Endometru,ovulatie,monitorizari,temperaturi-82
Raspunsuri - Pagina 3
M Oana spune:
Eeeee, si eu pot acum sa scot capul, caci dimineata nu am inteles nici eu nimic din ce se intampla cu zorii in cap pe DC si acolo unde nu inteleg, prefer sa tac.
Acum am imaginea completa si sunt fericita ca suntem o comunitate frumoasa, in care predomina sinceritatea, iertarea si chiar dragostea, fie ea si virtuala.

Bugnar spune:
Te pup si eu OLTEANCO. Imi pare bine ca ai subscris la propunerea cu bratarile. Si eu chiar mi-as pune una pe-o mina si una pe cealalta, ca sigur asa nu ne mai confunda nimeni (tu ai emis-o p-aia cu "pai eu imi pun la mindoua miinile si-mi suflec si minecile, daca e cazu')
CARMEN.CITTA stiu cuvint cu cuvint ce mi-ai spus atunci, de fapt pe tine voiam sa te intreb da' am presupus ca nu esti prin preajma ca n-ai mai scris demult... Stiu ca SEMINTE da' madam vinzatoarea sustinea ca alea sint pentru plantat marar, nu pentru tinut sub limba (se uitau si ea si-nca o vinzatoare ca la extraterestrii) si ca ceaiul de marar se macina si se foloseste in scopuri de infertilitate. Mi s-a parut complet nepotrivit cu ce-mi spusesei tu asa ca am preferat sa nu cumpar deloc si sa vin sa te-ntreb. Deci zici ca iau seminte de-alea de cumpara taranii sa-si semene marar?
AMELY Multumesc.
Carmen.cita spune:
Am cautat in sertarasul meu cu ceaiuri si (ce bine ca nu am aruncat ambalajul! ca aveam obiceiul sa le 'transfer' continutul in borcane) am gasit, se numeste 'fructe de marar' contine seminte de marar (sunt ca niste seminte de floarea soarelui miniaturale si producator este 'plafar' din timisoara. Asa ca vanzatoarele acelea habar nu au ce vand... Ia du-te tu la plafarul de langa Hanul lui Manuc, chiar in statia de autobuz si intreaba... Efectul este garantat, am incercat si pot sa-ti spun ca pulberea este mai eficienta decat tinctura de marar.
Carmen.cita spune:
Aaaa, eu sunt pe aici si citesc, dar cateodata nu mai am ce sa spun... pana de inspiratie...
Mi-a placut ideea cu bratarile, o sa o pun in aplicare!

Mai Liutz, eu voiam sa-ti spun ca tu ai toate sansele sa ramai insarcinata, ai avut destul de curand o sarcina (imi pare rau de ghinionul acela nenorocit, ca a trebuit sa renunti la ea)... Totul e sa te ocupi putin de endometru in faza foliculara , iar mararul ar fi o solutie...
Amely
, sotul tau e mai avansat, eu sunt abia primul an de stagiu, mai am 2. La fel, merg cu cele doua specialitati in paralel. Si da, in viitor as vrea sa-mi fac o firma.
felicia_ spune:
Buna, fetelor!
Sa nu va suparati ca nu intru mai des, dar asa-s eu, mai timida...![]()
Dar ma relaxez citindu-va! Si mai scriu si eu... cand am intrebari...Acum chiar am una importanta:eu as fi in ziua a 23-a a CM, a 11-a de la IA, si dupa masa am avut senzatia ca se pregatesc sa vina rusii

Intr-adevar, sunt cateva picfaturi maronii... si cam atat deocamdata... nu stiu ce sa cred... or fi deja rushii?!!
E adevarat ca eu am CM neregulat, dar niciodeta nu mi-a venit inainte de 25 zile... Va rog sa va dati cu parerea, ca nu pot dormi la noapte!!!!!
Simonette si "olteanca", suntetzi super haioase!

Bugnar, un
si o
si din partea mea!
galinarodica spune:
Liutule, daca nu gasesti la plafar seminte gasesti in piata fie la pliculete da vezi sa nu fie tratate sau la tarani daca cumperi marar uscat, din ala pentru muraturi care are si inflorescenta in varf. Eu mai am vecini de au casa si la tara (am si eu da e tocmai in oltenie si nu cred ca ajung anul asta...) si o sa incerc chiar maine sa vorbesc si cu fata care-mi aduce lapte si cum fac rost te anunt. Fetele poate nu te stiu, dar eu te recunosc si fara bratarica (nu spun de unde ca poate nu vrei sa stie toata lumea...).
Te-am admirat intotdeauna fiindca esti un om cu simtul umorului si mai ales stii cum sa te comporti in orice situatie.
Tu esti o femeie frumoasa si nu ma indoiesc ca si sotul tau la fel, asa ca doamne doamne nu poate lasa doi oameni frumosi fara un bebeu...o sa fie bine ai sa vezi.
Iti multumesc pentru incurajari si mi-ar face placere oricand ai timp sa stam la o "barfa" mica
Am promisiunea ca luni cel tarziu mi-l dau acasa pe bebica.
Bugnar spune:
GALINARODICA Nu stii cit ma bucur ca-ti iei copilul acasa...Noi, mai sa ne-ncaieram pe-aici discutind despre ce-ar trebui sa faci daca nu ti-l dau. Dupa ce-l iei pe omuletz acasa si va obisnuiti unii cu altii... mi-ar face placere sa-mi povestesti cum iti e. Nu te agita cu semintele, ma duc linga Hanul lui Manuc si-mi iau.
galinarodica spune:
Ei va dam noi de stire liutule si daca iti face placere te asteptam la noi in vizita. Ca daca acum e frigut afara mergem la plimbarica da nu putem sta mult si in parc nu prea iesim ca e departe
Amely spune:
Nu Liule, eu iti multumesc.
Carmencito, faci treaba buna ca mergi in paralel, asa impusti 2 iepuri, si cu firma te-ai gandit bine...sotu in prezent se ocupa de acte...incetisor ca e mai ardelean el de felul lui
, intre timp i-a expirat cazierul si acum tb. sa scoata altul
, dar pana la anul sper sa punem firma pe roate. Si zici ca sunt mai eficiente semintele de marar? nu-s naspa la gust?
Rodica, ma bucur enorm ca ai promisiuni certe, abia astept sa te vad cu puiul acasica, povestindu-ne ce goange a mai facut!
Nus' ce am fetelor ca ma simt cam nasol... mi-e greata de la niste Cola bauta mai devreme
A, ca amuzament, azi mi-a zis maica-mea ca m-am ingrasat si ca am inceput "sa am alura de mamica", si in loc sa ma supar ca m-a facut "grasa"
eu m-am simtit tare mandra... offf, macar de-ar fi cu motiv ingrasatul asta...dar sunt sigura ca e doar...
si nu 
Mda, se pare ca sunt intr-o pasa cam pesimista luna asta, mai am nitel si alunec in butoiu' interzis (o fi PMS-ul
)
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Liana30 spune:
Bugnar stii ce m-am gandit??????
nu's daca stii da io sunt ganditaaaa rau da tot
..
deci iau mai multe le tai si apoi le inadesc...stiii mai multe colori
si le pun la cap ca sa ma vedeti sigur....
eeeeeeeeee ma si vad cu vreo 5 culori pe cap..manecile suflecate si cu mainile pe sus...ete asa o sa defilez pe culoare la Giulesti

..si aveti grija ca nu mai am mult si apar ca trebe sa fac laparo..asa ca sa stai cu ochiiii..."beliti".
...vai...ce urat,,,da nu gasii mama alt cuvant....

..
..pt Serbanica si pt rodi

Amely fatooooo io tot te pup

oana
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"