Mamici de mai-iunie 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

shoricutza exact aceleasi intrebari vroiam sa le pun si eu ca vreau sa ma programez la Iosup pt sapt 20 si vroiam sa stiu care clinica are aparate mai performante dintre Diagnosis si CMU..
Daca vrei iti dau eu nr de tel de la amandoua,dar mai multe nu stiu ca n-am fost la el si aceleasi intrebari le am si eu ca si tine..Diagnosis:021/231.67.41 Calea Floreasca nr 60 sect 1CMU:021/222.92.26 -centrul de la Arcul de TriumfLa CMU o eco 3D costa 3.500.000 daca vrei si inregistrare video inca 200.000 in fine,iti dau ei la tel toate informatiile de care ai nevoie!Multa bafta si sper sa te programezi repede..eu zic sa ii suni si sa te programezi si colo si colo,iti dau ei informatii prin tel si iti spun cand e liber cat mai repede ,iar apoi in functie de ce zic fetele unde e mai performant aparatul,anulezi programarea cealalta!Dar suna de acum daca vrei sa te programezi sapt asta!Bafta!
io17+ si Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

shoricutza le spui la tel ca vrei eco pt translucenta nucala si vor sti cum sa te programeze..credeam ca vrei eco 3d...2D e mai ieftin.intra pe site-ul lor ca au si tarifele!
io si Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Ama Kaly, n-am reusit sa ma descurc cu tickerul acela, da-mi mai multe detalii, caci undeva gresesc, la inserare, mai mult ca sigur...

Amonar, ma bucur ca ai trecut de amniocenteza asta, si stai linistita in pat cat ti-a recomandat medicul.

Shori, 3d-ul m-a costat la Diagnosis 1.715.000 lei. Zic ca-i tot 3d. E drept ca l-am facut pentru masurarea pliului nucal, dar mi-a masurat si altele: craniu, membre, etc. Mi-a scris doua pagini de observatii. Poti sa-ti faci programare cu o zi-doua inainte. Mi-a spus si sexul copilului. Ecograful este bun, si acografistul asemenea; dar pentru 3d-ul de 22-28 saptamani, cel mai bun este Herghelegiu, fa-ti programare de pe acumla el daca vrei.
Eu am intrebat-o pe nasa mea, care a fost si la unul si la celalalt, si mi-a spus ca amandoi sunt buni, dar Herghelegiu este un ecografist adevarat. Cica ar fi obstretician, nu numaiecografist, dar e la Polizu, iar eu nu vreau sa merg acolo sa nasc. Am ales Elias.

Lyly 12+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;51/st/20060528/k/6071/preg.png
http://digilander.libero.it/le.faccine/faccinea/festivi/0009038.gif

Mergi la inceput

LYLY hai ca iti dau un PM cu ce sa scrii la semnatura,k?vrei tickerul facut de mine de pe prima pagina?sau incerc cu asta care ti l-ai facut tu?io17+ si Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

LYLY acum am vazut ca nu ai activat PM-ul..du-te la meniu la mesaje private sus si activeaza-l de acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

ama_kaly si LYLY809 va multumesc mult ptr raspunsuri. Ama te-am ascultat si am sunat in ambele locuri si am reusit sa ma programez la Dr Iosup vineri la ora 18 la Diagnosis si sambata la CMU la 13.30. O sa renunt la prog de la CMU ptr ca au preturile ceva mai mari.
Adica la Diagnosis costa:
eco 3D - 2.400.000
eco de trimestru 2 - 1.600.000
La CMU costa:
eco 3D - 2.900.000
eco de trimestru (aici e la fel pretul si ptr trim 1 si ptr trim 2) -1.900.000.
Se pare ca in functie de trimestru ecografia are pret diferit.
Ma bucur ca am reusit sa ma programez sapt asta si sper ca la 13 sapt si 2 zile se poate masura inca pliul nucal fara probleme.
LYLY809 interesant ca tu ai dat 1.715.000 pe 3D. Sper ca o sa se intample si la mine la fel desi incep sa ma simt cam ghinionista cu ce s-a intamplat azi....
Va multumesc inca o data fetelor si o sa va rog sa-mi mai tineti o data pumnisorii ......

13 fix

Mergi la inceput

shoricutza n-ai pentru ce!Iti tin pumnii pt vineri la eco,pana la urma ai reusit sa te programezi sapt asta si colo si colo Ce vrei sa faci 3D sau eco normala?Sa-mi spui si mie cum a fost ca si eu vreau sa merg si sa ceri si poza cu bebitza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Amonar iarta-ma ca am uitat sa te felicit mai devreme ... ma bucur mult ca a trecut cu bine amniocenteza si iti tin pumnii ptr rezultat (desi e sigur ca e totul bine). Daca ar trebui sa o fac si eu as fi mai linistita datorita modului cum ai descris tu procedura. Eu credeam ca este ceva mult mai infiorator.

Apropos .... remarc ca pe aici se perinda numai femei frumoase foc. Tocmai am vazut si pozele postate de Amonar si Ama_kaly ...

13 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Ama Kaly, am activat PM-ul. Multumesc

Shori, cred ca o sa-ti faca la Diagnosis un card pe loc, si iti da o reducere.Probabil ca pretul pentru echo facut de mine e 1.900.000,dar mi-au dat reducerea. Parca asa am auzit, ca prin vis... Eramfoarte necajita, de-aia.

Lyly 12+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;51/st/20060528/k/6071/preg.png
http://digilander.libero.it/le.faccine/faccinea/festivi/0009038.gif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

acum ama juns si eu sa va scriu!totul e bine cu bebelul meu!azi fac exact 13 sapt si 6 zile!are aproape 9 cm si e cumintel foc!l-am vazut si cum misca!era super activ!si tre sa merg in decembrie pe 19 iar ca sa il vedem daca e bine!numai bine si celorlalte mamici!

raluca

Mergi la inceput