Mamici de noiembrie - decembrie 2005(71)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

mai, eu sunt ranita rau intr-o aripa, nu pot sa ies din starea proasta, nu ma gandesc acum decat la rinichi deformati care anunta sindrom down...nu stiu ce sa ma fac...la vremea lui triplu test a avut rezultat bun, dar sunt si cazuri cand nu e relevant...ieri a fost intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului si n-am putu sa ma duc ca n-am fost in stare sa ma concentrez pe altceva...nu ma gandesc decat la asta...degeaba imi spuneti sa nu ma mai gandesc, nu stiu ce sa fac... si bebe asta nu vrea si el sa scoata capul putin , sa-l vedem odata!
pe de alta parte acum, cand am deschis in sfarsit calculatorul si a vazut mesajele inei, am zambit prima oara dupa trei zile:)) felicitari, ina, sa-ti traiasca fetitza atat de mult dorita si asteptata! te pupam de o mie de ori!
lordra, deci vezi care este secretul: galeti cu apa pe scari! io maine ma apuc de curatenie generala, sa fie clar...pai cum sa coboare bebe cand io stau ca o balena cu ochii in tavan si-mi framant creierii si sufletul...nu, nene, de maine ma apuc de sport!
sa vedeti mega curatenie ce fac maine si poimaine..si cand termin, ma duc si la mama, ii fac si ei! daca vreti, ma puteti chema la curatenie, ma ofer voluntar, complet gratis!:))

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

xandra si bbalinus, bine ati revenit si asteptam povestile nasterilor
monet, chiar ca e putin cam stresant ce ti se intampla si cu mutatul si cu reluarea activitatii, dar ce sa faci, asta e, daca nu vrei sa pierzi niste oportunitati trebuie sa iti dai niste bice pe spinare sa faci fatza cu toate. succes si putere mare!
oare sotul inei o sa ne puna pozici pana se intoarce ina?
dar tata lui Luca?
bietii oameni sunt emotionati de aceste evenimente importante din viata si mie imi arde sa-mi puna ei poze ca n-am rabdare...
ma duc acum sa scotocesc dupa pozele xandrei ca la 12 noaptea nu pot sa bag aspiratorul...dar maine sa vedeti ce luna fac in casa, cu insistenta pe scari!


http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ina felicitari!!! Sa-ti traiasca Rachelina si sa fie sanatoasa, desteapta si cuminte! N-am intrat si eu o zi pe forum si ce-mi vad ochilor? Noroc ca am citit cronologic, de unde am ramas! Oricum, ai fost mortala cu mesajele tale vesele si bine-dispuse!!! Sper ca ai avut o nastere usoara si ca acum te simti bine!

Tania parca ieri ii ziceai tu Inei ca de abia astepti sa vorbiti si voi despre ala[tat, etc...

Silvia_d thks ca m-ai citat .
Apropo de problema mea (fiecare cu ce-l doare), cred ca as fi avut febra daca faceam vreo infectie. Cred ca e posibil sa ai resturi fara infectie, nu? Pe de alta parte am citit ca resturile in uter duc la scaderea secretiei de prolactina, or eu cu lapticul stau f bine. Asa ca poate-poate scap totusi.... desi inca nu s-a oprit maroneala; e f putina dar e.

Anda . Si eu zic sa nu mai stai cu ochii in tavan, ia-o pe "meandrele concretului" si "sinergia faptelor" si baga o curatenie.

Mai vreau sa va scriu despre alaptat dar maine, acum o ragai pe Natili.

Lavi02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

intru repede sa spun felicitari Ina-vezi daca ai fost vrednicuta a venit repede mandretea...


am vazut poze cu printul xandrei si printesa alinei-sa va traiasca fetelor.

eu fug ca maraie Liam si edaca nu-l prind acum adoarme la loc nemancat...

anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Puterea corupe. Puterea absoluta corupe absolut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Anda, stii ca Ina face smotru (curatenie) de multa vreme, deci nu-i asa simplu.
Dar pentru asta nu te descuraja, da-i si freaca si cara ca macar uiti de griji. Mie inca nu mi-a iesit pasenta cu nascutul (bine nici n-ar fi cazul inca) desi nu ma pot abtine de la carat, dereticat, am mutat si mobile, insa hiperactivitatea ma ajuta tare bine sa dorm dupa.
Eu cand am fost la eco, imediat dupa ce-ai relatat tu despre cei 3 rinichi, mi-a zis dom' doctor: "uite asta e un rinichi... exista si celalat pe-aici pe undeva dar nu se vede din cauza umbrei coloanei bla bla bla". Cred c-ai sughitat luni pe la vreo 4 ca in momentul ala m-am gandit la tine, ce ganduri te-au putut napadi de la o afirmatie de doctor... Eu nu m-am lasat afectata, mi-l imaginez pe bb sanatos si puternic.


"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Buna fete dragi!!
In primul rand vreau sa le felciti pe Alina si Xandra, sa va traiasca bebeii sanatosi, grasi si frumosi! si vreau sa va multumesc ptr. urari!
Despre mine, asa cum stiti asta-noapte , dupa ce mi s-a spart apa si aveam chef de glume, am pornit spre spital, gandind ca ma vor intoarce acasa daca nu am contractii la 5 minute (stiu asta de la toate prietenele care au nascut).
Ajung acolo la ora 4 am , ma monitorizeaza,ma consulta, dilatatie 4-5…hopa! Imi spun, aici e’ treaba serioasa. Ma intreaba ce fel de anestezie prefer si le spun ca as dori natural, dar daca nu voi putea voi opta ptr. epidurala.
Ma pun sa ma plimb vreo juma’ de ora, timp in care ma incapatinez si urc scarile de sus in jos de vreo 10 ori, fara mila, hotarita, contractii peste contractii, la urmatoarea consultatie …dilatatie 6-7 .
Ma baga in rezerva privata, asistenta care trebuia sa stea cu mine se prezinta si imi spune ca de fapt sintem vecine, ea locuieste la doua case de noi….wow! experienta de peste 35 de ani in campul muncii, ce mai ma consider o norocoasa. Ma intreaba daca vreau sa merg in jacuzzi, ii spun ca prefer sa ma plimb dar nu mai apuc fiindca brusc ma apuca contractie peste contractie asa ca atunci cind ma urca pe masa aveam dilatatia 8. Asistentele se uita una la alta naucite, imi spun ca sint hotarata, le spun ca pina in ora 10 vreau sa termin cu nasterea. Ma apuca contractiile ca nebunele, asistenta ma invata cum sa imping, cum sa suflu, rasuflu, vreau sa va spun ca fara ea as fi fost pierduta. A fost super – duper! A stat linga mine pe toata perioada travalului, m-a masat, m-a ghidat, a gafait cu mine. Ceea ce m-a ajutat mult au fost doua carpe pe care le stringeam in timpul contractiilor. George a sugerat sa-l tin de mana dar mi-a fost frica ca i-as fi rupt-o, sincer. M-a sters cu o carpa cu apa rece pe fata si din cind in cand imi dadea sus sa beau, ceea ce iara a ajutat. Surpriza mare a fost si cind si-a facut aparitie dr. meu curant, cind deja iesise capul copilului si cind l-am vazut i-am spus “deci, cred ca putem contramanda programarea pe care o aveam luni! “ si el a zambit, am mai impinns de vreo doua ori si apoi mi-am dat seama ca m-a taiat putin – asta pentru ca am auzit ce vorbeau, nu neaparat ca am simtit – si am simtit-o pe Rachelina mea ca aluneca ca un pestisor ( asa cum una dintre fete descria, nu mai tin minte cine), George i-a taiat cordonul si mi-au pus-o pe burta. In momentul acela am inceput sa pling, erau lacrimi de fericire, speranta, bucurie, eliberare, plingeam amindoua si cei din jur radeau. Cind au luat-o sa o curate m-am uitat repede unde credeti? Direct la piciorutele ei si totul era perfect cu biata copila, nici urma de vreo anomalie sau ceva. Dupa ce m-am linistit i-am spus dr. ca, daca totul a decurs atit de repede la prima nastere, eu ma pregatesc deja de-a doua.
Rachel a cantarit 3,260 lungime 50 cm scor Apgar 9-10 .
Este exact genul de bebe asa cum a fost in burtica: cuminte, ascultatoare, maninca , doarme, este o dulceata si este exact cum i-am imaginat-o.
De la spital mi-au spus ca lucrurile cu noi doua sint atit de perfecte incat nu au de ce sa ne tina si putem pleca dupa 6 ore de la nastere, am acceptat, dar dr. care trebuia sa-I faca raportul final a venit dupa ora 9 asa ca la ora 10 pm ne-au facut si noua externarea. Ma simt bine, am ajuns acasa, despachetat totul, mi-am facut si dus fiindca dr, meu mi-a spus ca am voie numai sa nu ma spal cu sapun in zonele sensibile, si cam asta a fost pe scurt povestea nasterii mele.
Va doresc sa aveti parte de aceeasi nastere rapida si cu un final fericit!
Nu am apucat sa citesc din urma, sint nedormita de nu stiu cate zile si maine voi ramine singura acasa cu Rachelina fiindca George trebuie sa se duca in delagatie, este musai. La noi s-a pornit un viscol si o ninsoare, este clar ca nu mai merg afara de acum incolo, voi sta numai in casa cu papusica mea scumpa.
Va pupicesc dulce de tot, am pus cateva poze la albumul nostru comun.
S-a trezit sufletelul meu drag, ma duc sa-i dau papa!!!
Ina si Rachel Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

'neata, (viitoare) mamici!
Vin si eu cu o intrebare pentru mamicile care au nascut cu cezariana: vi s-a umflat zona de deasupra cusaturii exterioare, s-a intarit rau de tot, s-a inrosit? Eu mi-am pus si gheata si tot asa este. Poate fac prea multa treaba? Trebuia sa stau mai linistita? La voi cum este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Wow, Ina, deja esti acasa si ne povestesti cum ai nascut! Ce poveste incurajatoare - felicitari!! Sa-ti traiasca papusica si sa va bucurati din plin de ea!

Meems 36s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Gandacel,nu vreau sa te sperii,dar cred ca ai facut intr-o parte a operatiei un serom...ptr ca ce descrii tu se-apropie 99% de ce mi-a descris o prietena,care lucreaza la chirurgie,e asistenta,si...asta i s-a-ntamplat,a luat antibiotic-augmentin,ai grija ca trece in lapte!-si i-a mai facut si dr.ei chirurg o mica incizie sa dreneze;totul a durat 5 minute!repet,asta e procedura daca e serom.
acum,depinde la cate zile de la operatie acuzi tu simptomele astea,pentru ca cezariana,ca orice operatie trece prin anumite faze de cicatrizare,si una din ele e si faza asta de intarire-inrosire,spun si din mica mea experienta cu scosu'apendicului!deci,ar tb.o vizita la nenea dr,dar,stai linistita,ca nu e nimic grav!

Andutza77,pai ne-ai promis ca te linistesti si-l lasi pe bebic acolo sa fie linistit in burtik;cat despre curatenie,hai cu mine prin Titan,pe-aci,smotru la baie,aspirator,mutat patut in dormitor,calcat!
Hai,k nici eu nu mai am rabdare,am dpn-ul 2-3 dec,ii zic lu'nenea dr:mai avem,dom'dr,kiar daca e colul deskis??si el:da,mai avem,ce ne grabim asha!??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pai,nu mai am rabdare,frateeee!

Pupici fetele,ma duc la dat cu ceara parket!

Silvia si stefanel,39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Felicitari si din partea mea tuturor mamicilor si bb lor.
















Paulacu Paul 33+ siAlexandra

Mergi la inceput