Dr. Tutunaru ( 9 )

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Alia, ai fost la el saptamana trecuta. Tie ce impresie ti-a facut? Ai stat 4 ore la cabinet sau la spital dupa el? Ti se potriveste tratamentul dat de el? Ti-a facut numai el ecografii sau pentru ecografiile morfologice te-a trimis la Iosup? Din tot ce s-a scris in ultimele 2 zile, un singur lucru ma ingrijoreaza: lipsa sectiei de prematuri din Elias. Am sa sun la Elias sa-i intreb daca au sau nu tot ce le trebuie pentru prematuri. Dar asta nu e vina lui T.Apoi tipa care a aruncat bomba cu Eliasul, nu a mai intrat pe forum sa confirme daca tipa cu nasterea prematura a vorbit personal cu T.Am o rugaminte pentru cele care au nascut in Elias: ne puteti spune daca au sectie de prematuri? Nu pot sa nu ma intreb un lucru: daca T ar fi asa cum este descris pe subiectele "corectura necesara" si "Elias" de la odisee, atunci de ce exista aceste 9 capitole pline cu femei care il descriu cu totul altfel? DianaD 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clio spune:

Fetelor, inteleg ca este vorba despre subiectele www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64308" target="_blank">Elias si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64372" target="_blank">Corectura necesara Le-am pus si la subiectul acesta pentru ca mi se pare normal sa avem aici nu numai laude la adresa lui Tutunaru, ci si critici.Apoi, fiecare isi poate spune parerea!
Pana la urma Tutunaru este un om, cu slabiciunile lui, cu defectele si calitatile lui, cu afinitatile lui, cu zile mai bune si zile mai proaste,nu este un Sfant, nu este nici Dumnezeu, este un om care incearca sa isi faca meseria cum poate el mai bine.Daca ii ies sau nu ii ies lucrurile asa cum trebuie, o spune numarul pacientelor multumite sau nemultumite.
Fiecare are libertatea de a-si alege medicul, fie ca e vorba de ginecolog, stomatolog, pediatru, etc.

Nicoleta si Alexia (dn 21 aprilie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

am fost la el , am asteptat cam 15 minute ca venisem eu un pic mai devreme si a fost ok .Nu a zambit cu mine prea mult , dar mi-a raspuns la toate intrebarile .Mi-a facut eco dar a zis ca trebuie sa-mi fac si morfofetala .Eu l-am intrebat dac iosup e ok si a fost de acord .La Elias l-am gasit , am vorbit , iar a raspuns la intrebarile mele .Eu am intrebat daca au sectie de neonatologie si dr Ta zis ca da , nu mi-am dat seama sa intreb de prematuri.Nu mi s-a parut ca avea chef prea mult de mine , dar mi-a facut de toate si am plecat cu o strategie clara de acolo.

ALIA
http://community.webshots.com/user/cypocs101
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

ai perfecta dreptate, clio, eu una nu am ce sa-i reprosez pana acum, sper ca nici de acum incolo;

anasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Alia, eu am nascut cu T. acum 2 luni. Din ce am vazut la sectia de neonato au o camera in care tin bebeii prematuri, chiar erau 3 in incubatoare acolo, f f micuti. Nu pot sa iti spun daca asta era de ajuns, poate acele incubatoare nu sunt de ajuns pentru o sectie de prematuri adevarata, poate acesti bebei au nevoie si de alte aparate, habar nu am. Oricum, dr T. mi-a zis inainte sa nasc ca, dupa renovare, s-a imbunatatit sectia de neonato si au si "solutii" pentru prematuri...Din cate stiu, daca se intample ceva si nasti prematur, ei acorda primul ajutor si bebe pleaca cu salvarea la Municipal, sau da, se prea poate sa te trimita sa nasti direct la Municipal daca esti in categoria de risc...Nu vad de ce trebuie acuzat dr T. pentru asta, ca doar el nu e neonatolog.

In rest, despre tolaneala, chef si altele, come on, nu trebuie sa topaie de fericire ca ne vede, nu? Cum zicea si Alia, trebuie sa comunici cu el si sa iti stabileasca un plan de atac al problemelor pe care le ai.

Cat despre asteptatul in sala, iar nu mi se pare vina lui. Si eu am asteptat pe sala aia mult si bine si daca la 10 sau 11 el termina programul la cabinet, urca in maternitate, nu are ce-ti face. In cabinet intra alt doctor si nu poate sta el ca sa termine toate cele 40 de femei care il asteapta zilnic. Asadar, la spital e un risc...Daca vezi ca e f f multa lume, te uiti pe orar, sa vezi cat are T. program si socotesti 5-7 minute pentru fiecare femeie din sala si daca nu-ti iese, mai bine pleci decat sa astepti. Sau mergi la cabinet...acolo sigur te primeste.

Uff, iar am scris mult. Dar vreau sa o felicit si pe Lordra ca nu am apucat. Felicitari pentru Dara, e o frumoasa! Imi pare rau ca ai avut ghinionul cu anestezistul, data viitoare va fi mai cu noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Kid, ce coincidenta! Dupa ce am vazut intamplarea cu prematurii, mi-am zis sa caut la mamici de sept-oct pe cineva care a nascut cu T. Ochii mi-au cazut pe descrierea ta facuta maternitatii inainte de nastere. Cautam impresiile tale de dupa nastere, cand ai raspuns si m-ai scutit de munca!DianaD 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

quote:
Originally posted by uki


pai eu nu inteleg, cum e treaba cu anestezistii astia? normal ca nu poti prezice cand nasti, ar trebui sa fie si ei ca si dr... prezenti, la cerere, si bineinteles recompensati(daca nu se poate altfel)
sau ce, programul e L-V... intre orele...hai, pe bune, sunt niste tampiti, scuzati-ma va rog
s-au cam schimbat treburile prin Elias...



Chiar asa rau au ajuns? Eu am nascut la Elias (nu cu Mr. T) in 2004, Duminica noaptea, stabilisem dinainte cu medicul meu ca voi naste natural cu peridurala. La momentul X a fost sunat anestezistul si medicul meu, amandoi au ajuns pe fuga, in ultima clipa, dar au ajuns!

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63726" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel diabetic de 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.mattei spune:

Pe mine m-au cam speriat povestile aparute la Odisee !
Eu trebuie sa nasc cu Dr. Tutunaru in ianuarie (DPN - UM 27.01.2006, DPN - US 17.01.2005).

Daca a avut cineva vreo experienta urata la nastere spuneti-mi si mie va rog, nu ca as mai avea ce sa fac acum (it's to late), dar macar sa stiu la ce sa ma astept - desi vad ca despre felul in care a nascut cu dansul pana acum nu s-a plans nimeni, dimpotriva numai cuvinte de lauda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Autor: Diana1968
Subiect: Corectura necesara
Trimis la: 15/12/2005 11:44:32
Mesaj:


Ma simt nevoita sa fac o corectura. Din cauza mea, ca nu am mai scris, a reiesit pe lista voastra ca eu sunt asistata de dr. Tutunaru.
TOTAL FALS. Eu am plecat de la el dupa 1 intalnire si o astepare de 4 ore in sala fara ca el sa se intereseze catusi de putin de pacientele pe care le avea afara (o gravida in luna 8 din Ploiesti, o fata cu serclaj si dureri etc). Si-a terminat orele de consultatie si a plecta vesel lasand afar 10 femei . Total scarbos. Plus ca in timp ce vorbea cu mine (asta la prima vizita) statea tolanit pe un fotoliu, nu s-a uitat pe nici o analiza si a trebuit sa stau sa vorbeasca despre masini si vreme cu 2 prieteni.

TOTAL NEMULTUMITA, A DAT DOVADA DE UN MARE SICTIR PT. PACIENTE.
De la acest increzut si arogant dr. Tutunaru am ajuns la un adevarat dr., om, profesor care stie sa trateze femeia cu respect: sa vorbeasca intr-o pozitie decenta , sa se adreseze cu "dvs.", sa nu vorbeasca la telefon cu altii cand te consulta si sa primeasca pe absolut toate fetele din sala asteptare. Acest dr. este BOGDAN MARINESCU. Dansul m-a operat laparascopic, dupa care am ramas gravida, la aproape 2 luni.
Deci fac rugamintea sa fiu stearsa de la acel Tutunaru si trecuta la dr. Marinescu.


g

Raspunsuri:



--------------------------------------------------------------------------------


Autor: cypocs
Raspuns la: 15/12/2005 11:52:18
Mesaj:

acum chiar ca sunt in ceata .Eu merg la dr T si ca orice gravida sunt receptiva la astfel de critici .Sper doar ca a fost o exceptie si ca nu obisnuieste sa fie marlan .Imi pare rau ca ai patit asa ceva.

ALIA
http://community.webshots.com/user/cypocs101
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png



--------------------------------------------------------------------------------


Autor: Diana1968
Raspuns la: 15/12/2005 12:02:51
Mesaj:

Da, iti doresc sa nu ai prpobleme cu el, numai bine!
Dar pe mine pur si simplu m-a socat lipsa lui de interes pentru fetele care asteapta afara. Chiar nu l-a interesat ca afara era o fata in luna a 8-a din Ploiesti care venise acolo de la 8 dimineata cu trenul si el termina programul ca o floricica. Vreau sa spun ca intrau multe nesimtimte la el de cum intrau pe usa spitalului sau dupa ce vedeam clar ca vorbeau cu el la telefon. Fii sigura ca eu, in luna a 7-a acum nu am patit nici macar o data asa ceva la dr. Marinescu si nici vreo alta fata, atat cat am vazut eu. La prof. Marinescu este o mare ordine si discplina. Chiar daca stai 2 ore cel mult stii si esti sigura ca vei intra. S-a intamplat sa stea mult peste program ca sa vada toate gravidele.
Oricum eu pt. Tutunaru nu am decat SCARBA.

g


--------------------------------------------------------------------------------


Autor: anasia
Raspuns la: 15/12/2005 12:09:45
Mesaj:

si eu sunt gravidutza la dr. T si sunt total in ceata, nu mai stiu ce sa cred; imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat; deja imi pun serioase semne de intrebare;

anasia


--------------------------------------------------------------------------------


Autor: inaioana
Raspuns la: 15/12/2005 12:29:48
Mesaj:

Eu am auzit ca la cabinetul lui privat nu are nici o firma afara sau pe usa, nu da chitante si in general adresa se afla din gura in gura nu pe cai normale. Asta mi se pare foarte dubios daca e adevarat.

Plus ca mie nu-mi place nici ideea ca in loc sa te trimita la specialisti, face el ecografiile. Dr. meu e conferentiar doctor cu o experienta foarte mare dar nu face el eco (ca sa mai ciupeasca niste bani) te trimite la profesionisti cu aparate performante asa cum mi se pare firesc. El se limiteaza la specialitatea lui in care e AS.

Ioana 18 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja


--------------------------------------------------------------------------------


Autor: Mishulina
Raspuns la: 15/12/2005 12:34:53
Mesaj:

Scuzati-ma ca "ma bag" dar nu ma pot abtine: situatia mea e foarte asemanatoare cu a Dianei si m-a izbit modul aproape identic in care am devenit si eu pacienta profesorului Marinescu din pacienta lui Tutunaru !
Eu nu sunt (inca) graviduta,am o situatie medicala nu prea buna care m-a impiedicat pana acum sa capat acest mult ravnit "statut" si daca exista un om care sa ma poata ajuta acela e cu siguranta Prof. Marinescu....
Vroiam doar sa va spun ca am trait experiente asemanatoare cu cele povestite de Diana si pot spune cu mana pe inima ca NU EXAGEREAZA CU NIMIC (nici in privinta unuia,nici a celuilalt).
Pentru mine ce am trait la usa lui T si in cabinet ramane un cosmar "viu" pe care sfatuiesc pe toata lumea sa il evite....era pe cale sa imi faca mult rau,am scapat "la mustatza" si i multumesc lui Dumnezeu si azi pentru asta...
La prof M da,am stat si eu 2 ore la coada, cu programare de 7 saptamani....Dar cand m-am ridicat de pe scaun sa intru in cabinet si a vrut alta (care abia venise)sa mi-o ia inainte s-a enervat rau ca nu se respecta ordinea....Si asta nu o data...
Jos palaria fata de acest OM!
Profesional si uman intre cei 2 nu incape comparatie....


Ina




--------------------------------------------------------------------------------


Autor: cypocs
Raspuns la: 15/12/2005 12:49:38
Mesaj:

MISHULINA spune-ne ce ti s-a intaplat ?aici nu are nimeni ce sa-ti faca dar poate ajuti sa nu mai pateasca cineva la fel.

ALIA
http://community.webshots.com/user/cypocs101
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png



--------------------------------------------------------------------------------


Autor: lucia13
Raspuns la: 15/12/2005 13:00:19
Mesaj:

Si eu am fost pacienta lui Tutunaru si acum sunt pacienta prof.Marinescu. Ceva asemanator am patit si eu cu Tutunaru.


--------------------------------------------------------------------------------


Autor: anasia
Raspuns la: 15/12/2005 13:04:42
Mesaj:

spuneti-mi unde il putem gasi pe dr. Marinescu si un nr de telefon;Mishulina, ce ti s-a intamplat?

anasia


--------------------------------------------------------------------------------


Autor: Mishulina
Raspuns la: 15/12/2005 13:09:33
Mesaj:


quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by inaioana

Eu am auzit ca la cabinetul lui privat nu are nici o firma afara sau pe usa, nu da chitante si in general adresa se afla din gura in gura nu pe cai normale. Asta mi se pare foarte dubios daca e adevarat.

Plus ca mie nu-mi place nici ideea ca in loc sa te trimita la specialisti, face el ecografiile. Dr. meu e conferentiar doctor cu o experienta foarte mare dar nu face el eco (ca sa mai ciupeasca niste bani) te trimite la profesionisti cu aparate performante asa cum mi se pare firesc. El se limiteaza la specialitatea lui in care e AS.

Ioana 18 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

--------------------------------------------------------------------------------



Si asta sunt in masura sa confirm! Ce se intampla la cabinetul ala e cel putin dubios ...Eu am fost impreuna cu sotzul si ne-am enervat asa de tare ca am vrut sa plecam inca inainte de a intra la consultatie...Adica dupa ce ca fac efort sa fiu acolo la ora stabilita si astept O ORA (hai ca la spital poate mai intelegeam sa fie asa ocupat) consultatia a fost o bataie de joc! Stia de cum am intrat pe usa ce ne va recomanda,indiferent de situatie:laparoscopie . Sa va mai spun ca prin pereti se auzea clar absolut tot ce se discuta in cabinet? Inclusiv ce ii zicea pacientei la echo vaginal? In sala de asteptare erau si barbati (nu eram singura care venise cu sotzul) si mi s-a facut pielea de gaina gandindu-ma ca va afla toata asistentza (intre timp se aglomerase) detalii medicale despre situatia mea...Iar cand am intrat pe usa,doi copii (o fetitza si un baietel cam la 5-7 ani) se alergau pe hol si urlau de parca era gradinita,nu cabinet medical...
Baiatul a plecat,era din vecini dar am stat pana sa intru in urletele fetitei (foarte rasfatata) de nu puteam schimba 2 vorbe
Sincer,nu mi se pare normal sa-ti astepti pacientii asa,mi se pare o impolitetze crasa,m-am simtit de parca venisem la consultatie acasa la om si mai si deranjasem...
Si ar mai fi multe de spus...Niciodata nu am avut impresia ca am aruncat 500 000 lei (atat m-a costat "distractia") mai in vant decat atunci...
Si -da Ileana,e foarte adevarat ce ai auzit- nu are firma pe usa si asistenta te sfatuieste cand iti faci programarea sa vi exact la adresa data de ea si sa nu intrebi prin vecini unde e cabinetul sau blocul,pe motiv ca e -cica- "cu circuit inchis" (aiurea,de parca nu stiu ca ajunge acolo oricine da un telefon?)....Ei,asta cum vi se pare? Sa mergi la dr..."pe furis" ?

Cat despre echografii - vorba Ilenei- mai bine ar lasa pe altii....In afara de faptul ca mi-a spus si multe "balarii" aveti idee cum m-am simtit in timp ce vorbea la telefon cu sonda in meu?

Asa ca "aviz amatoarelor",ganditi-va bine pe mana cui va lasati pe voi si bebeii vostri!

Sanatate si...sa auzim numai de bine!



Ina




--------------------------------------------------------------------------------


Autor: Diana1968
Raspuns la: 15/12/2005 13:20:05
Mesaj:

Centrul de sterilitate sp.Giulesti (Panait Sarbu acum) 316.12.73
Centrul de planificare -''- 316.12.81
Programarile pt. anul viitor incep din 5 ianuarie.

g


--------------------------------------------------------------------------------


Autor: Mishulina
Raspuns la: 15/12/2005 13:53:48
Mesaj:

Of,fetelor,nu am vrut sa va sperii....
Eu am o situatie medicala mai speciala si un trecut chirurgical "stufos" pe care dr,T nu le-a inteles pentru ca nu a vrut si asta e de fapt ce ii reprosez (printre altele),superficialitatea!
N-o sa intru acum in amanunte "dureroase" dar pe scurt,eu am deja patru interventii chirurgicale majore (am facut o peritonita acum multi ani care,- pe langa faptul ca a fost generalizata in toata cavitatea abdominala afectand aproape toate organele interne - a mai dat si complicatiica:ocluzii intestinale,un abces rezidual evacuat incorect,un pioovar (inflamatia ovarului drept) care s-a lasat cu anexectomie dreapta (adica trompa si ovarul scoase),eventratii si multe altele)
M-am dus la el "inarmata" cu biletele de iesire din spital,analizele facute pana atunci si un dosar "stufos" care dupa parcurgere ar fi reptrezentat un punct de plecare al discutiei...(aveam un carnetel de intrebari pentru el!) ei bine,nici nu a vrut sa se uite la ele pe motiv ca stie el mai bine ce imi trebuie mie si anume laparoscopie! Pacat,ca ar fi aflat multe chestii utile din "hartiile alea" !
Initial am fost de acord cu interventia,mi-a spus ca e in scop exploratoriu desi aveam multe semne de intrebare mai ales asupra modului cum a decis el ca e necesara in cazul meu! Ganditi-va...sa ai in cabinet o pacienta care de un sfert de ora iti povesteste... orori (si erori,ca s-au facut si de-astea pe mine) chirurgicale si sa nu ai tu curiozitatea sa vezi "locul faptei"....A facut-o mult prea tarziu,la spital...
Cert e ca am ajuns internata la Elias sa fac laparo si (multumesc lui Dumnezeu) ca m-a oprit (chiar dr.T) exact inainte de a ma sui pe masa...Motivul? E o opeartie grea si cu risc datorita antecedentelor mele chirurgicale si cu sanse mici (spre zero) de reusita si daca afla seful de sectie despre cazul meu (mentionez ca stiau deja toti rezidentii,venisera sa ma vada ca pe "vedeta circului"),sef cu care el e in conflict deschis,va vrea sa asiste si el,ba mai mult- sa ma deschida clasic!!! Adica inca o operatie? In conditiile in care eu imi doresc o sarcina cu abdomenul meu "varza"? Si asa am atat de multe taieturi si "gauri de dren" ca se fereste lumea sa mai puna mana pe mine!
In fine...m-a externat sa vin cica intr-o vineri seara cand e seful plecat din Bucuresti... Poftim? Da ce sunt eu? Cobaiul tuturor? Un trofeu pe semineul lui T cu care sa i scoata ochii sefului?
Va dati seama ca dupa ce am scapat de acolo am fugit mancand pamantul !!!
Si am aflat mai tarziu,dupa ce am ajund la prof M (om cu 30 de ani experienta in spate) ca o laparoscopie in cazul unui abdomen multiplu incizat e total contraindicata in general si ca orice chirurg (ar trebui sa) stie asta si in plus,in cazul meu care am (din pacate) multe aderente,introducand camera subcostal ca sa o coboare spre organele pelvine ar fi ramas mai mult ca sigur blocata (incalcita) in hatisul de aderente si nu-si atingea scopul,ba mai mult ma chinuia degeaba!

Ar mai fi multe de spus dar deocamdata,cu ce am aflat de la Prof M prin metode non-invazive (sau mai putin traumatizante) incerc sa-mi adun puterile sa merg mai departe ca tare mult vrem un bebe si nu ma ajuta mai nimic:nici situatia medicala,nici varsta...Asa ca nu va (ne)mai intristam acum in prag de sarbatori...

Va si sa auzim de bine!

P.S. Pentru pacientele lui T...nu va suparati pe mine ca v-am inpartasit din experienta mea ,voi faceti cum va e mai bine dar e un semnal de alarma si veti lua mai departe o decizie "in cunostintza de cauza" ca stiti voi..."un om informat e un om liber" (sa ia cea mai buna decizie)


Ina




--------------------------------------------------------------------------------


Autor: Mishulina
Raspuns la: 15/12/2005 14:06:34
Mesaj:


quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by Diana1968

Centrul de sterilitate sp.Giulesti (Panait Sarbu acum) 316.12.73
Centrul de planificare -''- 316.12.81
Programarile pt. anul viitor incep din 5 ianuarie.

g

--------------------------------------------------------------------------------


Doar o mentiune am de facut:
primul nr (021/ 316.12.73) E intr-adevar de la Cabinetul de Streilitatea a Cuplului dar al doilea nr nu mai e valabil,s-a schimbat in 021/ 316.12.77 si e de la Centrul de Reproducere Umana Asistata-F.I.V - Cabinetul de echografii

Si inca ceva : Marinescu Medical Center (cabinetul particular): tel: 021/224 31 27 ,programari incepand tot cu data de 5 ianuarie

Sanatate si sa auzim de bine!

Ina




--------------------------------------------------------------------------------


Autor: inaioana
Raspuns la: 15/12/2005 14:09:01
Mesaj:

Daca tot suntem la recomandat doctori, eu il recomand cu tot sufletul pe conf.dr. Alexandru Florin Anca de la Universitar (Municipal). Am scris mai sus cum este el ca doctor si cum este spitalul, pentru cele care sunt interesate sa nasca cu el. Este extrem de fin, de bun profesionist si iti acorda tot respectul si politetea atat de necesare. Nu trebuie sa te programezi cu luni inainte, in general cu o saptamana-10 zile maximum (dar daca ii spui asistentei ca e o urgenta te "strecoara" mai devreme). Cat despre asteptat, mi s-a intamplat sa astept maximum 45 minute peste ora programata dar...merita, serios. Oricum, nu te grabeste in nici un fel cand esti inauntru, il poti intreba orice si te asculta atent, iti explica, etc. Daca il suna cineva isi cere scuze si nu se lungeste la telefon.Oricum raspunde numai la paciente, nu sta de palavre cu prietenii.
Este si vicepresedintele Societatii Romane de Ginecologie Endocrinologica, deci specializat si pe probleme de fertilitate.
Adresa cabinetului sau este :
B-dul Alexandru Maresal Averescu, nr 3,
Bloc 2, ScB, Et 1, Ap 5, sector 1,
nr de telefon 021 224 66 31

Mult succes, sarcini usoare, bebelusi perfecti si multa sanatate!!!


Ioana 18 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja


--------------------------------------------------------------------------------


Autor: anasia
Raspuns la: 15/12/2005 14:12:28
Mesaj:

trista experienta...stiu ca dr.T este specialist in laparo, de aceea nu-i inteleg deciziile in cazul tau; de cate ori am fost la cabinet n-am asteptat mai mult de 1/2 ora, chiar mai putin, mi-a raspuns la tot ce l-am intrebat; la eco te trimite si la dr.I;unele paciente sunt f. multumite, altele profund dezamagite; parca ar fi doi dr diferiti;nu iau apararea nimanui si nu critic pe nimeni,dar e pacat dc se intampla atfel de lucruri;

anasia


--------------------------------------------------------------------------------


Autor: Jocelyn
Raspuns la: 15/12/2005 15:42:26
Mesaj:

Eu am fost o singura data la el dar cu siguranta ma voi duce in continuare. A fost interesat de analizele pe care le-am facut, m-a intrebat, m-a ascultat, mi-a zambit si a fost foarte politicos. Si femeile care erau in holul de asteptare il laudau. O colega care mai are putin si naste e tot la el si a avut f mare grija de sarcina ei care a fost cu probleme si a raspuns la orice ora la orice intrebare.
Nu ma deranjeaza catusi de putin ca nu primesc chitanta sau ca nu e firma pusa la bloc, pana la urma ma intereseaza sa-si faca treaba, sa fie politicos si sa nu te lase balta cand ai nevoie de el. Toate fetele care l-au vorbit de bine au zis ca a venit cat de repede la fiecare nastere.

Oricum nu cred ca exista doctor care sa nu primeasca critici. E normal, dar atat timp cat majoritatea se declara multumite si eu insami am fost la el, nu am motive de suspiciune.


Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Eu m-am linistit dupa furtuna din ultimele 2 subiecte. Voi naste cu T.Am o intrebare pentru cele care au nascut prin cezariana: ce fel de anestezie ati avut? La cea generala, pe care mi-o doresc, ati fost intubate? dar de clisma a scapat cineva?

Mergi la inceput