Cluj rulz! (23)
Raspunsuri - Pagina 9
impreuna spune:
Am tras cu ochiul de cate ori ati pus poze noi, dar n-am apucat sa va zic:)
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara
asi spune:
Mihaela ce ma bucur ca intri iar mai des!
Sigur ca e loc de inca un bebe.Sa nu iti faci probleme ca nici unul dintre pici nu stie sa se joace.De asta ne si intalnim ca sa-i "dresam".
Sa-ti traiasca piticutul care s-a facut mare!
Familia mea
Razvan
carrie spune:
AZI m-am jucat cu poze.daca va uitati in albumu de la mare, din semnatura si bagati si parola THEODORA daca e cazu, am adaugat niste pose dragutze cu pretenu si varu lui Theiutza.is mortali.
unde pot vedea pozele, ancuzza?
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531
impreuna spune:
N-am apucat sa zic ce copii frumosi am vazut in poze, mi-ar place sa ii vad si live, la fel si pe mamicute dragute.
Mihaela bine ai venit
baby-boom spune:
servus, fetelor!!!!
Frumoase pozele...am vrut sa zic mai repede, da' a cazut netu' la mine toata ziua!!!
Flavia, motivul pt. care nu mi-a mai zis nika fata care merge la acea gradi este greva profesorilor....n-a mai fost la scoala si implicit la copilasi in fiecare vineri cum obisnuiau....dar mi-a promis ca maine se intereseaza de tot!!!!
Cristiana, am vazut de ieri pozele....aveti o fetita f. frumoasa...o adevarata domnisoara...o pupam cu drag!!!!!! ....cum am un picutz mai mult timp fug sa le zaresc si pe alea de pe albumul de la mare!!!
Super buna ideea cu moshu'....revin cu noutati!
Mihaela, subscriu la ce-a zis Stanca....nu ne stim juca in grup, fiecare cu oala lui, deocamdata....si mai este Stefania in grup care e mai miculutza, are un an si 3 luni....
Va asteptam pe toti la noi, miercurea urmatoare....da-ti pm cand vreti adresa...Stanca, tu esti prima....
Noi va pupam si va zicem inc-o data la multi ani!!!!
Florina si Elise
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
roxana1974 spune:
Aaa Flo sa inteleg ca Miercuri e randul vostru? Ok super!! Io vreau adresa ca voi fae tot posibilul sa ajungem si noi.
Bravos Miha, bine ca vii sa ne mai zici de prapa, fetelor, ati vazut ce olitza a primit Serban? He he e jucaria lui favorita mai nou...descoperita la prietenul lui Darius :))
Fetele, azi am fost harnica... am spalat geamuri, perdele, haine, am facut ordine si chiar daca nu am terminat curatenia m-am premiat dupa cum v-am spus cu filmul "Sahara". Matthew asta McCaughnecy sau cum s-o fi scriind e cevaaaaa e cevaaaaaaaaaaaaaa, i-as pune vreo 2-3 intrebari de sa ma tina minte dupa ce vad filme cu el imi vine sa imi rup buletinu'. Imi voi reveni maine pomaine ca Harry Potter bate tate filmele! Am zis!
Ia ziceti ce ati mai facut voi intre timp?
...fiecare mâtză pe limba ei piere ...
impreuna spune:
Roxana cand am citit azi dimineata ca speli geamuri, mi-am amintit ca mi-a mai ramas si mie de spalat ceva asa ca am trecut la munca:)
Florina, mai imi zici te rog o data cum se numeste gradi?
Am fost la artificii, da a fost naspa din cauza ca a fost ceata... si ma zapacesc astia cu petardele, mai ales cand nu poate Sara sa doarma din cauza lor.
Ralu-Cat spune:
Roxana , nu m-am prins de ce trebuie sa sufere cartea ta de indentintate din cauza desherticului asta?? Nici nu stiu cum te-ai gandit sa-ti obosesti ochii cu altceva inainte de Harry Potter!!!! Ce fel de fan eshti?
Flavia, mi-ai amintit de petarde!!! Ieri mi-era dor de artificii, dar acum mi-a trecut! Ca petardele alea ma innebunesc pe mine si pe pisoii mei (cu toate ca la Cluj stam la et. 8 intr-o zona f linistita din Gheorgheni). Si abia putem scoate catelul la plimbare (cel de la parintii mei) ca face pe ea de frica inainte sa ajunga afara...
mariana tache spune:
Ma uit la poze!
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!