Miresici de 2007 sunt?
Raspunsuri - Pagina 10
nitzuc spune:
Karisma sunt din Cluj(nu ca ar avea vreo importanta).Eram doar surprinsa ca ai reusit sa iti rezervi sala deja (fetele de la mirese 2006 nu credeau ca e posibil asa devreme).
Vulpitza, si eu cam aceeasi problema cu bautura, nu cred ca cei din Adreal sunt prea familiarizati cu sistemul de bar, ar crede ca nu vrem sa se consume. Prietenul meu nu vrea cu bar, eu inca oscilez.
Va doresc un weekend placut.
In alta ordine de idei Silda (cred) nu imi amintesc sigur, spunea ca vrea auriu culoarea predominanta, la fel ca mine.Vroiam sa te intreb dc nu ai vazut ceva rochite aurii in Ro (nu crem sau ivory saul altceva).Eu as vrea aurie dar auriu sa fie.Ai vazut asa ceva? Te intreb o rochie nu un anumit model, ca eu din ce am vazut pe net slabe sanse sa gasesc ceva la genu.
V-am pupat.
vulpitzayam spune:
Nitzuc , eu sunt impotriva barului.Dai impresia ca vreai sa faci economie.La toate nuntile unde am fost si am intalnit chestia asta , am avut impesia ca au facut nunta pt. bani.Ceea ce in cazul meu nici nu se pune problema.
Eu sunt un pic cam snoaba in chestiile astea si consider ca nu neaparat trebuie sa ai foarte multi bani ca sa faci o nunta cu bun gust.Detaliile fac diferenta.
In ceea ce priveste rochia , parerea mea e sa iti iei de acolo , pt. ca aici au taxe si adaos comercial.
Va pup.
silda spune:
booo
sunt un pic cam obosita ca am fost la gimnastica, dar nu vreau sa fac nani pana nu intru pr DC la miresele de 2007
pt nitzuc:rochitze aurii am vazut eu ceva pe lipscani (dar mie nu-mi plac materialele din care sunt facute)si mai este un model la agnes toma(destul de ciudat-o rochie simpla,clasica,cu broderie pe bust). ceva dragut am vazut la o nunta la care rochia era facuta dintr-un duchesse auriu(e o matase speciala,se gaseste la picasso din cate stiu eu) si era croita de Monica Darie; de asemenea la mystake(o casa de moda de pe calea mosilor) am vazut in vitrina o rochie de mireasa aurie,superba.cred ca la casele de creatie de rochii de mireasa poti intreba daca, in cazul in care exista un model preferat de tine, il fac si pe auriu (nu de alta ,dar de-abia acum am realizat ca esti din cluj,nu buc).multa bafta sa-ti gasesti rochitza preferata
pt plici-plici:voiam sa-ti confirm(nu stiu daca era cazul)ca daca te-ai hotarat pt HJ ai facut o alegere excelenta.eu am fost la o nunta la sala platinium-atmosfera superba(au niste jocuri de lumini de pici pe spate), mancare-buna si fff multa,tort superb si bun,prajiturile -cele mai bune pe care le-am mancat vreodata,sala f bine ventilata,servire IREPROSABILA.din pct meu de vedere exista un singur incovenient-nu exista o terasa cu verdeatza(f importanta daca faci nunta vara).au ei ceva acolo la etaj,dar ...probabil ca intrebarea ta logica ar fi de ce nu ma gandesc sa fac acolo,ci la crowne plaza?pai a facut varul prietenului meu si nu mi se mai pare de efect pt invitati,o parte fiind comuni
as avea si eu o intrebare:aveti idee de tarife pt meniuri in 2006(minim si maxim,cu tot cu bautura,fara cele spirtoase)pt crowne plaza?sau o adresa de mail pt asa ceva?si de asemenea,stiti ceva de chiria pe sala la crowne plaza?am inteles ca ar fi vreo 1000euroi...la HJ exista chirie pe sala?
multumesc anticipat pt raspuns.
sper sa va fi fost de folos cu raspunsurile si impresiile mele.
ma duc la
va pup
toate cele bune
silda spune:
booo
sunt un pic cam obosita ca am fost la gimnastica, dar nu vreau sa fac nani pana nu intru pr DC la miresele de 2007
pt nitzuc:rochitze aurii am vazut eu ceva pe lipscani (dar mie nu-mi plac materialele din care sunt facute)si mai este un model la agnes toma(destul de ciudat-o rochie simpla,clasica,cu broderie pe bust). ceva dragut am vazut la o nunta la care rochia era facuta dintr-un duchesse auriu(e o matase speciala,se gaseste la picasso din cate stiu eu) si era croita de Monica Darie; de asemenea la mystake(o casa de moda de pe calea mosilor) am vazut in vitrina o rochie de mireasa aurie,superba.cred ca la casele de creatie de rochii de mireasa poti intreba daca, in cazul in care exista un model preferat de tine, il fac si pe auriu (nu de alta ,dar de-abia acum am realizat ca esti din cluj,nu buc).multa bafta sa-ti gasesti rochitza preferata
pt plici-plici:voiam sa-ti confirm(nu stiu daca era cazul)ca daca te-ai hotarat pt HJ ai facut o alegere excelenta.eu am fost la o nunta la sala platinium-atmosfera superba(au niste jocuri de lumini de pici pe spate), mancare-buna si fff multa,tort superb si bun,prajiturile -cele mai bune pe care le-am mancat vreodata,sala f bine ventilata,servire IREPROSABILA.din pct meu de vedere exista un singur incovenient-nu exista o terasa cu verdeatza(f importanta daca faci nunta vara).au ei ceva acolo la etaj,dar ...probabil ca intrebarea ta logica ar fi de ce nu ma gandesc sa fac acolo,ci la crowne plaza?pai a facut varul prietenului meu si nu mi se mai pare de efect pt invitati,o parte fiind comuni
as avea si eu o intrebare:aveti idee de tarife pt meniuri in 2006(minim si maxim,cu tot cu bautura,fara cele spirtoase)pt crowne plaza?sau o adresa de mail pt asa ceva?si de asemenea,stiti ceva de chiria pe sala la crowne plaza?am inteles ca ar fi vreo 1000euroi...la HJ exista chirie pe sala?
multumesc anticipat pt raspuns.
sper sa va fi fost de folos cu raspunsurile si impresiile mele.
ma duc la
va pup
toate cele bune
plici plici spune:
Seara buna dragele mele!!!!
Acu am citit si eu ce ati scris!
Bianca N, dintre cele 2 as alege HJ pentru ca, daca citesti ce a scris si Silda, am fost si eu la o nunta acolo si sunt de acord cu tot ce a zis ea. sala mare (caci mie aia imi trebe) e f accesorizata tehnic si se pot face niste chestii deosebite (gen schimbatul culorii salii, sau al unor parti ale salii, ecrane cu proiectoare, etc). Dar, in cazul in care invitatii mei vor trece de 180, trebuie sa ma gandesc la altceva pentru ca deja 180 de oameni acolo sunt cam "stransi" :)
Cat despre terasa, nu au verdeata dar pe mini terasa pe care o au ei acolo la etaj pun faclii si seara e frumos :)
Si oamenii (de la director pana la micii ospatari sunt...super)
Silda, pt 2006, pot sa-ti spun ca, chiria la HJ pt sala era 1000 euro, plus ce accesorii tehnice mai doresti, mai pui la pret.
Eu avand asa multi invitati (vreo 200), in afar de HJ, Crowne, mai vreau sa vad Palatul mogosoaia, Hiltonu, Casa Poporului (am auzit ca se inchiriaza 2 sali, dar trebuie sa verific caci nu stiu sigur)....
mai erau da acu nu-mi vine in minte alt loc...La Parc n-am fost, asa ca daca poti sa-mi zici si mie cum e fac plecaciuni :)hihiih
Oricum le felicit pe fetele care au deja sala pt ca au o grija mai putin, dar si noi cele in cautari avem timp destul sa vedem destule locuri .
A si asam, ca pentru final, am hoatarat si noi data : 9 iunie 2007 :)
hihihi Karisma, suntem 2 deja cu data asta, dar probabil ca vom fii multeeeeeeeeeeeee pana atunci
Ati vazut cate mirese sunt numai aici pe forum (declarate) in 2006?
pupici la fete
somn usor
plici plici spune:
quote:
Originally posted by karisma
Felicitari pt data plici !!!!
Asta e! O sa tremuram impreuna!
karisma
mai bine zis !!!! o sa fie frumos, sunt sigura!! Sper sa fie cald .
pup (nu credeam ca mai e cineva la ora asta pe aci)
Bianca N spune:
plici- plici, nu am reusit sa iti atasez pe PM oferta de la Parc, asa ca dc imi scrii adresa de mail iti trimit acolo. sunt si cateva poze. mi-au spus ca saloanele au capacitatea de 220 persoane.
Sala Terra am vazut in poze ca era accesorizata tehnic.
silda spune:
buna fetele!!!
ce-mi place ca suntem active
pt plici-plici:la sala terra am fost cu ai mei la un congres medical:era fff frumos aranjata(din cate sali am vazut eu mi s-a parut cea mai frumoasa alaturi de diplomatul de la hilton si platinum de la HJ),spatioasa;destul de aerisita,dar nu ca la HJ.Mi s-a parut usor intunecoasa,dar cred ca se poate rezolva.mie ca dimensiune nu mi s-a parut f diferita de HJ(aproximativ la fel).mancare f buna(cea de la congres a fost mai sofisticata,dar au meniuri speciale pt nunti din ce spuneau ei).Ce pot sa-ti mai spun este ca invitatii fumatori cautau cu disperare o terasa;au fost trimisi undeva sa se afume,dar nu stiu unde anume.Anul trecut cand am fost am intrebat si mi-au zis ca nu percepeau chirie pe sala,dar de la anul(adica 2006) cica se schimba si vor avea chirie. in pretul ei iti ofereau ,ca si la Crowne Plaza, un apartament pt miri.
ca o completare: la nunta la care am fost la HJ au fost vreo 170 de invitati si mai puteau intra,crede-ma.si ca o parere pesonala,mesele si scaunele nu aveau nevoie de huse,aratau f bine.
Pt Bianca N;as vrea sa te rog sa-mi trimiti si mie pe mail ofertele de la parc please!!!!.adresa mea este ana_tudor2006@yahoo.com.(anaunderscoretudor2006).Multumesc anticipat!(am pecizat deoarece nu se vede liniuta de jos la adresa de mail).
Pt Nitzuc:am facut-o de oaie rau de tot.Abia acum am observat ca de fapt esti in UK,deci mai bine recomand 2 siteuri: www.raimonbundo.com,www.maggiesottero.com.
cam atat.eu as vrea sincer sa nu am mai mult de 150 invitati la nunta(suntem cam pe muchie);consider ca sunt suficienti pt capacitatea mea de manager de eveniment.desi cu cat suunt ma multi cheltuielile scad,dar si bataile de cap sunt mai multe...om vedea.
ma duc sa fac cipi-cipi
va pup dulce
plici plici spune:
Silda, multam mult de info!
Bianca, ai primit mailu meu cu adresa de mail?? Daca nu o sa o scriu si eu aici pe forum. Si mersi mult pt ca imi trimiti si mie
Pupicii la toate