Nu mai inteleg nimic...si mi-e si frica

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Parerea mea este ca te grabesti. Daca mai ai 10 zile pana la ciclu, atunci sunt sanse mari sa primesti rezultate fals negative. Majoritatea testelor sunt cu adevarat eficiente abia din prima zi de intarziere a ciclului.
Iti inteleg nerabdarea pentru ca la prima sarcina am patit ceva asemanator, abia al treilea test mi-a iesit pozitiv si asta pentru ca l-am facut cand trebuia.
Mai ai rabdare.

PS Dar pe Clear Blue parca scrie in ce perioada trebuie facut, citeste si tu instructiunile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Zina are dreptate roisin daca mai ai 10zile pana pe data cand ar trebui sa-ti vina ciclul,e normal ca testele sa iasa negative pentru ca este prea devreme.Pe clearblue stiu eu sigur (la cate am facut ) ca scrie ca este eficient din ziua in care ar trebui sa-ti vine ciclul,deci atunci ar trebui facut pentru ca acum va iesi negativ fiind prea devreme!mai ai putintica rabdare,desi stiu ca e greu in momente ca astea!eu iti tin pumnii sa fii gravidutza!!!
io17+ si Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Ozone si Clearblue mie mi-au iesit pozitive amandoua, cu 3 zile inainte de data la care trebuia sa vina ciclul. Si n-a mai venit. Facute seara, nu cu urina de dimineata. Asa scria pe Ozone dar eu nu mai aveam rabdare.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peanut spune:

Eu facusem vreo trei teste si iesisera negative. Si cu o luna inainte tot asa si ne faceam griji, deja vorbeam de adoptie. Deci pana sa-mi vina ciclul numai rezultate negative, o data iesise o linie vaga care disparuse pana la urma. Si cand sa-mi vina ciclul: surpriza! Neasteptata si binevenita, ca eu ziceam ca precis sunt ceva probleme cu mine ( nu eram documentata deloc la ora aceea si nici nu stiam de DC). L-am mai repetat de vreo cateva ori sa fim siguri si a iesit pozitiv. Incearca sa faci testul dimineata si daca nu s-a intamplat de data asta mai incercati si luna viitoare si fara griji prea multe ca nu ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

ZINA ma bag si eu acum !10 zile pana la ciclu e un super lung timp!dar mai astepta un pic ca sa iti faci test!e prea devreme,parerea mea ca iti indice corect rezultatul!iti doresc din tot sufletul meu da fie bebelus!BAFTA MULTA!

raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Zina, eu zic sa mai ai rabdare. N-are rost sa dai banii pe teste de-acum, cind mai ai de asteptat 10 zile. In plus, emotiile pe care le traiesti acum nu-ti fac deloc bine (si nici lui bebe, daca el chiar exista). Asa ca fa-ti un bine si relaxeaza-te, lasa lucrurile sa mearga de la sine si o sa fie mult mai bine. Altfel, te-mbolnavesti de stress, zau asa.

Eu, cind imi doream foarte mult sa ramin insarcinata, nu stiu cum se facea ca nu ramineam si capatam numai frustrari. Pina cind mi-am luat gindul si am lasat normalitatea sa intre in viata si in mintea mea. De aceea imi permit sa iti dau aceste sfaturi.

Eu iti doresc multa bafta, liniste si... rabdare

18+2

Se mareste clanul :)

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album alte poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Am facut acum de dimineata, cu urina recoltata, un test Clear Blue care este negativ. Aici scrie ca dupa 10 minute testul poate fi aruncat. Eu ma gandeam sa mai astept vreo ora sa vad daca mai apare vreo liniuta (asa s-a intamplat la celalalt), dar nu cred ca mai e cazul. Dar acest Clear Blue scrie ca se face din prima zi cand trebuia sa-ti vina ciclul si eu mai am 8 zile pana la ciclu. M-ati sfatuit bine, nu are nici un sens sa ma stresez aiurea, nu stiu ce m-a apucat acum, ca doar eu nu mi-am mai facut teste inainte de ciclu, am sa ma opresc cu testele. Si cred ca nu sunt nici gravida, daca asa mi-a aratat testul acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Am uitat sa va spun ca aseara am mai facut un test care a iesit cu o a doua liniuta slab vizibila, si testul de azi Clear Blue fiind negativ, inseamna ca asta e rezultatul bun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Zina nu e nici unul bun ca e prea devreme si testele ies fals negative.eu zic sa mai astepti,e prea devreme sa afli de acum si linisteste-te,aida_o ti-a dat un sfat f bun!mai incearca peste cateva zile si atunci sa ne spui rezultatul!
io17+(maine 18) cu Seby Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

ZINA, sper sa ne dai si noua de veste peste cateva zile sa vedem cum sta treaba

ALIA
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10004;30/st/20060515/dt/6/k/7d2b/preg.png

Mergi la inceput