vreau si eu un bebe!!!!!!!!
Fetelor, va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine! Am ceva timp de cand nu am mai intrat in forum pentru ca am avut probleme cu calculatorul. Dar, ca sa va reimprospatez memoria trebuie sa va fac un scurt istoric al meu: acum 8 luni de zile mi s-a facut ovarectomie dreapta, ca urmare a ruperii unui chist de ovar cu diametrul de 7 cm. Dupa operatie am urmat 4 luni tratament cu Novinette, dupa care le-am intrerupt. Din ianuarie 2003 si pana acum nu s-a intamplat minunea, motiv pt care am fost la doctor si mi s-a spus ca este posibil sa imi apara pe ovarul stang, asta se intampla in luna februarie. Mi-a spus sa incercam pana la data urmatorului ciclu si daca acesta nu vine, este bine, daca vine sigur sunt chisturi. Nelinistita fiind m-am dus la Bucuresti la Medicover, iar aici mis-a recomandat timp de trei luni tratament cu Orgametril din ziua 16-25 de ciclu, cate una pe zi, daca nu apare sarcina in aceste 3 luni mi s-a recomandat marirea ariei investigatiilor.
Va rog din suflet, daca stiti sau daca puteti sa ma ajutati spuneti-mi ceva! ce este Orgametrilil?? Am sanse sa fac si eu un bebe, mi-l DORESC TARE! Astept raspunsuri
ana maria bogdan
Raspunsuri
livia spune:
Scumpi,poti incerca cu toata increderea trat.care l-am scris pe forum(il stii?).Ai mari sanse daca nu ai probleme cu trompa de la ovarul functional.Asa ca, daca vrei sa-l faci eu te voi ajuta si-ti voi lamuri orice intrebare!!!
Poate ai norocul meu si ramai cu bebe dupa prima menstruatie obtinuta cu plante.Ce zici,incercam sa rezolvam cu plante?
pupici!!!
ana_miti spune:
Multumesc ca mi-ai raspuns si daca nu te superi as vrea sa imi trimiti si mie reteta si instructiunile pentru ea pe adresa mea de mail.
Astept raspunsul tau cu nerabdare.
ana maria bogdan
ana_miti spune:
Multumesc din suflet draga Livia! dar....ca de obicei eu nu sunt ...."terminata", plantele cum trebuiesc proaspete sau uscate? Se gasesc la plafar? Si tincturile si medicamentele pe care mi le-ai enumerat de unde se pot cumpara? Sunt scumpe? Si o ultima intrebare....efecte adverse exista... pentru ca eu acum urmez un tratament cu Orgametril(o pastila pe zi din ziua 16-25 de ciclu) sa su se interactioneze, eu stiu?
Te rog nu te supara pe mine ca sunt atat de insistenta....multumesc si astept un mail.
ana maria bogdan
matia spune:
http://www.desprecopii.com/msgboard/treplies.asp?message=356
Un link la pagina cu tratamentul, care este pe forumul vechi.
Bafta!
livia spune:
Toate se gasesc la plafar.Se folosesc plante uscate.Si nu avea grija ca nu interactioneaza cu orgametrilul!
oanaDo spune:
Scuze pentru interventie, mi s-a prescris Orgametril pentru chist ovarian dar din prospect am vazut ca stopeaza ovulatia si nu l-am luat...atunci nu inteleg tratamentul timp de 3 luni a fost facut cu Orgametril pentru "anihilarea" chistului ori de sarcina nici nu poate fi vorba ca s-ar putea instala pe perioada tratamentului....Nuuuuu????
Oana M.
ana_miti spune:
Doamne! Nu stiu nici eu ce sa mai cred! Am inceput sa le iau dupa data de 19 martie si trebuie sa continui pana pe 28 martie. Ce fac????
Livia draga, am cumparat o parte din cele necesare tratamentului tau, dar , nu gasesc pe niciunde ceai de napraznic, supozitoarele cu Carpicon, cica nu se mai fabrica.... Kamayani, la fel la noi nu se gaseste...ce fac cu ce pot fi inlocuite?
Si mai spune-mi in loc de seminte de telina am luat tinctura de telina, pt ca nu am gasit.
Apoi, nu stiu cand sa incep cu ele, din ce zi, dupa ciclu, inainte....cand anume? Of, am uitat sa iti spun de la inceput eu fumez, are ceva, daca este nevoie ma las imediat?
Lamuriti-ma cu Orgametrilul, ce fac il mai iau?
ana maria bogdan
oanaDo spune:
ORGAMETRIL STOPEAZA OVULATIA!!!!
NU-L MAI LUA - ARE ROL DE CONTRACEPTIV TOTODATA CU TRATAREA ANUMITOR AFECTIUNI!!!!Oana