Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

In sfarsit a adormit Petra. M-a terminat psihic de la 6 pana acuma. Nu vroia nici sa suga nici sa doarme, dar urla din gura de sarpe. I-am facut ceai, nimik, i-am facut Nan nimik, i-am facut bebelac nimik. I-am dat suzeta si s-a linistit. Abia la 8 a mancat si acuma doarme. Nu stiu pentru cat timp. Cred ca a simtit agitatia din casa (mai ales pe mine). Ca de cand m-am mutat la mama fac cu nervii cu tigarile lor. Desi fumeaza numai la ei in camera, eu tot simt si asa ma enervez, dar n-am ce face. mai rezis eroic pana in primavara

Codruta & Petra (9 august 2005)

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

Salut Bebelusilor! Eu sunt Darius Eduard ,nou ivit in asta lume si ma bucur ca am ocazia savorbesc cu voi! Eu m-am nascut pe 9 octombrie 2005, deci sunt micut, dar de la o luna eu vorbesc si ii zambesc lui mami! Nu am avut colici si sunt sanatos tun, deci am fost un bebe cuminte pana acum! Ceea ce imi place ft mult este sa ascult muzica... mama deja ma vede pe scena Eurovisionului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

alooo, dragi mamici. intru mai rar, da' promit ca va citesc. uite, daca nu credeti puteti sa imi puneti intrebari din ce s-a discutat pina acum si o sa vedeti ca stiu.

jadi, ce sa zic, ca e mai bine sa ai casa plina, sau e mai bine sa nu ai pe nimeni ? stii cum e, ce nu ai, aia vrei.

voi ati primit erori cind ati vrut sa postati poze in album ?
...ca eu m-am dus la
editeaza albumul tau / dupa aia
pune o poza pe server / dupa aia
si primesc mesajul Fisierul are un format necunoscut (folositi numai GIF sau JPG). Allowed types: Gif Jpeg.
care pe cuvintul peu ca sint gifuri toate, si au pina intr-o suta de kb

are cineva idee unde gresesc ?

asta ar fi una bucata intrebare, si a2a ar fi de fapt o rugaminte: nu e urgent, dar cind aveti timp/chef...etc, trimiteti-mi si mie orice carte aveti despre cresterea copilului, daca o aveti in var.virtuala, ca "mult e dulce si frumoasa limba ce-o vorbim". eu am una "pa engleza"...da' mi-ar fi "dor" si de una in limba materna.

si va anunt "ca copilu'" meu cred ca s-o fi saturat sa mai fie rautacios. si-a schimbat brusc cantitatea de lapte de la o masa, acum maninca mai rar si mai mult. nu prea "am fost de acord" cu schimbarea asta brusca de cantitate (de la 120ml la 160-180), dar vad ca e ok. peste patru zile implinim 3 luni. poate o rarim si cu colicii si .... si ce ? si asteptam sa ne dea dintisorii....
na, ca avem de lucru 18 ani de acum incolo.

sa ne traiasca !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

roxi23, bine ai venit la noi in grup! Sa-ti traiasca Darius Eduard, sa fie la fel de sanatos si cuminte si sa-l vedem pe scena peste citiva ani.
Anda, nu stiu de ce iti da eroarea aia; eu zic sa mai incerci si miine, uneori "nu vrea" si pace.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna fetelor

azi a nins aici aproape toata ziua ,de nu am putut sa_mi scot copilul afara fapt pt care a fost agitat nu dormit nu mancat ,dar mai spre seara a incetat ninsoarea si l_am scos copilul afara o jumate de ora cum am intrat in casa iam facut baie a papat si a trecut direct la dodo

vitamina k se da aici in cazul ca alpaptez pt prevenirea bolilor hemoragice

Roxi bine ai venit sa_ti traiasc Eduard mare ,sanatos si frumos

Jadi petrecere frumoasa la botez si iti doresc mult liniste

poze
DanaAntoine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Am crezut ca numai noi am avut o zi proasta dar vad ca sunt si fetite pe aici care nu stiu ce sa mai faca de plictiseala si atunci dau batai de cap mamicilor.Noi am avut o dupa-amiaza de cosmar.Mama zicea ca nu-i posibil sa mai aiba dureri de burta si acum la 2 luni, dar sunt sigura ca asta era, ca prea plangea si se strangea copilul meu.Si acum dupa ce ca a dormit doar o ora afara, benocleaza niste ochi la televizor....si eu mor de oboseala.Fetelor ce ne facem cand isi arunca suzeta si prefera pumnul?Mie imi vine sa-l bat cand il vad.Sotul imi spune ca nu-i nici o problema ca si el si-a supt degetul pana la 6 ani.Cica astia care-si sug degetele is tare inteligenti, zice modest tat'su

mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/slideshow_end?.dir=4037&.src=ph&.spd=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

David (Anirim) ,Vladut(Irina) LA MULTI ANI sa cresteti mari si frumosi sa se bucure mamicile de voi

Am plecat la dodo ca acum mi se trezeste puiutul pt ca inca el se mai trezeste din 3 in 3 ore ,ai vostri puiuti se mai trezesc?

pupi la toate mamicile si bebebi

fetelor apropo spuneti si mie ce este mai bun de colici din Romania pt ca vine fratele meu si sa-i spun sa imi aduca ,mersi

poze
DanaAntoine

Mergi la inceput

bonne nuit, nanadana, moi , je ferai dodo plus tard

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/slideshow_end?.dir=4037&.src=ph&.spd=1

Mergi la inceput

ce bine ca puteti dormi cand va dorm copiii.Eu adorm cand se trezeste el si sa vedeti ce fata am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

La capitolul "dodo" stam bine noaptea, de pe la 1 pana pe la 8, chiar 9 doarme ca un ingeras. Se trezeste, papa, si de multe ori mai doarme pana pe la 12. Dupa aia insa, TEROARE. Cel mai rau e dupa baie.
Cristina felicitari, ce sa mai! 130 ml si inca de 2 ori consecutive, maaare realizare! Doamne-ajuta, maine poimaine te aud ca bea doar tzatza!!
Am cantarit cupilu si a luat 240 g saptamana asta. Are 5.400 kg. Ne apropiem de 2 luni...
Am stat si noi aproape 2 ore in parc, am profitat ca la capatul parcului e piata si am facut si o piata mica. De-ar mai tine vremea asa... A avut noroc Vladut al lui Jadi de vreme buna la botez!
Pe de alta parte ii pizia o pauzasc pe francezii/belgienii nostri, care se plimba cu mamicile la zapada, doar vine "l'Avent" maine-poimaine!
O s-o mai intreb pe dr cand ne da verde la marsupiu, ca asa de comod ne-ar fi....

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput