Miresici de 2007 sunt?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vulpitzayam spune:

Ms mult , si voua la fel!
Cu invatatul merge bine , dar ar merge si mai bine daca nu ne-am duce la scoala , sa pierdem vremea.Asta ma enerveaza , au pretentia ca ei spun numai lucurui interesante , care sunt necesare pt. BAC , dar tot cartile sunt sfinte.Intre 2 fraze , se mai scobesc in urechi sau , mai rau , in nas , se mai uita pe geam . Anyway , trece si asta........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

cred, da hai ca mai ai putin :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karisma spune:

Buna fetelor!
Silda, bine ai venit! Nu stiu daca sunt prima din gasca cu sala aranjata, dar azi am dat avansul si am fixat data exacta : 9 iunie.Ma bucur ca a iesit asa cum am vrut eu in privinta datei.Mai rau e ca nu vor sa negocieze absolut nimic, ne iau comision pe valoarea bauturii aduse si s-ar putea ca pana in 2007 daca avem sub 130 de invitati sa bage si chirie la sala. Foarte foarte inflexibili... dar ce sa va spun.. eu nici nu concep sa fac nunta in alta parte. E cea mai frumoasa sala din oras!Si am convenit cu iubi sa ne calcam pe inima si sa nu ne uitam la bani.Sa iasa ca in povesti si sa ne aducem aminte toata viata de noaptea aia.
sunt emotionata.E primul pas... si mai sunt atatia...

karisma

Mergi la inceput

Neata dragelor!!!

Karisma, ce bine ca aveti sala deja :) intotdeauna or sa fie niste comprimisuri pe care trebe sa le faci...deh...cine-i mai intelege pe oamenii astia inflexibili? :)
Eu am facut ....mai nimica....decat ca ieri am dat un mail la hotel Howard Johnson ca sa vad daca au inceput rezervarile pe 2007, si mi-au zis ca din august 2006 incep, asa ca...pana atunci mai fluier si mai caut :)

pupii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nitzuc spune:

Karisma esti norocoasa ca ai gasit data dorita.Eu am inchiriat sala in sept anu trecut si am vrut 18 august 2007 si era ocupat, am ramas pt 22 sept 07.Singurul lucru de care mi-e frica ii ca va fi rece la sfarsit de sept.Nu stiu ce sa cred.Acum ca ziceai de bautura mi-am dat seama ca habar nu am de detalii, nu stiu nimic si tare ma tem ca voi avea ceva surprize.ASta este cum zicea si plici tre sa fci compromisuri.Eu am inceput deja schimband data desi imi doream mult de tot luna august.De curiozitate te intreb de unde esti, ce oras?
In rest va pup pe toate, spor la bac vulpita, trece si ala, mai mult is emotile .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca N spune:

buna!

am vorbit ieri cu cei de la Crowne si Parc si vor stabili meniul tot din vara 2006. pe la restul cam la fel...vara, toamna pt 2007 (a nu se intelege ca am fost in multe locuri, ci doar am dat 4 telefoane si am fost la o vizionare). m-am mai linistit in privinta asta, asa ca nu ma mai agit acum pentru restaurant. o sa ma focusez pe munca toata luna martie si aprilie...dar raman totusi cu voi.

Mergi la inceput

Bianca, cred ca asa o sa fie cam peste tot. Poti sa mergi sa vizionezi, dar pana in vara nu o sa avem preturi pentru meniuri. Desi de rezervat....mie mi s-a spus ca la crowne poti sa rezervi pt 2007 :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca N spune:

si ti-a placut la Crowne? sau mai mult la Howard Johnson?
mie mi-a placut cel mai mult sala Terra de la Parc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karisma spune:

Salut!
Nizuc eu sunt din Iasi iar nunta o fac tot aici.Rezervarile la restaurant au inceput sa se faca in ianuarie anul acesta pt 2007.Si am fost al doilea cuplu care ne-am rezervat data.Imagineaza-ti ca cei care au fost inaintea noastra au ales aceeasi data pe care o vroiam noi.Pana la urma s-au razgandit ei si au vrut pe 2 iunie, asa ca am ramas noi pe 9. Am semnat un contract dar ni s-a spus foarte clar ca nu au cum sa ne spuna acum ce preturi vor avea la meniu peste un an jumate si care vor fi conditiile exacte.De la un an la altul se pot schimba o multime de lucruri.Oricum stim cu aproximatie ce ne asteapta.....
Presupun ca tu ai rezervat in Bucuresti..
Fetelor voi aveti mult mai multe optiuni decat am avut eu.Sunt sigura ca nu aveti de ce sa va grabiti.Bafta multa la cautari..
Pupici

karisma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulpitzayam spune:

Nitzuc , ms mult , sa fie!
Eu cu bautura am o mare dilema ....am observat , in general , toata lumea face bar.Dar , mie mi se pare stanjenitor , sa tot ceri de fiecare data cate un pahar.
Noi am hotarat sa avem cate o sticla pe masa , minim , de whisky.
Dar pt. femei , inca nu stim ce sa luam.

Mergi la inceput