Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

Kristinutza, sa ma treci si pe mine: artificial 100%

antoanela (tu..parca intrebai) sintem in aceeasi situatie, eu chiar nu stiu cind o sa ajung in tara tot pentru botezul copilului. "dpdv religios" botezul copilului trebuie facut in primele 40 de saptamini de viata ale copilului. eu nu am cum sa respect regula asta, iar aici biserici "ca acasa" nu sint...asa ca..o sa astept timpul potrivit.
cu siguranta lactatia scade in cazul in care esti obosita. practic, eu de aia nu am mai alaptat. sintem singuri si nu a avut cine sa vina sa ne ajute. sotul a tb sa lucreze, asa ca...m-am descurcat singura. nu am avut timp sa dorm si sa maninc. asa se face ca am ramas fara lapte dupa nici 2 saptamini. am folosit pompa, dar nici de aia nu aveam timp.... acum, "ca bonus", sotul si-a schimbat serv, in care o sa fie mai mult plecat. evident, in alte orase. deh..tot inainte !

1ul CM intervine dupa 4-6 saptamini din momentul in care ai terminat cu alaptarea.
eu ii fac baie generala lui robert o data la 2 zile (inclusiv pe cap)

roxyP iti doresc BAFTA din tot sufletul !!! daca ai nevoie de alte informatii, oricind te pot ajuta. macar ai idee ce intrebari pune tipul asta ? vezi pe quebec.ro poate afli ceva info in plus.

mary sau oricine altcineva care are cartea in varianta virtuala, oricare ar fi ea, orice versiune. va rog eu, cind aveti timp, nu e urgent, trimite-ti-o si la 3ene@3web.com. nu am nici o carte in romana, asa ca va dati seama cit de mult imi place site-ul asta. practic..."cu el am crescut".

sa auzim NUMAI de bine si de foarte bine !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancris spune:

Cu greu reusesc sa citesc tot..si nu pot sa spun ca nu intru destul de"des"pe calculator.
Fetelor sa va spun cum baietelul meu,pe perioada cat i-am dat Nan era tot timpul constipat. L-am repus pe Milumil si tot nu si-a revenit complet cu kk ,adica sa faca singurel. Dar bunica ne-a invatat ceva si va jur ca merge extraordinar: cand il vad ca se screme sa faca si nu poate,il desbrac si incepem sa facem gimnastica apasand cu piciorusele adunate pe burtica.Le mai tin asa adunate pe burtica 2 sau 3 secunde ,dupa care facem iar gimnastica cu piciorusele spre burtica..si nu va pot spune ce fericita sunt ca da roade.Deci nu ne mai trebuie nici supozitor si nici termometru.
Sa stiti ca eu i-am dat Debridat si nu l-a ajutat cu absolut nimic.
Este vreo fata care sta pe langa IOR sau cinema Gloria>? Macar sa facem gasca de parc..ca mai e "un pic"si vine vara. Asta ca sa nu mai spun ca mai e un pic si in Februarie incep serviciul.

ANA MARIA si RADU-CRISTIAN 27.10.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anamaria_2369/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Buna dimineata !

Si noi am facut ieri vaccinul fara sa avem vreo reactie dupa . In schimb asta-noapte a facut cel mare . Cred ca are putin rosu in git pt ca si tuseste .Sper sa nu mai faca ,altfel va trebui sa aminam plecarea la munte .Yupii... Abia astept .

Plecam in gasca .Cinci familii si in total vor fi 7 copilasi (de la 2 luni pina la 6 ani ).Patru dintre noi isi serbeaz ziua de nastere (eu -pe 25,sotul -pe 28,un prieten-pe 27 si o prietena -pe 17 noiembrie).Miine schimb prefixul , desi cine ma vede nu-mi da 30 de ani .

Ieri de ex eram in farmacie cu baiatul cel mare , in fata mea o bunica cu nepotelul ei ,iar o cucoana intra si se duce direct la farmacista si ii cere o reteta .M-am ofticat si am "tras-o de urechi" , iar ea imi spune ca a crezut ca sint cu d-na din fata mea .Si ma lua si la d-ra .Ar fi trebuit sa ma bucur , dar eu m-am ofticat si mai tare .

Gabi

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata fetelor!

gabi, la multi ani pentru miine! Sa ai bucurii de la copii si cadouri frumoase de la sotz!
mifloricica, eu am toata seria cu pitici in format mare si juma de serie in format mijlociu; o sa zapacesc copilu cu pitici.
roxy, bafta multa la interviu!
nadina, eu incerc sa adun date pentru ianuarie cind o sa ma duc si eu la vinat bone.

Ieri m-am aberat cu multi biscuiti cu ciocolata, ca si asa nu o mai duruse burta pe miruna de o luna, imi era dor sa-i mai pun niste sab simplex.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Umor negru la magazinul de mobila: - Aveti paturi mici cu picioare inalte? - Da, dar la ce va trebuie ? - Sa auzim cand cade copilul ...

Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Abia ma avut timp sa citesc din urma ca s-a trezit deja ..am fugit.

Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Hai ca m-am inselat ..era doar o chitaiala prin somn.
Baie si eu tot la 2 zile ii fac... din comoditate.
Ne-am mai revenit cu somnul de cand ii dau din nou sab simplex fiindca debridatul nu-si mai facea efectul si din acest motiv nu prea dormea .
Noi nu am mai iesit afara de o saptamana..e tare frig si nu am curaj.

Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Neata mamici si bebici!
Nici fata mea nu se mai scoala noaptea, dr de mult, de aproape 1 luna. Azi noapte a dormit de la 11 pana la 9 dimineata. De fapt, s-a trezit la 7, dar pana i-am facut eu laptele a adormit iar. Problema e ca ziua nu prea mai are chef de somn.
Cu baita, noi o facem zilnic. Si am cumparat si o noua cadita ca in cea de la masuta de infasat sta cam chircita. Avem 6.040 grame, iar pe 30 implinim 3 luni.
Ioana multa sanatate Mirunei.
Jadi bafta la analize.

Pupici

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

marlena, daca la galati e frig imagineaza-ti cum e aici in botosani. Eu si azi ies afara cu cupilu, mi-am facut traseul cu magazinele pentru azi.

Intreba cineva cum spalam pe fatza bb-ii: eu, cind imi aduc aminte, o sterg pe la oki si pe fatza cu ser fiziologic. Iar la baie, cind o clatesc, ii dau si cu apa pe fatza.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Antoanela, noi am stat cu eleocoplast pe buric 7 zile, fara sa il dau jos in acea saptamana, cum zicea Irina.

Eu ii fac baie la 2-3 zile, din cauza ca mi-a zis un prieten medic ca copii hraniti la san fac ceva sebum pe piele care ii protejeaza cel mai bine, iar cand ii spalam, practic le indepartam protectia aceea.

Aseara am incercat sa ii dau pe la 8 si lapte praf iar la 11 mi-a vomat. Si apoi toata noapte s-a foit si s-a trezit din 2 in 2 ore.

Fetele care alpteaza mixt, ce lapte praf folositi? Bebelacu asta gratuit, e ceva de capul lui?

Codruta & Petra (9 august 2005)

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

Mergi la inceput