Nu mai inteleg nimic...si mi-e si frica
Raspunsuri - Pagina 3
TweetyGeo spune:
Zina, eu n-am avut rabdare si mi-am facut testul cu 3-4 zile inainte de data menstruatiei si mi-a iesit pozitiv si asa a fost. Eu aveam sanii tari si la cea mai mica atingere se ridicau sfarcurile, iar cand depuneam efort mai mult, simteam ca imi curg putin. Mai asteapta vreo 7 zile si fati alt test.
Nu vreau sa te dezamagesc, dar am citit undeva ca daca bebe-ii au probleme, corpul ii elimina singur si putem avea avort spontan fara ca noi sa stim. Ar putea fi si asta daca ti-a iesit intai pozitiv si apoi negativ, dar sa speram ca nu.
Daca intr-adevar esti insarcinata fi tare si nu-ti fie teama ca dupa problema care ai avut-o dr. o sa fie mai precauti si o sa-ti dea din timp medicamente care sa tina sarcina pana la capat si o sa fi sub observatie mai bine decat prima data. E posibil sa-ti dea si concediu medical de la inceputul sarcinii pana cand nasti. Si plus de asta, aici pe DC suntem alaturi de tine. Iti tinem pumnii si asteptam rezultatul pozitiv.
Geo
23 fix
BB mic a lui GEO
Mirela72 spune:
Precis e un bebe aco la tine in burtica. Testele ies de multe ori fals negative, dar fals pozitive niciodata, pt. ca trebuie detectat Hcg-ul (hormonul de sarcina) ca sa apara a doua liniuta, iar daca el nu exista, nu apare nimic, nici macar o liniuta vaga. Daca te testezi prea devreme s-ar putea sa fii gravida dar testul negativ din cauza ca virgula, concentratia de Hcg e prea mica sa fie detectata, dar sa nu fii gravida si sa secreti Hcg- e imposibil, deci liniuta 2 daca exista, vaga chiar, e clar, o sarcina. Si nu te speria, de data asta o sa fie bine, suntem cu tine.
Mire-mama de fetita frumoasa
Zuzi spune:
Cel mai sigur in situatii in care sarcina nu este avansata, adica intirzieri de 1-2 sapt, este testul betaHCG - din singe. Iti ia singe dimineata si dupa 4-5 ore ai rezultatul. Si asta chiar nu greseste.
Sa ti se implineasca voia!
raalucutza spune:
zina mai ai putin si o sa stii exact!eu sunt alaturi de tine!daca iti intarzie stopul asta e un motiv sigur sa crezi ca esti gravidutza!
raluca
Zina spune:
Fetelor, multumesc ca sunteti langa mine, imi dati putere.
Am sa astept, ciclul tebuie sa-mi vina exact peste o saptamana, dar ma gandesc ca totusi nu sunt graviduta, si asta din mai multe cauze. In primul rand, nu stiu daca s-a prins ceva din ziua a 9-a (pe mine ma dor ovarele si stiu ca sunt la ovulatie numai de prin ziua a 12-a), si apoi test pozitiv cu o a doua liniuta mai vaga, mi-a mai iesit mie si alta data si nu eram gravida. Sunt dezamagita, dar daca nu e sa fie acum, o sa incerc din nou, dar numai dupa post (asa m-am hotarat eu ca e mai bine) si atunci voi incerca numai in ianuarie, dar parca nici rabdare nu mai am.
mara95 spune:
Incearca sa-ti ocupi timpul cu altceva, asa trece mai usor si fa testul mai tarziu. Din cate stiu totusi , testele sunt corecte in proportie de 99%.Lasa loc si imprevizibilului. Vorbesc din proprie experienta.
Multa bafta!