Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Codruta, Petra e "promisa" ???

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Alina, sa-ti traiasca puiul!
Marfa de tort, mmm, yummi!

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata la amiaza.

codruta, Petra citeste din CC sa vada daca ai grija de ea ca la carte?
irina, eu si azi am fost la aerobic, m-a rupt. Nu am citit nicaieri ca ar influenta productia de lapte.
jadi, petrecere frumoasa!
alina, ce tort bun ai facut baiatului.
nadina, imi place ideea cu vazutul bonelor pe caseta.

Eu studiez pe net nuantze de blond, vreau sa ma vopsesc, pt prima oara. Pina acu am avut doar suvite sau sampon.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ce vreme frumoasa! L-am tinut 2 ore afara si 1 ora pe balcon. Incerc sa trag de timp, poate mananca si el mai rar un pic.

Ioana, zi-mi si mie site-ul cu nuante!

Mergi la inceput

Si la noi e foarte frumos, soare. Am fost 2 ore cu caruciorul afara, ma dor picioarele. Dar rena mea tot la 2 ore a vrut haleala.

Tonnia, eu sint fan l'Oreal la produse cosmetice in general, asa ca m-am uitat la ei dupa vopsele; au un fel de chestionar, si iti arata la urma ce sa-ti iei; uite www.lorealparis.co.uk/BeautyCenter/index.asp" target="_blank">aici gasesti chestionare pt creme, vopsele, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Da, da Ioana, vrem si noi blond..............

mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/slideshow_end?.dir=4037&.src=ph&.spd=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

mooama, de groaza povestea din spital...

jadi, stiu ca rezisti . si oricum, daca cedezi nervos, te rog nu spune, lasa-ma sa cred in continuare ca esti .

plaaaaaaaaaange

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

a urlat copilul o data de-am zis ca moare dintr-o cauza necunoscuta si dureroasa. chiar in clipa in care am ajuns la patutz, am auzit un sunet specific, am simtit un miros specific si am vazut o fatza obosita, dar totusi satisfacuta. cred ca a adormit instantaneu.

sa va dau raportul despre ziua mea la serviciu:
pregatirile au inceput de asta-noapte. n-am prea dormit deloc, pt ca m-am ocupat cu "pompatul". am muls doua biberoane de cate 130 ml! asadar, se poate si la mine...
am plecat linistita la scarbiciu, iar dupa ce am terminat treaba acolo si la telefon parea totul in regula cu bebe si sotz, chiar am dat o tura prin magazine, ba chiar am cumparat de vreo 1.500.000. hm... as putea sa ma obisnuiesc.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara dragelor,

La Multi ani! lui Vladut si David-Andrei, sa fiti sanatosi si bucurosi.

Nu am facut nimic special azi, am dormit dupa-amiaza intre doua alaptaturi si a fost taaare bine, am picat ca lemnul si eram si linistita ca stiam ca se ocupa sotzul de junior.

A nins azi-noapte si e totul alb si frumos, sotzul s-a grabit dimineata sa stranga zapada pe terasa si masina, cred ca-i era frica sa nu se topeasca si sa-i dispara obiectul muncii.

Si eu as fi vrut sa ma vopsesc ca luni ma duc la serviciu sa prezint comoara la colegi.

va pupici

Anto si bebe Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

kristinutza, mi-a placut programul tau.

Mergi la inceput