vreau si eu un bebe!!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Ana sfaturi nu stiu sa-ti dau insa tot ce pot sa fac e sa te incurajez ,deci mult succes si nu-ti pierde curajul ! Iti urez@multa bafta si ce-ti doresti sa ti se implineasca.

Eryka & samburelul din burtica --- in 6 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valoreo spune:

Sora mea a incercat si ea tot felul de tratamente.Insa dupa tratamentul naturist asemanator cu cel al Liviei insa ceva mai simplu a ramas insarcinata.A luat in plus Gerofit tonic si revitalisdin plante ce contine cateva din plantele indicate de Livia In special napraznic,si branca ursului.A facut si cure repetate cu grau incoltit la recomandarea doctorului care a supraveghiat-o si care ia dat si produsele mentionate.Poti sa-l contactezi de vrei la drcasei@personal.ro .ti le trimite prin posta sau de la cabinet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micky spune:

Livia, are ceva daca iau tinctura de coada soricelului de 3 ori pe zi cate 20 picaturi? Poate sa-mi cauzeze? Si, inca ceva. Crinuta a scris pe forum ca tinctura de zmeur a dereglat-o. E posibil? Eu am citit pe Internet ca aceasta are rolul de a regla hormonal. Tu, ce crezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

De ce vrei sa iei asa?Sigur ca poti dar si rezultatul va fi altul!
Eu nu cred ca tinctura de zmeur a dereglat-o pe Crinuta(este doar parerea mea si o rog sa nu se supere!)ci modul,combinatia tincturilor(plantelor)a dereglat-o ,fiindca,ea a luat mai multe.
Am sa repet pt.toate fetele:
IN PROSPECTUL CARE INSOTESTE O PLANTA SUNT INSCRISE O SERIE DE AFECTIUNI DAR NU SCRIE CA PENTRU O BOALA ESTE BUNA INFUZIA PENTRU ALTA TINCTURA SI TOT ASA...DE AICI NEPLACERILE...
MAI CLAR :omul isi cumpara planta si isi face ceai... bea pana nu mai poate...dupa nenumarate zile constata ca degeaba a baut si gata... nu mai are incredere in plante,incepe sa spuna despre ele cate si mai cate...nu-i asa?Nu cumva va regasiti in acel om?
Asa ca atenti la combinatii si modul sub care le luati ca sa aveti rezultate ca altfel...DEGEABA!!!
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Eu am spus intotdeauna ca asta este banuiala mea, nu as fi afirmat-o ca pe o certitudine. Deci, asta am luat eu atunci: ceai de cretisoara+ ceai de codita soricelului; miere; vit E forte; tincturi de codita soricelului si zmeur. Ce anume a fost gresit ? Nu de alta, dar nu mai vreau sa fac greseli.

pupici
CRinuta

Mergi la inceput