Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

pharmacris2002, nu e adevarat. Uita-te la baiatul Marlenei cum creste cu lapte de la mama lui (mysweetest).
Marlena, eu cred ca Alexandru tau o sa aiba la 1 an cit altii la 2. Sinteti singurii peste 7 kg. Multumesc de lauda, nici mie nu mi se pare slaba fata mea, chiar daca pe net scrie ca la 65 cm trebuia sa aiba 7 kg, nu 6,600 cit are ea.

Poate stie cineva un alt site cu greutatile ideale pentru inaltimi (in afara de parinti dot com). Va multumesc!

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Karmenutza, Dinu nu e asa de cumsecade ca fetita ta, are multe mese, in medie 8, unele mari si altele mici, in total mananca cam 850/zi. Scaune cam 3-4 pe zi. L-am cantarit:340 in ultima sapt. Nu prea reusesc sa-i fac un program ca lumea cu mesele astea!

Kristinutza, felicitari pt perseverenta! Esti tare!

Parca nu mai e asa de frumos afara. Ieri l-am tinut 3 ore dar azi sunt cam obosita si macar sa rezist 1 ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Neata!
Se pare ca intr-adevar a fost supozitorul, dar sa nu zic hop. De aseara nu a mai facut.
Ioana nici mie nu mi se pare slaba Miruna. E foarte bine. Am inteles ca nici nu e bine sa depaseasca maximul greutatii din graficul de crestere. Mai ales ca este fetita.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Chiar, fetelor...voi ce apa folositi la laptele praf? O fierbeti? Eu folosesc Izvorul Alb sau Bucovina. Pe amandoua le fierb, asa mi-a zis asistenta din maternitate. O fi bine, sau nu? Izvorul Alb are mai putina sare si Bucovina are mai putin calcar. Nu ramane pe oala dupa fierbere.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Scoateti copiii afara azi? Plouaaaaa......

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Buna dimineata!

Eu incerc sa ma trezesc, toata casa a dormit azi mai mult.
Baietii au plecat la servicii la 9.30.

Eu ma lupt cu muls, alaptat si completare lapte praf.
Cam atat.

Fetele, vor fi primele sarbatori ale bebeilor.
Cu Ancuta este simplu, ca nu stie sa scrie scrisoare mosului, cu Victor este mai greu: ca are niste specificatii grele pentru mos Nicolae: machete de masinute romanesti.
Si este perfect convins ca le va primi.
Crede in mosii astia cu tarie: cred ca daca ii zice vreun copil ca nu exista de-a adevaratelea, le spune ca il pacalesc.
Sotul vrea sa luam brad natural anul asta, ca deh, este primul brad al Ancutei.
Si Victor la primul craciun a avut brad natural, apoi ne-am mai pus pe tanjala.
Noi cu niste familii prietene inchiriem un mos profesionist.

O zi buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina77g/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Mie mi se pare ca atunci cand ii dau Sab, urla si mai tare..o fi posibil sau doar mi se pare mie? euu ii dadeam mai putin...o sa incerc exact cum scrie pe prospect..ca saracu are foarte multe gaze pe care ft greu reuseste sa le elimine..desi ragaie bine la fiecare supt..dar cred ca se trage de la lacomia cu care suge

deea & bebe alex (27.10.05)

Poze

Mergi la inceput

Mersic nicole.
cristina, am citit in weekend subiectul tau cu machetele pt mosh si m-am distrat copios. Dar probabil ca pt tine nu e asa amuzant.

Eu habar nu am cit maninca fata intr-o zi, dar incerc sa nu cedez ispitei de a face proba suptului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Cat despre sarbatori..noi avem brad artificial, si nu vom lua natural..oricum Alex e prea mic si nu realizeaza..cred ca la anul vom lua, cand va fi mai maricel.
Azi am realizat ca facem botezul exact cand implineste 2 luni

deea & bebe alex (27.10.05)

Poze

Mergi la inceput

Eu de cind ma stiu am facut la mama acasa brad natural. N-am de gind sa stric traditia nici anul acesta. Pina acum eu si mama impodobeam bradul pe 24, in timp ce ne colindau copii la usa; dar acum parca l-as face mai repede cu 1-2 saptamini. Poate la anul rupem traditia si facem primul brad in apt nostru, ca ar fi cazul, sintem batrini de-acuma.

Mergi la inceput