Copilasi noiembrie-decembrie 2004 (93)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

La multi ani Paul sa cresti mare si fericit!

Monica si aime multu' de aprecieri:) Sara era cuminte ca era obosita si nu prea avea de ales:)
Aime nu fi suparata, ca eu le-am vazut cu Sara cu tot, si acolo unde erati toti 3 a zis "mama tata"; n-am apucat sa iti spun atunci si apoi m-am gandit ca deja a "sarit randul":) da iti spun acum, nu mai fi trista ca ai un copil scump si cuminte, uite ce mult va iubeste pe amandoi.

Noi maine mergem sa ne vaccinam, sper sa avem vesti bune.

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Va multumesc tuturor din suflet pntru urari!
de asemenea doresc la toti puiutii care au implinit si celor care vor implini anisorul, numai fericire si sanatate muulta.

Petrecerea a fost superba (din punctul meu de vedere) , dar numai datorita participarii copilasilor , Maria (de Raluca), Alexander (de Miki) , celor doi Mihaita de Eliza si de Felis , si nu in ultimul rand al celuilalt sarbatorit Silviu (de Paxela) care obosit fiind de la petrecerea lui a dormit (cu toata zarva din casa), si a altor doi copilasi .

Si ar fi fost mai reusita daca ar mai fi venit si alti copilasi invitati ...(stiu ei care)

Miche si
Darius
(26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Aime,nu ma vazut pozele... e drept ca nu am avut timp sa citesc toate postarile.Pune si tu link-ul sub semnatura,sa le vedem de fiecare data cand postezi.Pupici
Vai,Ionela,cum poti sa zici ca nu e dorita?????Important e ca tu o iubesti...restul lumii....Sunt superbe,chiar s-a uitat la ele si colega mea de birou.....Ai niste fetite asa de reusite!

POZE
MARIUCA 1 ANISOR!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

VLADUT, EMILY SI ARISA, merita aplaudati!!!! sunt scumpi foc, niste ingerasi!!!!! sunt curioasa daca era Vladut printre cucuietele IONELEI, cum iese el de acolo, cred ca un pic "ciufulit, sifonat", dar nu cred ca i-ar fi parut rau!!!!! fetelor, sa va traiasca puiutii, aveti cu ce va mandri!!!!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

desi plina de trebuiri n-am rezistat laudelor adresate cucuietelor Ionelei-Roxana si am tras un ochi!
SUPERBE GRATIOASE SI DUUULLCI PAPUSI

Miche si
Darius
(26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Mey, fetele, nu m-am suparat pe voi (n-am zis asta)...doar ca eram si eu nitel trista...ca pe Vladutu meu nu-l vazuse nimeni si era asa frumusel....multmim oricum si poate mai dialogam...

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

La multi ani tuturor puiutilor care au implinit 1 anisor in week-end...speram sa nu venim prea tarziu cu urarile, dar am sarbatorit si noi, cu Davidutz(de fulguletz), care a batut atata drum, ca sa fie alaturi de prietenul lui .

Am vazut poze frumoase si distractii pe cinste, Mihaita, Silviu, Darius si celorlalti invitati, scumpi toti.

Aime, pupici, din tot sufletul, mami draguta, din nou salvarea mea: tortuletul a fost nemaipomenit(stiam eu ca ma pot baza pe tine, asa ca am respectat intocmai reteta).
Pupici multi lui Vladut, flacau frumos si nazdravan,care i-a facut pe mami si pe tati atat de fericiti(poza aia superba spune tot)...voi stiti ce mult va iubim .

Ionela, ai doua fetite superbe...si ce mult te admir...

Iris si Sara, ce domnisoare, cata eleganta....

Paul, la multi ani, sa cresti mare si sa ai tot ce-ti doresti tu...si masina si euroi etc, etc

Va pupam pe toti,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

DUTZI, IMPREUNA

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

AIME - eu ti l-am vazut azi-dimineata, pe la 4,, ca nu aveam somn, n-ai de ce sa fi suparata! Ai un copil minunat si dupa fetisoara se vede ca-i cuminte. Ce-ti trebuie o bucurie mai mare!? Si eu am pus poze, dar nu m-am gandit cati or sa le vada si cati nu. Cu siguranta ca au fost destul de putini dupa cate aprecieri am primit.
Adevarul e ca nu intotdeauna esti pe faza, ca sa te uiti in album.
Iar link sa pun sub semnatura, n-o fi o filosofie, dar nu stiu sa pun.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Fetelor...deja imi pare rau ca am scris...deci, nu, nu am pus poze ca sa fie apreciat si nici nu m-am suparat, nu stiu de unde a venit ideea asta, ca eu n-am scris asa ceva...ma simt foarte prost acum, caci bucuria mea nu sta in asta, sunt altele mult mai mari...cum bine ai spus Miria...am facut rau ca am postat de dimineata....imi cer scuze.

Mergi la inceput