Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (136)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rain spune:

multumim pentru urari !
LA MULTI ANI si din partea noastra pentru puiutii cu numele de Andreea si Andrei, LA MULTI ANI pentru toate mamicile si toti taticii care se sarbatoresc astazi, sa fiti sanatosi cu totii si sa aveti numai bucurii si impliniri!

noi sintem bine, doar ca in ultimul timp am inceput sa stau mai mult cu moatza, am scos televizorul din priza si ne jucam, cred ca asa e cel mai bine, prea era hipnotizata la reclame, si in plus, chiar daca nu se uita, era obisnuita sa auda tot timpul zgomotul facut de tv, nu pot sa va spun ca in primele zile parca ii luasem drogul, exact asa facea, imi dadea telecomanda, imi arata de unde sa-l deschid si eu nimic, asa ca acum ne jucam si e tare incantata de jucariile pe care inainte le ignora si care credeam ca n-o mai intereseaza, ne uitam pe carticele, ne jucam pur si simplu (gadilat, pupacit, alergat), si inainte faceam toate astea, dar cred ca mai putin decat acum!
sper sa nu va suparati pe noi ca lipsim de la apel, mai intru eu din cand in cand si va mai spun noutati!
seara dupa ce o culc pe moata vizionez pozele motilor, le-am vazut pe toate, ii pupacim pe toti ca sint dulci si scumpi!

la multi ani, inca o data, pentru toti sarbatoritii de azi!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

:)) Adina, hai ca ma distrez, auzi, io ma amuz zilnic cand merg la alimentara si intreb de ex. "aveti unt...", vine raspunsul promt si tare "este", sau "sunt cumva si banane mai coapte?" ...rapuns total "este banane de care vreti"....

Eu sper ca atunci cand va fi mai mare va trebui sa fiu mai putin cu mana si ochii pe el, va fi mai independent...si, ma rog, cum zici, nu am de ce sa -l supar pe Cel de Sus, pana acum e ok. Doar ca -mi faceam eu reprosuri, ca poate din cauza mea nu vorbeste, poate fiindca sunt eu mai agitata, nervoasa uneori, il mai reped ba de acolo, ba de dincolo, mai zbier la el cand trage de ceva si eu nu pot sari sa prind din zbor obectul contondent, chestii din astea de mamica full time singurica acasa 12 ore din zi. Tati mai sta cu el in weekend sau f putin seara, insa il rupe-n doua in timp record si ma viziteaza apoi cu el in brate la bucatarie sa vada cat mai am de lucru ca sa pot reveni in casa el mai repede...ca cica "nu vrea sa mai stea cu mine"
Nu pot zice ca as merge undeva la coafor, cosmetica sau in oras asa aiurea. In oras mai iesim oricum cu totii sau numai eu cand dau o raita la cumparaturi si vin acasa dupa 1 ora cu 2-3 plase cu chestii pt Danut, sau de mancat. Nu ma trage inima sa-mi iau haine ca zau, cu kilele astea in plus nimic nu sta pe mine ca lumea parca. Mi-am innoit colectia de blugi si bluze, dar nici astea nu-mi plac parca. Mi-ar placea sa am o sala proprie de sport sau o piscina...eventual un nutritionist sau un bucatar propriu nutritionist, .... ehehei, ce visez si eu aci !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Rain, !!!
Ma bucur din suflet ca sinteti bine, incepusem sa ne ingrijoram ...

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Lia independenta se invata de mic,putin cate putin.Daca tu o sa tot stai dupa fundul ui ca si pana acum o sa fie independent pe la vreo 30 de ani si nici atunci....stii si tu exemple de barbati insurati care fara parerea mamicii nu muta o canapea din loc(poate e exagerat putin dar eu asa vad lucrurile)Si tu de ce crezi ca-l repezi pe Danut?Ai si tu nevoie de putin timp pt tine,incearca sa-i explici sotului tau ca nu mai poti,ca ai nevoie de putin ajutor.Putin cate putin,o sa invete si Danut ca nu se poate sa stea numai cu mami,ca mai sunt si alte persoane in jurul lui....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Nicole, ce frumos, cum va jucati voi doua ... Te invidiez, eu ma gandesc ca stau asa de putin cu puiul meu. Ajung seara, ne iubim un pic, ii dau sa manance, baita si culcarea... Prea putina joaca. Noroc cu bona si bunica.

Asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

rideti de-o fimeie harnica, da? ghini, ghini... mincarica de cartofi s-a vrut a fi... data aviatoare de-acu

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

rain, tuata stima` si respectu`, cre` ca si ilinca intra in sevraj daca-i inchid teveu`... acu, daca mai esti in zona, ne faci alt capitol nou? m-as baga io, da` nu stiu daca-mi iese treaba cu listuta...

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Carmen, !!!!
Si eu sm descoperit ca uit de la mina la gura ... inca nu mi s-a intimplat cu mincarea, dar nu credz sa fiu departe !
Am mai pus poze intr-un nou album, de Sf.Andrei, cu noua masinuta pe care i-am cumparat-o ieri din cora ! Maaare incintare, acu tre sa facem cu schimbul si sa il plimbam prin casa !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

faza-i ca nu stiu cum drequ` se evapora apa asa repede, cre` ca nu apreciez timpu` cum trebuie... nu va mai zic de lapte, stau linga el sa fiarba si-mi zic sa trag o fuga sa fac nush`ce si dintr-odata imi miroase-a ars

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Alice, lu'Andrei sofer de masina noua!

Mergi la inceput