Cluj rulz! (23)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Am vazut pozele! Sunt super copilasii nostrii!
Multumim, Anca .
Deabia astept urmatoarea intalnire. Atunci promit sa aduc si eu ap foto ca sa nu scapam nici o faza

Raluca, nu mi-e rusine ca Stefan a iubit-o pe Stefania. Asta chiar imi place. Mi-e rusine ca a batut copiii. Am gresit eu unde am pus paranteza; se intelege gresit.

roxana, dar ce harnica ai fost azi de ziua Romaniei! Si eu am geamuri spalate azi....de mama .
Imi place olita lui Serban; arata super; dar mie nu mi se par utile astfel de olite; se confunda cu jucariile; mie mi se pare ca o olita trebuie sa fie cat mai simpla.

Cristiana, am vizionat pozele! Sunteti tare frumosi toti 3!

Stanca, am uitat aseara sa-i multumesc lui Razvanel ca a fost o gazda asa de buna! E asa un scumpic si asa de cumintel de-ti vine sa-l mananci!

Azi nu am iesit cu copiii afara; groaznica vreme .
In schimb am avut musafiri. Au fost la noi:
- finutul Alex ( pt cineva care numai citeste si nu catadicseste sa si scrie! ),
-nasicii lui Simon
- si....si....noru-mea
Pun in albumul comun, la sectiunea "copilasii nostrii" o poza cu ...cei doi indragostiti...sper sa nu se supere nimeni, ok?

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

asta e poza despre care v-am spus mai sus.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Iar daca vreti sa vedeti si restul pozelor cu porumbeii intrati aici. Merita sa-i vedeti; sunt mortali!

Si daca tot sunt la capitolul poze, aici avem poze noi.
Dar pe astea le-ati vazut?

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Pozele sunt superbe, dar mai dulci va sunt copilasii.Sa va fie sanatoei si sa va bucurati cat de mult de ei.
Sper ca v-ati distrat bine azi in piata cu focurile de artificii?
Sa aveti somn usor si sa toate visele frumoase sa vi se indeplineasca.
Va doresc un sfarsit de saptaman placut tuturor.
Maine vine sotul, si dupa 8 zile nu prea cred sa am timp sa va scriu, caci stiti voi cum e : bateriile trebuiesc incarcate, mai ales ca sambata pleaca.
pupici tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

va salut numai ca-s pe fuga....si ce-as mai fugi de vremea asta mizerabila!!!
super puiutii pupaciosi!!!
cristiana, pozele sunt in albumul comun, pe prima pagina, acolo unde e lista noatra si scrie mare NOI
va las ca nu reusesc sa dezlipesc fata de mine...oare de ce se supara asa de tare cand sunt la calc???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adya spune:

Salutare fetelor!

Sper ca nu va suparati pe mine ca am intrat pe la voi, dar va rog sa-mi spuneti, daca stiti, daca ati auzit sau daca il cunoasteti pe dr. Cruciat de la Gine 1. Puteti sa-mi spuneti ceva despre el? Eu am fost la el si mi s-a parut OK. Aveti voi alte informatii?
Mersi tare mult.

Va pup,

.

Mergi la inceput

`neata!
Si eu, ca si Anca, sunt pe mare fuga. Am trecut doar sa va salut si sa va doresc o zi superba (in ciuda vremii).

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!!
Fetelor, imi spuneti unde as putea gasi o salopeta groasa, groasa pentru o iarna in Vatra Dornei pentru Petra? Asa intre maxim 1.000.000-1.500.000 lei.
Are aproape 4 luni.
Multumesc!!
Sa nu imi ziceti de la Chicco, ca am vazut una super de buna, dar era 3 milioane jumatate. Au niste preturi....phuuuu

Codruta & Petra (9 august 2005)

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Adya, o prietena de a mea care a nascut in august era la dr. Cruciat. A fost multumita de el!

Foarte frumoase pozele!!! Mi-ar place si mie sa vin cu voi la intalniri!!! Dar acuma nu am timp de nimik. Poate cand mai creste Petra sunt mai libera ?!

Codruta & Petra (9 august 2005)

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adya spune:

Codruta_grg multumesc pt. promptitudinea cu care mi-ai raspuns.
Fetelor, eu va astept in continuare parerile si informatiile pe care le aveti.

Multumesc,

Mergi la inceput