Imi cade din ce in ce mai mult par!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sabinutz spune:

Si mie cam pe prin septembrie a inceput sa-mi cada parul foarte tare, am luat si vitamine Eurovita Antistres, m-am dat si cu lotiune regeneranta cu petrol si ulei de ricin de la Gerovital Plant dar am renuntat dupa o luna, deoarece n-am remarcat nici un rezultat, ba din contra parca imi cadea si mai tare. Acum iau si eu Biofemin cu extract si urzica, Hair Tonic niste pastilute cu extract de palmier pitic, gikgo biloba si ginseng - mi le-a recomandat de la farmacie, tinctura de urzica si ma spal cu sampon Gerovital Plant din 5 plante, insa deocamandata nu vad nici un rezultat, parul imi cade in contiunuare in cantitati industriale, deja pielea capului a inceput sa se vada binisor. Am sa incerc si eu samponul minune de la Favisan, sper sa dea rezultate bune si cred ca am sa merg pana la urma si la un medic, ca mi-e teama sa nu raman fara par.
Vroiam sa va intreb, la cat timp dupa inceperea tratamentului ati constatat o oarecare ameliorare? Ca mie imi cade parul de cateva luni si nu da semne ca s-ar opri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Calinescu Lucia spune:

fetelor,

eu sunt innebunita
imi cade parul ca la balamuc
fata mea are deja doi ani si am citit la voi ca dupa un an trebuie sa ma ingrijorez
oricum eram ingrijorata
am incercat revalid - cucu
am sa incerc si foltene si vitamine de la eurovita....

am citit intr-un plian de la help net ca una din cauzele caderii parului este si administrarea de bromocriptina - si eu am luat anul acesta in august
am o parte a pielii capului care este total fara par, nu se vede dar ma deranjeaza ingrozitor.

innebunesc

incerc foltene ca poate am sa am parul ca leul dupa ce acuma sunt....ca in reclama

va doresc numai bine si sanatate maxima

cristina si bebelina

bebe Maria

www.babiesonline.com/babies/m/maluc/" target="_blank">pagina Mariei

crucea din cartof

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kerstin spune:

Medicul dermatolog mi-a zis ca tratamentele pt par se fac timp de 3 luni si abia dupa alte 3 luni va incepe sa se vada o ameliorare, deci trebuie sa fiti rabdatoare...nu intrerupeti trat dupa o luna ca nu o sa vedeti rezultatele, firul de par moare si abia dupa 3 luni cade, deci firele care va cad azi sunt moarte de acum 3 luni.....

... eu fac tratamente preventive in fiecare an si folosesc tot timpul lotiuni regenerante care nu necesita spalare dupa aplicare (ex: Lotiune contra caderii parului de la Cosmetic Plant sau de la Elmiplant), chiar si cand nu-mi cade parul le folosesc, imi plac pt ca iti intensifica circulatia sangelui si te relaxeaza ... incercati si voi si veti vedea ca nu o sa mai aveti probleme....mie mi-au ajutat f. mult....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kerstin spune:

Dianette, am vazut pozele tale, ai un par superb!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Sabinutz ,la mine efectele au inceput sa se vada acm dupa o luna de utilizare a Favisanului (cred ca daca tot insist pe tema asta o sa credeti ca e firma lu' mama,insa imi place ca atunci cand gasesc un produs bun sa il trambitzez in gura maaareee) .
Lucia si eu am luat ,la recomandarea unui endocrinolog Bromicriptina, din cauza excesului de prolactina. Pe langa faptul ca mi'a fost foarte rau in timp ce luam pastilele am observat si eu ca a coincis cu perioada in care a inceput sa imi cada parul,da' nu as putea spune cu mana pe inima ca a fost asta motivul.

va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Initial creeata de emaaimee

Am nascut acum aproape 5 luni.Am luat vitamine,la recomandarea dr,inca 3 luni dupa nastere.Pana atunci am avut parul mult mai des decat inainte de si nu prea imi cadea.Mentionez ca si inainte de sarcina luam vitamine pt par,etc.Acum imi cade f mult,singura solutie ar fi sa ma tund chealaStiu ca e normal sa ne cada parul dupa sarcina,etc.Pana acum singurul lucru pe care pot sa il fac e sa incep iar vitaminele pe care le-am terminat acum 2 luni ,sa ma spal cu smacuri tratament de par,sa mananc sanatos si sa adun mormane de par de la baie,de pe haine,prin casa,de pe hainutele fetei,etc.
Totusi sper ca voi ati gasit niste remedii si sa le scrieti aici.

decu fundita

Iaca poze

Eu iti recomand PRIORIN,trebuie sa se gaseasca si la voi.E recomandat in cadearea parului dupa sarcina,perioade de stres.Si eu iau PRIORIN

Numai bine

Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

Buna,
Am cumparat samponul Favisan " Sampon crema nutritiv cu spirulina, frunze de nuc, germeni de grau, vit. B5 pentru cresterea parului". L-am luat direct de la Plafarul celor ce au pe net naturaplant.ro si m-a costat 71.000 lei. Plafarul este la piata Unirii pe partea cu banca ABN, lnga farmacia Catena (scuze, nu fac reclama!)
M-am spalat pe cap aseara, si am parul maciuca! Adica incurcat dar straluceste... o sa vad cat de bine imi prieste mie si cum este pt. uz frecvent o sa ma spal cu el des...Sper sa-mi priasca pentru ca imi cade destul de nasol parul. nasa mea a avut destule probleme cu parul, adica avea zone lipsa si a folosit revalid... dupa 3 luni de tratament este ok, nu mai are probleme.Daca nu merge voi incerca si eu revalid...
O zi buna,

gaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Si mie mi-a cazut vreo 4,5 luni parul, somcuri. In prima faza m-am tuns scurt si degeaba. Asa ca am inceput sa iau picaturi de Fe ramase de la tratamentul lui Stefan si niste pastilute pe baza de magnziu si anghinare - Mag-anghinar (de la Hofigal) si intr-o luna parul meu si-a revenit, cade normal, e mai stralucitor si mai viguros. Ah, si nu m-am mai vopsit deloc. Succes!

SARBATORI FERICITE VA DORIM!

Cristina si bebe Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

quote:
Originally posted by Kerstin

Dianette, am vazut pozele tale, ai un par superb!!!

Kerstin

Merci mult, Kerstin, dar cred ca acum s-a mai rarit, din pacate ... Mi-a cazut foarte mult in ultima vreme (si nu am nascut, ce ma fac atunci?? )
Eu vreau sa ma vopsesc, nu stiu ce sa fac ... am multe fire albe, ca altfel nici nu mi-ar trece prin cap, dar abia a inceput sa nu-mi mai cada asa rau ... Sper sa nu-i fac rau de tot. Oare nu exista vreo vopsea mai blanda asa (dar nu Henna, )

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Azi mi-am luat samponul antiseboreic de la Favisan. Scrie ca e bun si impotriva caderii parului. Abia astept sa-l testez. L-am gasit in primul magazin naturist in care am intrat, la 65.000.

Mergi la inceput