Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

17 natural: mysweetest, Ioana75, jadi, codruta grg, Lucia B, gabiarama, hildegard, miflore, deeapui, locca, ege, simona8004, Gina M, ancadm, moki, irina81, Antoanela23;
10 mixt: cge, kristinutza, RalucaCostiurin, anya, kid2003 (in drum spre natural), maddy77, b irina c, roxica, oana0204 (in drum spre natural), mary ilie;
9 artificial: RalucaN, marilena79, tangerine, nicole74, mimsi, karmenutza, dana lucia, ancris, Tonnia.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

uf, acum am terminat de citit din urma.
vad ca doarme copilul meu, isi incarca bateriile pentru la noapte. zau asa fetelor, cand citesc de bebei care dorm de la 22 la 6-7 dimineata mi sa pare un vis frumos, sper sa ajungem si noi acolo inainte sa inceapa scoala.

am incercat sa dorm azi dupa-amiaza cu el, dar ce credeti ca am putut? ma simt obosita ca stare generala dar nu pot sa adorm la comanda. in fine, o sa treaca si asta.

altceva vroiam sa va spun: cred ca ne-am procopsit cu o hernie ombilicala, bebe are buricutzul un pic iesit in afara si se vede mai ales cand urla; probabil ca de la cat de energic plange, eu credeam ca sunt prostii babesti, dar iaca nu-i asa. am citit in CC ca trece de la sine, o data cu maturizarea muschilor abdominali. sper sa fie asa.
mai are cineva asa ceva?

si inca o intrebare: voi dati vitamina K la copii?
ca aici e obligatoriu pt copii alaptati la san; in schimb eu nu-i dau vitam D, ii dadeam un complex de multivitamine dar apoi pediatra a zis ca daca eu iau vitamine, cat timp alaptez ii ajunge ce trece in lapte de la mine.

pt fetele carora le scade lactatia nu va faceti griji, doctorii si moasele mi-au zis ca e firesc sa se intample uneori, sunt zile si zile, dar isi revine de la sine, cu odihna si papica buna si multe lichide.

va pupici, o noapte linistita va doresc,

Anto si bebe Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna fetelor

In sfirsit am gasit un pediatru bun care sint foarte multumita ,ca de ieri si pina azi Antoine este foarte bine cu noul tratament ,si eu la fel pt ca eram estrem de agitata
acuma sint cool

Cit despre alimentatie ma inscriu si eu la mixt (dar mai multa titi decit biberon)

poze
DanaAntoine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Antoanela,Matei are hernie ombilicala.E adevarat ca trece prin maturizarea muschilor drepti abdominali,dar trebuie putin ajutati.Eu ii pun in fiecare seara leucoplast (sa fie pt piele sensibila;de hartie),ii bag ansa intestinala in interior,astfel incat sa faca o cuta la nivelul ombilicului,ai sa vezi ca se simte la mana si apoi prind repede cu leucoplast.Data urmatoare pun in alt sens leucoplastul-o data pe verticala si o data pe orizontala ca sa nu se irite.Succes!

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Salutare,
Roxica bun venit si sa ai parte numai de bucurii alaturi de frumusica ta.Eu sunt noua pe aici, dar vad ca ma descurc destul de bine in rolul de mama.Atata timp cat fac ce fac si celelalte fete cred ca totul e OK.Noi facem baita la 26 grade, tot la 2 zile, obigatoriu si caputul, masaj, gimnastica si tot ritualul.Laptele praf eu il arunc atunci cand copilul a terminat de mancat, desi dr in spital mi-a spus ca Milumil isi pastreaza proprietatile timp de 8h, dar prefer sa dau un ban si sa vad copilul in regula.
Mary....vrem si noi carticicaaaaaaaaaa, please.Cred ca poti prin e-mail desi cred ca o sa-ti dea ceva bataie de cap pana trimiti atatea e-mail-uri.Multumim anticipat.
Maddy si eu am 9 sapt de la cezariana si mai simt cate o durere, uneori foarte puternica in partea dreapta unde de altfel am si ceva noduli, sau nu stiu ce, iar la atingere parca este acolo ceva ca un firicel.Eu nici nu am fost la control ca sotul meu are un program foarte aiurea si nu am cu cine sa-l las pe Iaris.Sper sa ajung.Daca e de la efort e de inteles, ca am facut efort la greu,fiind 90%din zi singura.Nici eu nu mai alaptez de la o luna si nu am CM.Sper ca nu mai fac inca un.Prin ce am trecut, chiar nu vreau.Doar daca fac astia glume proaste cu prezervativele ca sa inmulteasca populatia

mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/slideshow_end?.dir=4037&.src=ph&.spd=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Mary, si eu vreau cealalta carticica, nu CC ca pe aia o am. Nu ar fi mai bine sa le trimiti la adresa comuna si sa le preluam de acolo? Multam mult.

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RoxyP spune:

Buna fetelor.

Wow cat ati mai scris!!!
Din pacate eu nu prea am mult timp liber pt ca sunt numai eu cu David toata ziua si imi ocupa aproape tot timpul. De aia intru destul de rar pe DC.
Oricum poate o saptamana o sa intru f rar pt ca miercuri (30 nov) eu cu sotul meu (copil inclus in dosar) avem interviu la ambasada Canadei pt viza de emigrare. Interviul este in franceza si incerc pana atunci in timpul liber sa mai repet cate ceva. Ieri am aflat ca o sa dam interviul cu cel mai rau consiler, care a picat pe cei mai multi!Asta e, ce o fi o fi! O sa va tin la curent!
De laudat, ne laudam cu multi colici!!! Astazi a avut la fiecare masa. Nu stiam ce sa mai fac. Acum doarme de 2 ore (nemancat de 4 ore)si inca nu da semne de trezire. Sigur sarim de baita ca este ora 12.
Puteti sa ne treceti si pe noi la categoria 100% artificial.
Maddy, si eu mai am inca putin pielea amortita de la operatie si o mica durere cateodata si am nascut acum 10 saptamani. Ba cateodata ma doare si cand fac pp. Oricum ma laud cu o operatie foarte estetica ca un fir de ata. Nu stiu cum a cusut tipul operatia ca a fost nevoie de un singur fir. Atat mi-a scos de acolo. Firul a fost de-a lungul operatie cumva pe dinauntru. Super super doctorul (Gherasie Cristian CFR2) la faza asta!!! . Cat despre CM pot sa ma laud ca ieri deja mi-a venit a doua oara. Si nu am inceput sa iau pastilele asa ca mai folosim "cauciucul" inca o luna.

Gata, se trezeste puiutul.
Noapte buna!!!

Roxana & David (12 sept 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanacp/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Roxica, bine ai venit. Noi facem baitza zilnic inclusiv caputz, temp apa 37-38 gr, camera 26 gr. Dac insa cupilu' adoarme inainte de baie nu-l trezesc si sarim ziua cu pricina. In rest temp camerei e la 24 gr. Caciulitza nu purtam in casa, decat cand il pacalesc cu geamul deschis sau daca il duc in alta camera dupa baitza. Laptele praf eu stiu ca trebuie facut la ora mesei si aruncat ce ramane. Pe cutia de NAn si scrie ca nu se pastreaza parca.

Kristinutza, ne inscriem si noi la mixt: san+Nan+ceai ocazional.

Ioana
, nu ma supar dar nu cred ca-ti foloseste ultimul mesaj ca-i vorba de cine nu mi-a placut la vizionare . Am apelat amandoua la aceeasi agentie. Daca vrei detalii iti scriu si tie pe PM. Eu oricum astazi am mai postat la alta agentie...
Jadi, Sofia v-am incurcat? Nu aveati voi Graco Contour Electra? Sau n-ati vazut intrebarea mea ...Please, imi spuneti parerea voastra?

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Bine-ai venit ROxica!
Sa fiti sanatoase si tu si printesa ta Ana Maria!Si pe fi-mea tot asa o cheama!
Hai sa-ti raspund si eu la intrebari cu toate ca sunt sigura ca ti-au raspuns fetele mai-nainte, da n-am apucat sa citesc tot: laptele eu stiu ca poti sa-l tii cam juma de ora, o ora de la preparare; poti tine copilul in fata geamului deschis daca e frig afara; copilul trebuie imbracat exact cum e imbracat si afara; mananca normal la 2 ore, noaptea cred ca ti-e tare greu la 2 ore; dar o sa vezi ca se va mari timpul dintre mese noaptea in curand! baita eu ii fac zilnic, pe caput cam la 2-3 zile; tmeperatura in casa e de 25 de grade, la baita cam 26-27; fara caciulita in casa (chiar si dupa baita dar cred c-o sa incep sa-i pun si eu o ora dupa baie ca prea pune toata lumea), cu caciulite afara!
Mary, bafta la vaccin!!!
Kid, o imbraci grosut si tu in casa, ma gandeam ca doar eu...eu ii pun un body cu manecuta scurta si un costumas din bumbac cu totul si atat sau body cu maneca lunga si costumas cu totul dar fara manecute; in rest nu sta invelita deloc;
Moki, eu zic sa nu-ti faci probleme cu kk apos atata timp cat ii dai doar san; vezi sa nu miroasa urat si sa n-aiba sange prin el, ca-i apos, e apos, asa face copilu'
Jadi, eu am masurat cat inseamna 15 picaturi de Sab Simplex; inseamna cam 0.6ml;
Deea, galma d-aia am avut si eu, exact cum zice Mary, de la efort! Daca te potolesti un pic si te odihnesti o sa vezi ca-ti trece! Nu te impacienta, mie mi-a trecut si nici macar nu m-am odihnit! Ma si durea un pic prin partea cu galma;
Fetelor, tot vroiam eu sa intreb; vad ca toata lumea spala copilul pe cap des, ori zilnic, ori la 2-3 zile; oare e bine asa? nu-i stricam pielea, secretia de sebuum, echilibrul? sa nu-i provocam matreata sau cojite sau perisor gras! Cum e?
Ioana, abtibilduri d-alea mari am si eu, deja am lipit cateva pe dulap: Pinnochio, Winnie ursuletul cu purcelusul Guit si o printesa; mai am de pus si seria cu piticii si Alba ca Zapada; doar ca-mi lipseste Mutulica din seria piticilor!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Si eu ma laud cu al doilea CM de la nastere pana acum,desi alaptez 100% natural.Este ceva normal,scrie si in CC,la unele femei se matureaza foliculii ovarieni si apare CM,la altele nu.Dar ovulatie exista in ambele cazuri asa ca tr sa avem grija!

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze

Mergi la inceput