Mamici de mai-iunie 2006 (14)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

alia,
cred ca saptamanma pana la care se face tratament hormonal e unul din subiectele in carre doctori de aici au pareri diferite. Adica in functie ce doctor o sa intrebi, o sa ti se spuna altceva!
mie mi se pare logica explicatia lui Tutunaru - cum ca la 14 saptamani, formandu-se placenta, nu mai e nevoie sa ii dai tu nici un hormon, caci oricum ce ii dai artificial e o picatura pe langa ce iti produce fabricutza proprie.
Eu saptamana viitoare de asta mergi la doctor, sa ma 'verifice' inainte sa imi intrerupa tratamentul. De abia astept, m-am saturat si de utrogestan si de injectii...

Diana, LA MULTI ANI!!!
Gasca care ia Bimarin, intelesei ca e greu de procurat. pana la urma unde sa gaseste..
Caci de saptamana viitoare trec si eu pe el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

LYLY, iau duphaston 4 /zi, 1 gravibinon /6 zile .
Ma gandeam daca nu e mai bun materna in loc de elevit , ca asta din urma ar avea si calciu care provoaca contractii .Voi ce vitamine luati ?

ALIA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10004;30/st/20060515/dt/6/k/7d2b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Buna ziua mamici si burtici

DIANA79: LA MULTI ANI! Tot ce iti doresti mai frumos in viata sa se indeplineasca.

Muzica: ascult de o perioada muzica veche, pe cea clasica in f-tie de dispozitia din acel moment.
Greturi: am aproape o saptamana fara pastilute pt. greata, cred ca au trecut.
Ficatei de pasare: nu cred ca e asa o mare problema, sunt diverse pareri. Cred ca merge papat din cand in cand de pofta.

O zi placuta

la purtator
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Alia, eu sunt in sapt. 13, si dr. T mi-a dat sa mai iau doar biomarin plus. Fara hormoneala.

Magghy, cine zicea ca e greu de procurat biomarin?? Eu am gasit la a doua farmacie Sensiblue la care am cautat. La prima n-am gasit, dar e situata si intr-o zona aglomerata. Gasesti, nu-ti face probleme.

Lyly

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;51/st/20060528/k/6071/preg.png
Samburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

eu la cealalta sarcina am luat tratament hormonal pana am iplinit 8 luni , adica am nascut de aia m-am oprit .Va inchipuiti cat a costat .Oricum aici e o moda clar sa faci tratament pana la sfarsit Si e si destul de riscant sa zic gata ma opresc ca am citit eu ca nu mai are vreun folos de acum .

ALIA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10004;30/st/20060515/dt/6/k/7d2b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

alia,
Eu am avut o mare problema cand am schimbat medicii findca unul imi dadea Gravibinon + Utrogestan, altul doar Utrogestan, altul Pregnyl. Diferentele si ca tratament si financiar sunt enorme.
Asa ca m-am decis sa gasesc un doctor in care sa am incredere si sa merg totalmente pe mana lui.
Asa ca, acuma, indiferent cine a tunat/fulgerat impotriva tratamentului pe care il iau, io il iau caci am incredere in doctor...

Dar te inteleg, pt ca nu mi-a fost usor - psihic - sa renunt la gravibinon cand eu inca aveam sangerari. Fizic nu am avut nimik, deoarece sangerarile erau de la placenta, puteam sa iau si mama gravibinonului ca tot aia era!

Asa ca ...fa cum simti..si cum zice doctorul.
A, si eu tot asa explic cum e cu durerile de burta - ca sunt ca la ciclu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Revenim si noi ca pana acum am stat mai mult in pat.. ne simtim mai bine.Burta nu ma mai doare,iar maine merg la eco sa-mi masoare iar colul si sa vedem ce imi mai zice dr..de abia astept sa imi vad bebelul Sper sa fie totul bine si sa vin si eu cu vesti bune..Diana79 LA MULTI ANI!!! Si petrecere frumoasa!!io18+ cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Pupici fetelor. Ioi ca nu mai apuc sa scriu nimic, dar macar v-am citit.
Intreba cineva cum se simt contractiile fiziologice (normale): spun eu ca am avut din plin la prima sarcina si am deja si acum, se simt ca si cum s-ar strange ceva in burta jos, cand e burta mare veti simti ca se intarescte si coboara putin, sunt absolut nedureroase, le simti dar nu te doare. Asate sunt contractiile normale, care pregatesc colul ptr, nastere, mie nu mi se pare necesar sa iei antispastice pentru ceva fiziologic. In fine, cati medici, atatea pareri. Ca experienta personala, am avut contractii (cam 5-10 pe zii) la prima sarcina, nu am luat nimic ptr. asta si am nascut la 41 de saptamani in conditiile in care am mers pana la 39 saptamani implinite la lucru...

Irinel, felicitari pentru fetita! trebuie sa-mi dai si mie reteta! Pai daca e fetita normal sa fie mai delicata decat Danut! Nu cred sa fie vreo problema ca e mai micuta decat varsta! Pupici, si sa nu sune telefonul!

Diana, la multi ani!

Eu inca mai tusesc si cand tusesc simt cum mi se contracta uterul. De greturi am scapat de tot. Burtica creste bine, deja imi simt bine uterul undeva la jumatatea intre buric si simfiza pubiana, pana acum il simteam dar ma mai pacalea si cicatricea de la cezariana!

Pupici pe burtici!

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (14+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Fetelor,ia uitati-va aici sa vedeti ce-am gasit

http://www.snugglepie.com/admin/createnewticker.php
au f multe modele de tickere pt gravidute ,mi-am facut unul,dar nu ma pricep nicicum cum sa fac sa-l pun aici.

Ama,vad ca tu te pricepi mai bine.Incearca sa vezi daca merg si...poate ne faci si noua in caz ca merg.

Si sa ma si "laud" putin.....vineri,dupa ce ma laudam ca eu nu vars,n-au trecut 10 min si am ,eu care am dus prima sarcina fara...sper sa nu se repete figura ca e nasol rau de tot.Fetelor care,nu stiu um rezistati.Multa putere si zile fara

gravidutele

Lya9+&Rutica scumpica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Ama, iar iti masori colul? Pai, parca l-ai mai masurat o data...
Sa vii cu vesti bune.

Lya, e cumplit cu gretzurile. Mananc in functie de ele. Azi am avut o zi groaznica in privinta asta, dar am mancat orez cu legume si legume de anotimp la un restaurant chinezesc, nimic condimentat, totul inabusit. Mi-a mai trecut dupace am mancat... Si, bineinteles, iar am consumat soia.De data asta sub forma de sos. Nu stiu de ce, si bautura de soia si sosul asta imi fac foarte bine. Si inainte de sarcina NU puteam suferi acest aliment.

Maine imi fac dublu test. O noapte placuta,

Lyly

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;51/st/20060528/k/6071/preg.png
Samburica

Mergi la inceput