Deserturile Nataliei (2)
Raspunsuri - Pagina 6
LiliaToma spune:
Eu am folosit hartie A4 pentru ca nu aveam din aia de copt si nu aveam rabdare sa ma duc sa imi iau si a iesit ok, dar am uns bine cu ulei si faina si am scos hartia cand se racise blatul.
Aluatul mie mi-a iesit intre cel ca smantana si aluat ca de placinte. Nu se imprastie singur, doar cu lingura. Cum a zis Corina, ca o smantana groasa, dar groasa-groasa
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
alinkav spune:
Pana acum am facut de 3 ori Brownies, si de fiecare data imi iesea super. Ultima data am avut musafiri, si am reusit sa gust doar resturile(marginile) atunci cand am taiat prajitura!
Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
dianaiulie2009 spune:
Parca zicea cineva ca se poate pastra brownies la congelator ?
Daca da pentru cat timp ?
P.S. Eu nu am avut tava cu dimensiunile respective si am facut-o in tava de tort cu diametrul de 26 cm . vreau sa va spun ca a iesit super buna !!!
ANA-ANDREEA 10 MARTIE 2000
PAULA-CEZARA 20 DECEMBRIE 2004
Balbina spune:
Fetelor, multumesc frumos ca ati raspuns in locul meu intrebarilor.
Ma bucur pentru cele carora le-a iesit si le-a placut prajitura Brownies. Puteti s-o congelati fara grija, pentru 1 luna si mai bine (la -15-18 grade). O puneti pe o tava intr-un singur strat, iar dupa ce s-a congelat, mutati inntr-o casoleta. Se decongeleaza in frigider, timp de citeva ore.
Cit despre margarina, cum am spus mai devreme, e o optiune personala sa nu o folosesc. Nu o fi nici o diferenta dintre ea si unt la gatit, nu stiu ce sa zic, dar eu prefer untul.
Sint nevoita sa ma detasez de calculator pentru vreo 2-3 saptamini. Va doresc sa va reuseasca retetele mele si toate, in general.
Ne "vedem" dupa 15 decembrie.
------------------
Numai bine,
Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)
P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!
mariussimiuc spune:
Am scos-o cumva la capat cu prajitura Brownie,numai ca mie nu mi-a iesit asa "grasana" cum este in pozele voastre.A mea avea niste dimensiuni mai de fotomodel ,numai ca n-am mai apucat sa la pozez ca intr-adevar este foarte buna.Poate data viitoare!
Spuneati ceva de congelat? Hi,hi...daca stiam de faza asta poate mai doseam ceva ca sa mai am si pentru maine.Asa...
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
Natasa spune:
Natalia, spune-mi si mie, te rog, de unde cumpar colorant alimentar? Daca nu gasesc, culoarea de la tortul buburuza o mai pot obtine si din altceva?
crinuta spune:
Natasa, eu am fost chiar azi la magazinul cu produse Wilton din zona Unirii si acolo gasesti tot ce vrei inclusiv coloranti.
Crinuta si Rayan
crinuta spune:
Venind dinspre Unirea catre Cocor, inainte de Cocor e o straduta sau alee si dai in str Patriei, care e ffff micuta.Magazinul aceste este dupa o florarie, dar nu se numeste Wilton, parca Comex sau asa ceva.
Crinuta si Rayan
Laura T spune:
Am facut si eu sambata tortul (tarta) Crancin-Mancin, caci sunt la dieta si se potrivea la Montignac, dar mi s-a parut extraordinar de amar...si chiar si acrisor (de la fructele de padure). Sunt convinsa ca daca-l faceam cu ciocolata cu lapte (eu am facut cu amaruie 73% cacao) ar fi fost mult mai bun, dar asa...brrrr, nu-mi place... Si-al tau la fel de amar e, Natalia?
Abia astept de sarbatori sa fac Brownies, cu siguranta alea vor fi pe gustul meu...
Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 7 luni) si Ramona (3 ani si jumatate)
poze_cu_fetele_mele