Mamici de mai-iunie 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 11
raalucutza spune:
ma bucur sa aud ca unele dintre voi isi simt bebelul!mi frica sa nu ratez cand se misca!ca poate nu imi dau seama!si mai am asa de mult pana aflu ce bebel o sa am!noi speram sa fie baietel!acum am facut 14 sapt exact si mai am de asteptat vreo 2 ca sa il simt si eu miscand!cam la cat timp o sa pot sa ii aflu sexul?
raluca
magghyc spune:
ralucutza,
cu doctorul T ai dreptate...pt tine e nesemnificativ, ca esti departe.
Dar sa stii ca daca ai vreodata nevoie de un sfat de la un medic, raspunde la intrebarile puse pe net.
dar ce spui ca te depaseste, ca nu inteleg...
magghyc spune:
uitasem sa intreb...
unde e centrul medical unirea - cel la care ati fost la iosup la ecografie?
multumesc,
magg
shoricutza spune:
magghyc pai la adresa m-am referit si eu cand te-am rugat sa-mi trimiti si mie informatiile pe PM. In rest, ce fel de eco face etc. presupun ca intr-adevar nu trebuie tinute secret.![]()
Vezi ca ti-am raspuns deja pe PM ...
13+
shoricutza spune:
magghyc pai daca Tutunaru te-a trimis la Iosup ptr eco, de ce nu te duci la Diagnosis? Ptr ca Iosup e si acolo si preturile sunt mai mici ... Vezi ca am listat eu ieri preturile la CMU si la Diagnosis ....
13+
ama_kaly spune:
magghyc adresa de la CMU (Arcul de Triumf)e : str Clucerului nr 55.Tel:021/2229226.Dr.Iosup are program sambata intre orele 9.00-14.00.Shoricutza la eco de morfologie fetala ii masoara lu' bebe tot:cap,femur,lungime,greutate,iti masoara colul etc.O sa-ti dea o foaie intreaga cu masuratori cu care tu sa te duci la dr tau dupa aceea.Eco 3D e cea care il vezi pe bebe 3D,adica e aparatul mai performant si imaginile mult mai mai clare fata de 2D.Eco morfologica poti face si la 3d si la 2d..numai ca evident eco 3D e mult mai scumpa!Si eu stiu ca eco 3d este recomandata la 20saptamani,drept urmare eu atunci o sa ma programez!raalucutza sexul il poti afla de la 16sapt incolo la un eco 2D daca ai noroc sa stea bebe cracanat ![]()
io
17+ cu
Seby Poze mami si bebeBebe
shoricutza spune:
M-am lamurit Ama ... multam fain.
Azi m-a cam durut in partea stanga ... mi-a trecut la un moment dat si vad ca acum incepe iar ... sper sa nu fie nimica rau.
13+
ama_kaly spune:
shoricutza n-ai pt ce!Nu maine ai programare la eco la Iosup?Ca eu parca asa tine minte..daca da,multa bafta, sa vii cu vesti bune si nu uita sa ceri poze sa ni-l arati si noua pe bebe al tau si sa o adaugi la albumul de familie ![]()
io
17+ cu
shoricutza spune:
ama_kaly esti o scumpa ca de obicei ...
ai tinut bine minte ca maine ma duc la eco... multam ... sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si sa vin cu vesti bune la voi.
la toata lumea.
13+
ama_kaly spune:
shoricutza asa o sa fie ai sa vezi!bineinteles ca o sa vii cu vesti bune!
pup si mamica si bebelul si somnic usor la amandoi!
io
17+ cu