Mamici de mai-iunie 2006 (14)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Lya acum intru pe adresa pusa de tine!!si daca merg,iti fac si tie unul numai sa spui care iti place si iti dau un PM cu tickerul si cum sa-l scrii la semnatura!LYLY a sunat de parca mi-l masor in fiecare zi asa de paranoica am ajuns sa par? Mi l-am mai masurat doar o data la 15+ sapt si dr nu mi-a zis nimic ca ar fi prea scurt(am fost la medlife)..dar am gasit pe net ca un col de 30mm la contractii se scurteaza si doamne fereste se poate deschide.Asa ca maine ma duc la eco poate ma linistesc sa vedem ce imi spune!Si asa il vad si pe bebe io 18+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Lya am intrat..ai dreptate sunt multe tickere si poti sa le faci cum vei tu..dar tb sa-ti faci cont la ei.Eu mi-am facut si cont si ticker si vad ca merge,uita-l aici: www.snugglepie.com/ezb/316797.png" target="_blank"> ticker bebe Daca vrei sa-ti fac,alege tu banda si bebelusul si eu ti-l trimit intr-un PM!
io18+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

july_g, mancam in fiecare zi, dar numai seara ca in timpul zilei beam cafea si fumam. CAnd fumezi 2 pachete pe zi nu prea iti mai ramane timp de mancare. Insa nu mai pot spune acelasi lucru acum. Am luat 6 kg si cred ca o sa mai iau. O sa fac o poza cu mine in starea actuala. Chiar in ziua in care am aflat ca sunt gravida mi-am pozat repede doar abdomenul si curul, pardon, fundul in caz ca nu voi mai fi niciodata asa sa am o amintire. Dar ce ma enerveaza pe mine la ora actuala este ca nu se vede ca sunt gravida, se vede ca m-am ingrasat dar par un om normal, nu ca nu as fi, dar intelegeti voi, nu am burta de gravida ci de femeie grasa.

poze carmina

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput
Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

,,,and the last one...nu ma injurati!

poze carmina
www.snugglepie.com/cb/59813.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Carmina si celelalte fete dragi, cand va editati semnatura la profilul personal aveti langa semnatura un buton cu vizualizeaza, apasati si va va aparea semnatura asa cum vine ea pe forum, deci nu veti mai avea nevoie de testele astea "live".

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (14+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Carmina, pe DC nu se pot pune tickere. Te chinui degeaba. Si ascult-o si pe Diana!

Ioana 16 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

foarte frumos discutati voi si eu ffff frumos va citesc si nu ma bag!dae azi tre sa va scriu ca azi-noapte am pati caeva si m-am panicat!m-am trezit ca imi era ffff rau!aproape de a vomita!si m-am panicat ca am citit intr-un loc ca o mamicutza la cateca luni bune a trebuit sa faca avort pentru ca lichidul amniotic era in cantitati prea mari!cum si-a dat seama ca avea probleme?nu putea sa stea intinsa ca ii venea sa vomite!asa ca m-am cam speriat!bine ca ieri am si exagerat cu mancatul si se poate sa fie o explicatie dar tot sunt putin panicata!ma primiti acum si pe mine in clubul vostru?

raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

RALUCUTZA, cum te simti?acum e mai bine .Lasa ca daca era ceva cu lichidul iti spunea dr .DOAMNE , ce de griji in sarcinaEu am fost azi si mi-am facut triplul test .Normal ca am stat la coada si apoi am aflat ca nu trebuia sa stau ca eu platesc analiza In sfarsit , proasta am fost toata viata si nu am stiut sa ma bag in fata sau macar sa ma bag in seama , sa dau din coate , sa intreb.Burtica a inceput sa se vada bine , cred ca pt ca am ramas slaba in rest , (spate , fund)si aseara a miscattarisorva pup si astept vesti de la voi

ALIA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10004;30/st/20060515/dt/6/k/7d2b/preg.png

Mergi la inceput