Clubul nurorilor ( 2 )

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ileana Cosanzeana spune:

Doamne- Dumnezeule, fetelor, tot citesc si ma crucesc! Oare cum suporta Dumnezeu pe pamant asa oameni? Astia traiesc din ura si din meschinarie, altfel nu pot sa-mi explic cum nu crapa de atata rautate si invidie!!!
Si paradoxul e ca se asteapta ca noi sa "ii respectam", si sa nu "le neglijam sfaturile, ca ei stiu mai multe din cauza ca au treut prin viata"( ce ma scoate din sarite fraza asta!!!)
Eu nu stiu cum isi pot inchipui ca daca arunca cu otrava in fel si chip noi o sa ne umplem de iubire subita fata de ei si o sa-i iubim neconditionat pana la moarte!
Ooooof si iar oooof! Fetelor, sa ne rugam sa nu ajungem niste soacre acre, si sa stim cu adevarat ce inseamna sa vrem binele copiilor nostri!

http://community.webshots.com/user/elenas21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

quote:
Originally posted by BraveGirl
Poate vroia sa-l pun la pastare ...

Corina
Albumul meu

Sau sa i-l faci lui cadou
Ai un socru tare pofticios

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Imi mai cumpar una, alta si cum ma duc la soacra imbracata cu noua achizitie, imi zice, pe un ton indignat-ti-ai luat pantofi noi..... ei bine, da, mi-am luat, pe banii mei. Suntem cu casa in constructie si ar trebui sa murim de foame si sa nu ne mai cumparam nimic.

Am cumparat odata niste chiftelute de la Nic (stateam la ei), gusta soacramea, se stramba de parca ii dadusem kkt, si zice, pe un ton acru-nu au nici un gust, maica. Ce sa-ti spun, numai ea stie sa faca mancare!

va pupez pe toate

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cherry22

Imi mai cumpar una, alta si cum ma duc la soacra imbracata cu noua achizitie, imi zice, pe un ton indignat-ti-ai luat pantofi noi..... ei bine, da, mi-am luat, pe banii mei. Suntem cu casa in constructie si ar trebui sa murim de foame si sa nu ne mai cumparam nimic.

va pupez pe toate

cherry

"Halatu, halatu, cat e halatu?"
(Asta mi-a venit in minte cand am citit ce ai scris de soacra:)))

Si a mea mai stramba din nas cand cheltuiam mult pe "prostii" da nu avea curaju sa zica nika. I-a zis al meu sotz sa nu mai intrebe cat a costat una, alta, ca nu-i mai spunem. Si gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Mi-am adus aminte de o faza tare(de pe cand stateam cu socrii)-mancam cu totii si sotul meu, la un moment dat, imi zice ca ar vrea sa-i fac si lui o supa cum stiu eu. Ma-sa a ripostat imediat-iti fac eu, mama, la care el-nu, las-o pe ea, ca o face mai buna (manca-l-ar mama pe el de dragut).

va pupez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Hello!!! A venit Mosul?

quote:
ileana-Cosanzeana

Doamne- Dumnezeule, fetelor, tot citesc si ma crucesc! Oare cum suporta Dumnezeu pe pamant asa oameni? Astia traiesc din ura si din meschinarie, altfel nu pot sa-mi explic cum nu crapa de atata rautate si invidie!!!
Si paradoxul e ca se asteapta ca noi sa "ii respectam", si sa nu "le neglijam sfaturile, ca ei stiu mai multe din cauza ca au treut prin viata"( ce ma scoate din sarite fraza asta!!!)
Eu nu stiu cum isi pot inchipui ca daca arunca cu otrava in fel si chip noi o sa ne umplem de iubire subita fata de ei si o sa-i iubim neconditionat pana la moarte!
Ooooof si iar oooof! Fetelor, sa ne rugam sa nu ajungem niste soacre acre, si sa stim cu adevarat ce inseamna sa vrem binele copiilor nostri!

Stati linistite, ca fiecaruia ii da Dumnezeu atat cat merita, mai devreme sau mai tarziu.

MG

Mergi la inceput

Azi am avut o zi tare grea, Sara e bolnavioara si tare plangacioasa. Acuma spre seara am reusit sa o linistesc si tocmai atunci vine socru-meu care avea chef de povesti. I-am zis sa ne lase putin ca acuma sta si ea cuminte. Dejaba, a inceput sa povesteasca cu Sara si ea n-a mai avu stare, a inceput iar sa scartie (azi a mai stat cate putin si el cu ea, a mai plimbat-o prin casa...)
Asa m-am enervat cand am vazut ca o luam de pa capat, ca am pus-o in patut la ea in camera si i-am zis ca sa stea el cu ea, treaba lor ce fac.
Cand a venit sotu acasa eram un car de nervi, bineinteles ca s-a dus si i-a spus socrului ca iar a facut o gafa. Acesta a venit sa isi ceara iertate, da eu ma simt tare aiurea ca din chestii marunte ies tot felul de discutii. Si eu sunt persoana care ma stresez tare din chestiile astea de familie....

Hai ca mi-am varsat of-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaan spune:

Ufa
Parintii prietenului meu sunt divortati(ca de cine oo suporta...)
Acum 6 luni mama lui i a dat 2 mii de euro si tatal lui 2 sa ne luam masina(ai mei au zis ca ne dau mai tarziu si ei niste bani)
pt ca ea facuse un credit pt ea(ma rog a zis sa ii dea si lui niste bani ca doi ani in care am stat impreuna in Bucuresti nu a primit nici un ban de la ea si un an nici macar un telefon...)(asta ca sa nu ramina mai prejos fata de fostul sot) banii cheltuiti tr justificati... si am luat masina pe firma ei... acum vrem sa schimbam masina ca am facut rost de bani nu vrea sa o vanda ...
ca daca nu ii convine sa o lase in fata si cu asta basta...
si i a zis ca ii da 2 mii cat nea dat si am terminat ...a raspuns ca merita si ea 2 mii de euro ca doar l a crescut
a tipat si la dat si afara
simt ca imi perd mintile
imi vine sa merg sa o bat
si mai acu 3 zile a zis ca mai mult ca mama lui nu o sa il iubeasca nimeni etc
oare ce mama e in stare de asta m am intrebat eu....si uite ca am vazut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Mai sunt astfel de mame din pacate.Si a mea soacra e in stare de asa ceva ba mai mult.
Al meu avea o masina cumparata de el cand am venit in Spania, iar masa dupa ce am plecat a trecut masina pe ea, fara sa ne dea nici un leu, iar acum o foloseste cumnatul meu, care intre timp a vandut-o pe a lui, ca nu avea ce sa faca cu doua.Dar nu au zis nici unul nimic de platit cand am fost acasa, cu toate ca masina valora cel putin 2000 de euro atunci.Si stii care a afost raspunsul soacrei, ca s-ar fii stricat daca ar fii stat.Dar daca sunt asa buni de ce nu i-au dat banii pe masina la al meu.
Eu cred ca vina este a sotilor nostrii, deoarece ei permit sa se intample astfel de lucruri.
Cat cu chiftelele, noi am cumparat odata niste pulpe de pui prajite, iar ea ne intreaba cum putem manca asa ceva?Eu ii raspund: cu gura.A doua zi cand sa scot pulpa, nu-i.O mancase ea sa nu se strice, iar eu o intreb cum ai putut manca asa ceva.
A mea ma dispera cu mancarea. tot timpul imi zice ca eu nu stiu sa fac de mancare, dar la ea mancarea e oribila.Eu de multe ori trebe sa manac altceva.Face foarte gras, nu termina mancarea sau o face cu lapte in loc de smantana si in tot pune vegeta.
Se crede cea mai buna bucatareasa, iar prajiturile in afara de televizor si foi de napolitana umpluteam vazut nimic la ea in 8 ani. deja imi vina sa o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Flavia,imi pare rau ca esti necajita.Sper sa se faca cat mai repede bine puiuta.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput