Mamici de mai-iunie 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

AMONAR, bravo , esti foarte curajoasa .Eram convinsa ca va fi bine , am simtit asta .cat suntem noi pe aici nu are ce sa se intample.
cu tickerul m-a invatat lyly , nu vrei sa intri la capitolul anterior pe la pagina 8 sau 9 da toti pasii

ALIA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10004;30/st/20060515/dt/6/k/7d2b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Amonar uite ti-am facut eu unul,vezi daca-ti place!
Bebe Amonar daca iti place iti dau un pm cu url-ul!
io17+ si Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

ama_kaly
Am urmat sfatul tau si am intrat pe site-ul acela. Am facut unul singura, acuma sa vad daca am reusit povestea cu url-ul!!! Mersi inca o data pt ajutor!

Fetele! Mersi pt ajutor! Cred ca am reusit si eu. Sant curioasa ce apare la semnatura.

Editata: A doua oara a iesit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Daca tot e comic ne-am facut si noi

Mergi la inceput

poze mami,tati si bb
asa tb sa apara,hai ca iti dau eu un PM cum sa scrii url-ul la semnatura!Iar la ticker trebuie sa-l iei pe cel de pe randul doi nu pe primul adica nu ala html!mai fa o data si copiaza ce iti apare pe al doilea rand la BBCODE nu HTML!(dupa ce iti alegi tickerul) si trimite-mi mie ca sa iti scriu url-ul si pt ala,k?

Mergi la inceput

Ama
M-am prins si cred ca acuma mi-a iesit! Mersi pt ajutor!

(poze mami,tati si bb)

(evolutia bb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut toate burticile si bebeii lor frumosi!! Mai intai felicitari tuturor celor care si-au vazut bebeii la eco de curand.. abia astept si eu saptamana viitoare!!
Amonar esti o curajoasa!! Bravo si iti trimit numai ganduri bune si multa rabdare pana vin rezultatele!!!
Hotarat lucru orice as face nu reusesc sa intru mai des .. adica de intrat intru eu si chiar si citesc ce ati mai scris nou si apoi cand sa scriu si eu cate ceva hop intervine ba una ba alta si nu mai apuc.
Saptamana asta la noi e si nebunie mare ca vine Thanksgiving Day , in plus e si ziua fetitei prietenei mele ( face 3 ani!!)si ii face petrecere si m-a rugat sa o ajut ba la cumparaturi ba sa mai stau cu bombonica asa ca timp liber nu prea mai am.

Cami 15+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/earendyil/my_photos

Mergi la inceput

Cami
Nu-ti fa probleme. Noi ne gandim la tine si ne bucuram chiar daca vii mai rar pe aici! Noroc si tu cu sarcina si ai grija de tine!

(poze mami,tati si bb)

(evolutia bb)

Mergi la inceput

Amonar exact!!Bravo!Eu deja ti-am vazut pozicile..esti tare draguta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Buna seara la toata lumea.
M-am intors de la eco jumatate linistita ca bebe e acolo aparent in regula si jumatate suparata rau ca eco de la medsana se defectase brusc si nu mai putea sa faca masuratori. Drept ptr care n-am aflat nimic legat de evolutia lui bb.
As vrea sa ma ajutati cat mai repede cu niste informatii legate de Dr Iosup care am inteles ca este un ecografist f bun.
1. Unde sa ma duc ptr ca am inteles ca este in mai multe locuri si as vrea sa ma duc acolo unde este un ecograf mai performant?
2. Ptr ce fel de eco trebuie sa ma programez? ptr eco morfologica 2D sau de care? (ca trebuie sa stiu cat este pliul nucal)
3. cam care sunt preturile?
LYLY pe tine cat te-a costat 3D la Dr Iosup si unde ai fost?
Credeti ca am sanse sa ma programez saptamana asta?
Iertati-ma ca am venit cu atatea intrebari dar am venit suparata tare ... nu mai zic ca am dat si un milion degeaba .... si imi este teama sa nu ma duc prea tarziu ptr masuratoarea pliului nucal.

Va multumesc mult de tot si astept cu nerabdare sa-mi raspundeti.

13 fix

Mergi la inceput