... si se supara alopatele.

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

E super aici! Bine v-am gasit, sunt o viitoare mami, am 4 saptamini si ma simt super, greata nu, somn nu, multa energie si zapacesc netul de informatii despre sarcina ! A, cred ca m-am ingrasat 5 kil subit cind am aflat ca sunt insarcina! In rest..Incerc sa ma conving sa ma plimb pe jos dar afara frig si brrrr.... oricum ma bucur ca v-am gasit ... si ca vorbim de lucruri familiare, clinici, doctori, mall window shopping.Azi am fost la doctor si baby meu este bine, fericit, doar ca nu vrea sa ne spuna virsta, e cochet.Eu zic 4 saptamini de la big OOOOOOOOOOOH dar doctorul spune 6 de la calendarul lui, dar nu arata de 6.Ne spune el cind iese. Aaa si as vrea o reteta de inghe de iaurt..
Pusi
Happy and keep going!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

angelli
Bine ai venit si sa ai noroc cu sarcina! Daca vrei sa corespondezi cu gravidute de aceeasi varsta de sarcina cauta la Odiseea sarcinii in 40 saptamani aici:
http://www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=60
Ai sa vezi cate gravidute si cate sfaturi poti vedea acolo!

Irina_Claudia
Ma bucur sa aud ca si in Romania, homeopatia a castigat teren. Eu ma tratez de mai bine de 10 ani numai homeopatic. Am terminat multe chestii care nu treceau prin metode alopatice. Ma bucur ca iti doresti ca fiica ta sa nu fie "intoxicata" de antibiotice si alte medicamente alopatice. Eu si acum ma mai lupt cu efectele care le au antibioticele de pe vremea cand eram copil. Am fost indopata la plin eu fiind sensibila la raceli si viroze. Si eu sper sa-mi tratez copilul in mare parte cu homeopatie.
Stii cumva despre metoda vaccinelor prin homeopatie? Homeopata mea mi-a zis ca, copiii in ziua de azi sant vaccinati mult prea devreme, la 2 luni deja. Ea mi-a zis ca este o varianta homeopatica. Nu stiu ce sa fac, avand in vedere ca eu anul viitor voi avea o mogaldeata...

17+

(poze mami,tati si bb)

(evolutia bb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Ciao fetelor,n-am mai avut timp pana acuma sa postez,Daniel are luni examen la pian si ne chinuim de zor,ca nu prea iese ce trebuie
La scoala am de lucru en gros,iar nu mai stiu de capul meu,maine ma duc la ziua de nume a nepotelului meu Andrei,care e un scump.Am si uitat sa va spun ca a nascut si cealalta cumnata a mea(cea din Italia) si are o fetita(a doua),Sara-Carolina.
o alta problema care imi sta pe cap,este pianul lui Daniel,care l-am comandat in Germania,dar nu fac livrari pana dupa sarbatori,deci la anul,si pe deasupra au trimis alta super oferta,un pian cu 200 E mai scump,dar mult superior.Chiar suntem in dilema,dar cand se gata cu cumparatul pianului imi deschid magazin de instrumente muzicale ca nu mai suport.
Irina m-ai omorat cu engleza!Face cu Miss Vioara?Scrie-mi te rog pe mail cat,ce si cum ca si eu vreau,Angy o adora si ar fi buna si pt. Daniel,el a facut cu alta,da nu a iubit-o in mod deosebit.
Ce mai e pe la gradi,ca eu sunt pe dinafara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gangurici_licurici spune:

Angelli, felicitari si sanatate.
Fetelor, am si eu o intrebare, am postat-o si la Parintii intreaba ca intra mai multa lume: bunicii vor sa ii ia cadou lui Matei tricicleta din aceea cu maner (de preferinta detasabil), dar nu stiu unde gasesc asa ceva. M-a trimis o prietena pe Brancoveanu, era acolo un magazin cu multe jucarii, dar s-a desfiintat (cica de vreo 2 ani!!!-il stiam si eu, dar nu am stiut ca s-a desfiintat). Ati vazut pe undeva asa ceva? As vrea un model simplu, nu din acela cu broscute in fata, si cu acoperis, ca mi se par inutile.
Astept sugestii, merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Gingurici..am vazut in catalogul quelle una cu maner simpla..si faina..e drept ca ceva mai scumpa decat ce e pe la noi dar cred ca merita..In Tm nu cred ca gasesti cu maner decat din alea cu cap de animale, dar sa stii ca umbreluta aia se poate da jos si e chiaar ok...are o bara de protectie in jurul scaunului ceea ce e util mai ale la bb mic si tavita pt piciore pentru pana cand ajunge la pedale...chestii pe care nu le-am vazut la modelele tot cu maner dar simple...Din astea gaseti in euro in standul de pe randul din mijloc...au afara mai multe chestii..caruciore, biciclete, rotobiluri..gasesti sigur...

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Mai intai LA MULTI ANI ANDREI!!!!! Diana sa-ti traiasca feciorul ani multi si fericiti si Sf. Andrei sa-l ocroteasca!

La multi ani si altor Andrei si Andree de pe forumul nostru (daca mai sunt).

Amonar o sa ma interesez de vaccinarile homeopatice..si-ti spun.Ioana a fost vaccinata normal , dar inainte de fiecare vaccin a laut o doza de Thuja 30CH pt atenuarea efectelor secundare, si apoi pauza de homeopate 30 de zile. Asta e...n-am putut evita. Si eu am fost in aceeasi situatie ca tine intoxicata ani de zile cu antibiotice si am ajuns chiar la operatie din cauza lor , dar acum sunt pe drumul cel bun. Bun venit in clubul homeopatelor si o sa mai impartim impresii, bine? Te pup si sarcina usoara si bebe sanatos !

Angelli bine ai venit!Sarcina usoara si tie si cat mai putine greturi !

Angy iti scriu un mail. Succes lui Daniel la pian!

O zi frumoasa tuturor!

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)

Mergi la inceput