Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (136)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Multumim, Lumi ! Adevarul este ca am oscilat intre masinuta si balansoarul calut, dar parca vad ca pina de craciun il luam si pe acesta !
Acu tocma ce scriam aici si ms intrebam de ce este liniste in spatele meu si nu vine teroristu' sa imi dea peste mouse, dar omu' era ocupat cu roaderea unei mingiute de cauciuc cu smiley pictat pe ea, bine ca m-am uitat ca deja bagase fro doua bucatele de plastic in gura !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

fac imediat si capitol nou, doar sa dau o fuga pana jos sa iau ceva pentru cinsteala, ca se anuntara ceva mosafiri pe la noi !

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Alice, noi l-am luat, i l-am si dat, ca deh, unde era sa-l pitim pana de Sarbatori, da nu a tinut minunea decat 2 zile. Acu'doar il mai mangaie din cand in cand. De suit pe el, nu prea mai vrea. Am zis sa il scoatem afara in fata blocului, ca sigur o sa urle dupa el.
Asa ca, mai ganditi-va.... Mai aveti loc prin casa???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Pai si noi luasem masinuta pentru craciun, dar nu am rezistat si i-am dat-o acum, de sf.andrei ! Cit despre jucat cu ea, nici eu nu cred ca o sa dureze mult, de aia sint cu inima indoiota cind vine vorba de vreo jucarie mai mare si mai scumpa, ca mai mult ma minunez eu de ea !!! Asa ca pina la urma cred ca o sa ne rezumam la carticele, ca pe astea le iubeste tare, le tot aduce ba unuia ba altuia sa le citim ! Una chiar am cumparat-o inca o data, ca o facuse varza si rasfirase paginile prin casa ...

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

iubitele, gata, am facut capitol nou, continuati aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63112

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna ziua! Am revenit...

Daria, te-ai tuuuuns? Ai poozeeee?

Lia, nici Vicu nu spune mai mult de 2 - 3 cuvinte inteligibile: mama, tati, aaaa-pa (asta e tot ce e lichid: apa, suc, pur...). Mai are de-ale lui pe care am inceput sa le inteleg: uuu (cu balansare a la genuflexiuni)=sus, aba = catelul ( io nu mai inteleg nimik) si altele in aceeasi teme. Asa ca m-am relaxat si il las in pace. O sa vorbeasca odata si odata. De urcat scarile, vrea singur, dar dupa cateva incepe sa oboseasca si tare mi-e frica sa nu cada. Olita: e cand da, cand nu. Dupa carti, dupa 1 an jumate incep sa constientizeze la ce e buna, asa ca...

Lumi, despre asigurari: parearea mea (ca sa nu fac reclama) incearca urmatoarea faza: vezi ce iti ofera tanti de la Allianz. Apoi du-te la un ING Office si intreaba de acelasi tip de produs. In primul rand vezi cine iti de info mai complete. Vezi daca iti place ce iti ofera produsul respectiv pentru tine si copil, ce variante de iesire din contract ai, ce se intampla daca nu mai platesti, cat de repede iti acoperi platile. Produsele pot fi de investire (suma asigurata e mai mica) sau nu. Discutia poate fi mai larga, dar nu e cazul aici si acum. Daca vrei sa vb da-mi pm si iti explic cu drag ce stiu.

Monicule, din cate stiu eu Botosica nu prea poate rascumpara polita (trebuie acceptul contractantului: tu sau sotul), ea e doar beneficiarul. Asac ca slabe sanse sa fuga cu banii fara sa stiti si voi...

Scuze de lungimea mesajului...

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Nu le luati calut-balansoar ca nu se vor da in vant dupa el. Danut foloseste numai placa pe care sta calutul, fac surf pe covor cu ea si atat, calutul nu ii mai place demult

Mergi la inceput