Copilasi noiembrie-decembrie 2004 (93)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Fetelor multumim mult, mult de tot de urari!
Abia azi ne-am trezit din betie.

A fost ceva extraordinar. Am trait tot felul de sentimente.

La mot baiatul mamei a ales asa:
1. Banii
2. Cartea
3. Telefonul mobil.

La Multi Ani tuturor copilasilor care se sarbatoresc. Sa aveti parte de tot ce e frumos in viata si sa fiti sanatosi.

Pupici,

Flory 10+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060627/dt/7/k/14ec/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

la multi ani! Paulica, sa cresti mare si sanatos, sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti.

o zi buna fetelor

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

LA MULTI ANI FERICIRE, SANATATE SI NOROC tuturor bebitilor care au implnit 1 anisor.

Azi este si ziua mamei mele

Gandacel ai aflat ceva de actiunile Sicomed???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!Recunosc ca nu am avut timp sa citesc.....dar poze am vazut!Mihaita..esti un petrecaret!Super poze,super copilasi!.
Darius..ce petrecere frumoasa ai avut!
Paul,"la multi ani!".Sa cresti mare,sanatos si sa le aduci numai bucurii parintilor tai!
Noi in WE am fost la Pitesti,ne-am intalnit cu Diana si Andrei.
Pupici si mai vb

POZE
MARIUCA 1 ANISOR!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

LA MULTI ANI Paul,sa cresti mare,sa fii sanatos si sa ai parte de tot ce isi doresc parintii tai pt tine.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna dimineata!

La multi ani Paul! sa fii sanatos (sa n-o mai sperii pe mami) si sa cresti in dragoste si liniste.

Am vazut si noi pozele de la petreceri, f frumoase, va distrati nu gluma...am vazut-o si pe Sara, eleganta si frumusicaaaaa...da ce cuminte sta ea acolo la "poznat"

Sunt putin trista , si noi am pus cateva, e drept f putine poze de la petrecerea noastra (ca inca nu le avem pe toate) dar nimeni nu le-a vizionat...nu-i nimic, copilu' sa fie sanatos...ca suntem dupa vaccinul ROR (despre care v-am mai scris) si am avut putina febra...

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ONITZA, LA MULTI ANI! si tot ce-ti doresti pentru PAULICA sa se implineasca!! Sa fiti sanatosi, cuminti, destepti si norocosi!!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Buna fetelor!
Urez si eu LA MULTI ANI FERICITI SILVIU, DARIUS, PAULICA-FARA-FRICA!!!

I-am luat motul lui Paul, decalotat este, deci acum, atentie mamici de fetite, ca il trimit dupa fete!!!!! Poze cred ca maine sau diseara, vedem!! Va tzuc dulce, va multumesc pentru urari si aveti grija de voi!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Mey, am uitat sa va zic ce a ales de pe tava: PIX, CHEI MASINA, EUROI!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Aime , scumpa mamicuta nu mai fi trista!!!; adevarul este ca eu le-am vazut dar cum ieri n-am prea avut timp sa scriu prea multe(si m-am tot tinut sa scriu ca le-am vizionat, dar cum stau eu bine cu timpul, off....) am uitat sa spun ceva despre frumosul Vladut; nu conteaza cate ai pus, sau daca le-a vazut cineva, conteaza ca Vladut, puiul vostru a crescut mare, printre voi, sub ochii vostrii, este sanatos, zambaret, istet, si lista ar putea continua;
eu te rog muuuult sa nu te superi pe nimeni, poate fetele au fost prea ocupate cu petrecerile de 1anisor, si n-au prea avut timp sa treaca cu de-amanuntu` peste tot;
eu una n-am facut petrecere de loc, dar n-am avut timp deloc; ba da mint, am avut timp numa` nervi si iarasi nervi, incat cred ca biata copila -Emily, de cand s-a nascut si pana acum n-a prea fost dorita de nimeni de-aici; mai bine era baiat si asa lumea era muuult mai fericita; cand s-a nascut lumea a ramas socata, iar de ziua ei(numa` odata implineste biata copila 1 an, nu???) parca toata lumea nici nu o vedeau; baiul mare sunt pers. din jurul nostru, dar nu-i nimic ea sa fie sanatoasa, si norocoasa, ca mamii ei a avut grija s-a albeasca de pupaturi, dar ea parca tot mai vroia!!!
Asa ca numai fi bosunflici, caci mie jumate din nervi mi s-au spulberat, stand alaturi de ea si vazandu-i ochisorii, care parca stateau sa-mi spuna@"nu-mai fi trista mamico, lasa ca la anul voi fi mai muuult bagata in seama!!!, acum inca mis mica!!!"
pupici ptr. Vladut(sa nu se supere Sabinuca!!!)

multumim fetelor ptr. aprecieri, si mie mi-au placut ffff. mult foto. realizate in studiourile lor!!!
Miria n-a fost chiar asa de usor de fotografiat Emily, chiar destul de dificil, ptr. ca i se facu-se foame si somn, si nu ca ar fi facut urat sau sa strice ceva, dar maraia rau; cu Arisa a mer ffff. usor totul;
de fapt pozele trebuiau realizate de anul trecut dar am tot amanat, din cauza ca eram inca gravidutza, iar Arisa era inca nauca, si mi-a fost teama ca nu m-as fi inteles cu ea la pozat, ptr. ca ea si cand era bebelusa a fost pozata la fel si a fost GROAZNIC, de-am zis ca-n veci n-am sa mai calc prin studiouri, dar de data asta mi-am calcat pe inima si am fost.

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput