Mamici de noiembrie - decembrie 2005(72)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Anda vreau sa fac un pact cu tine; anul viitor cind intentionez sa vin in tara vreau neaparat sa ne intilnim cu bebeloii dupa noi si sa tragem o betie pe cinste ( asta in cazul in care nu vom mai alapta!) si sa ne aducem aminte prin ce cosmaruri am trecut noi inainte de nastere.

Pe atunci toate vor fii de domeniul trecutului si o sa tragem niste injuraturi de mama focului ca sa ne racorim si noi!

Ei, ce zici, promiti??? Si poate iese o incuscreala pe cinste, ca ai nostrii sint niste luptatori amindoi, si s-ar potrivi , manca-i-ar mama!
Sint alaturi de tine cu TOT sufletul si promit sa-i spun matusii mele sa o sune pe maicutza Spiridona ( maica mea de suflet de la Manastirea Suzana) sa inceapa o rugaciune pentru tine. O sa vezi cat de mult ajuta!

Mergi la inceput

Anda ti-am trimis e-mail pe adresa de pe forum, sper sa il gasesti!
Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ina, sunt de acord cu toate trei propunerile tale:), adica: o pileala buna dupa ce termin cu alaptatul (io beam social inainte, dar nu ma prefaceam, adica chiar imi plac unele bauturi alcoolice, iar de 9 luni n-am pus gura pe nimic-nimic. nici macar bere fara alcool, ca nu-mi place berea)phii, ce-as fi baut cateodata o vodka:))), mai ales in ultima luna...
2) cu incuscreala, dar numai daca imi promiti ca pana la 18 ani, o smulgi pe rachel de la tztitzi.....unde sta acum atarnata
3) cu rugaciunea, saru'mana mult...nu am mai fost la o manastire demult...ar prinde bine...sa dea Dumnezeu sa fie sanatos copilasul meu si toti copilasii...
Cel putin streptococul asta m-a tinut 2 zile sa ma mai gandesc la rinichiul deformat-simptom de sindrom down...ca numai sindrom vad in ochi...asa as vrea sa ma linistesc...

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ela asa m-am simtit si eu la inceput, si eu am ramas fara raspunsuri la unele intrebari. Dar nu m-am lasat, am perseverat si uite ca nu-mi pare rau. Dar vezi ca acum multe membre au nascut, citesc pe diagonala, isi exprima ingrijorarile si... este posibil sa fi trecut peste intrebarea ta. Dar poti repeta intrebarea - eu asa am facut si in cele din urma m-am ales cu unele raspunsuri.

Lavi povestea nasterii o las ptr mai tarziu, cand poate cand ne mutam la Clubul scutecelor, ca nu vreau sa creez panica.

Anda, dar esti teribila, mai fato! Lasa-le incolo de griji ca din cate din cate am vazut eu in alte cazuri, semnele rele nu prea s-au adeverit. Va fi totul bine, sunt sigura! Mai bine profita de "timpul liber" si odihneste-te, ca mie mi-e asa un dor sa toata noaptea!

Felicia mamica Ilincai Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ina- ce ceaiuri iti trebuie mai,ca tocmai am primti un pachet de la mama si e nca devreme pt mien s aincep, pt lactatie am de anason, fenicul si inca unul, am uitat.suna-am si zi-mi ,da!N-am stiut ca nu ai, ti le dau cu placere, ca am destule si mai imi duce mama, da..Eu zic ca azi iti vine laptele va pup!

Denisa
31+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Anda, am recitit mesajul tau si cred ca m-am pripit un pic. Badiu pare sa aiba o schema fixa de tratament, de tzine cu atata rigurozitate la 1 decembrie asta. Roaga-te chiar sa nashti pe 10, cum zice el.
Ca tot esti in deriva si nu stii ce sa faci, imi permit un sfat: pune māna pe tel. si suna-l pe Tutunaru (vezi ca are tel. facut public pe site-ul lui reclama, deci potzi sa-l suni fara grija). Explica-i situatia ta si intreba-l ce sa faci (mai ales ca nu mai ai prea mult timp de gandire). Sunt extrem de sigura ca te va ajuta cu un sfat bun. Spune-i si de varianta propusa de Badiu (insa nu-i spune ca e a lui Badiu, fiindca ei doi sunt prieteni si nu stiu cum va reactiona) si intreaba-l daca e o solutie buna.
Eu asta cred ca e cel mai bun pas pe care potzi sa-l faci acum. Macar mai afli o parere (oricum Tutunaru e sunat de foarte multa lume care nu-i este pacienta, deci nu tre' sa-ti faci griji ca n-o sa stie de unde sa te ia).
Hai bafta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Denisam

Ina- ce ceaiuri iti trebuie mai,ca tocmai am primti un pachet de la mama si e nca devreme pt mien s aincep, pt lactatie am de anason, fenicul si inca unul, am uitat.suna-am si zi-mi ,da!N-am stiut ca nu ai, ti le dau cu placere, ca am destule si mai imi duce mama, da..Eu zic ca azi iti vine laptele va pup!

Andreea[/url]

Denisa, multumesc mult de tot; nu iau ceaiuri, eu sint de parere ca daca imi va veni laptele imi vine si fara, deci nu ma stresez prea mult.

pupicei,
ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

fetelor, l-am sunat pe dr. Tutunaru si mi-a raspuns!!!
mi-am cerut scuze ca-l deranjez in week-end, i-am si spus ca nu sunt pacienta lui, dar am o problema stringenta si el e o somitate in materie (am zis ca sa-l flatez putin:) si a fost f. dragutz si iata ce mi-a raspuns: duceti-va imediat sa luati tratamentul de la farmacie. streptococul rupe membranele, puteti naste si maine, chiar daca nu a coborat copilul! nu inteleg de ce medicul dvs. v-a dat asa tarziu analiza de facut si de ce intarzie aplicarea tratamentului, ce e aia continuitate?
Mi s-a parut mult mai coerent sfatul decat al dr. meu!
ete, sa nu-ti vina sa-l impusti pe badiu?

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

eu reusesc sa va urmaresc...mai greu cu postat mesaje, ca nu ma lasa andrei... ba chiar eram "geloasa" pe lavi, ca avea timp sa scrie atat!!! hehe, secretul era deci una bucata soacra prezenta... bine, si oricum pitica e la gradi, nu-i acasa peste zi, tot e un moment linistit peste zi...

noki, nu stiu ce sa zic cu pielicica. a mea mandra e rosie toata, ca un rac. icterul s-a dus...nu mai e galbejoara... bubite n-am vazut.
ce ma enerveaza e ca fiind asa rosie nu-mi dau seama daca se irita sau nu la fundulet . cred ca daca mai avem putintica rabdare se rezolva toate...

ela,
am vazut mesajul tau... dar sunt la noi cam putine fete care au ajuns la cele 40 de saptamani, sau sa le depaseasca... dar nu e grav... nu stiu de ce-ti faci probleme, daca bebe mai vrea sa mai stea un pic! iar declansarea pana la urma nu e chiar atat de rea incat sa sperie!

anda, ti-am raspuns si ieri ceva pe mail cu streptococul. tratament dupa antibiograma, dar nu vad de ce vrea badiu sa nu incepi acum... mai ales ca nu mai ai asa mult pana la nastere... cu cat scapi mai repede de animal cu atat mai bine.

la noi programul e simplu... desteptarea dimineata, hranit copiii, cu putina bafta nu se nimeresc simultan, dupa-amiaza somn de voie, de pe la 2 la 5... pe la 4 mai mananca pitica, dar tot e cel mai placut moment al zilei, cand dorm amandoi. de pe la 5... spectacol, seara baita la amandoi, la 11 culcarea.
intre... mai apuc un aspirator, o farfurie, o oala de mancare... si azi totusi am constatat ca am avut timp sa ma pieptan putin... ca doar statea f bine prins in coada.

la noi nu mai naste nimeni?!?! e asa liniste... lordra, imi dadusei emotii fata, nici un semn de ieri... pe YM nu raspundeai, credeam ca te-ai apucat de nascut!!

aaa, si ina.. nu te stresa... uite, noi ne-am descurcat numai cu colostru in maternitate, ba a mai luat fata si 120g dupa scaderea aia normala. nu-mi venea sa cred! si o puneam la san cam la doua ore...peste nopate doar ii dadeau asistentele supliment, ca mie una imi era cam peste mana sa ma scol...
ina, ceaiurile nu fac rau deloc.... io am ajuns cam la 4 L pe zi, fenicul+anason. ca o fi doar lichidul baut, sau efectul plantelor, laptic avem .... si neuronul meu e f linistit! macar pt el beua ceai

un mesaj la general... nu vreau sa creada cineva ca ignor mesajele, chiar nu citesc deloc printre randuri... dar daca nu am un raspuns, sau am unul care deja a fost dat, mi se pare inutil sa mai raspund...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Mara, sa stii ca nu vazusem mesajul tau cand am postat ultima data in directia Andei...asha ca nu te-am copiat fara jena . E-te-te ca pur si simplu ne-am nimerit pe aceeashi lungime de unda.

Mie-mi merge netu' ca dracu', asha ca nu stiu cum o sa stau cun scrisu' pe forum in urmatoarele zile.
Maine intru in s. 40 si Dara-mi sta cu indaratnicie in burta. Nu vrea sa iasa si pace, asha ca am inceput sa beau ceai de zmeur (nu stiu daca are vreun efect insa eu il incerc, ca acum am voie). Tzin tare mult sa n-ajung la nashtere declansata in spital, asha ca trag tare s-o conving sa iasa saptamana asta, de-o mai am la dispozitie. Daca n-o fi sa fie, atunci D-zeu cu mila: va trebui sa ma las pe māna injectiilor de trezit travaliul din somn si sa sper ca totul nu va fi prea ingrozitor.

Mergi la inceput