Mamici de ianuarie-februarie 2006 (70)
Raspunsuri - Pagina 5
Ursoaica spune:
La Multi Ani 

Bee si Crisu! Sa va dea Dumnezeu numai fericire si sa vi se implineasca toate dorintele!
Buna ziua burtici!
Fetele, ieri a fost zi pt socrosenii... ca si pe a mea au apucat-o grijile
.
Deea mercic pentru lamuriri.
Bee si eu ma gandeam la Castani asa ca am sa fac o plimbare cu sotul ca fara el nici o sansa. Mie atat de frica sa mai ies, se intareste burtic imediat.
Asa ca, fetelor plimbativa cat mai puteti, si sa puteti cat mai mult!
Giova si eu merg la dr la 2 sapt. Am fost acum 2, merg vineri, mai merg peste 2...
Ancuta cat ai tu la ochelari? Ca si eu am ochelari si nu prea vrea cezariana doar pt ca port ochelari.
Ursoaica
34
Bee spune:
Giova, stai ca vreau si eu sa ajut cu o parere si ma izbesc de niste informatii care nu-mi sunt clare. Tu esti angajata "pe bune" (cu acte in regula) la firma lui Clau (a italienilor?) din septembrie? CA eu retineam ca acolo lucrai la negru. Sau esti angajata "fictiv" la o firma pe care si-a facut-o sotzul tau, de unde potzi ramane cand vrei in concediu?
Bee
si Fetitza
alina80 spune:
BUNA GRAVIDUTE!
BEE, CRISU, la multi ani, sa fiti sanatoase si voi si bebelinii, nasteri usoare si multa fericire!
DENISA, de ce ti-a zis dr. ca o sa nasti cu cezariana? Ai soldurile inguste sau nu s-a intors bebelina? Ce motiv ti-a zis?
DANA, nasoala faza cu socrosenia! Cred ca ma enervam in locul tau si ii ziceam ceva.
GIOVA, si mie mi-a zis dr. de acum incolo sa merg la control la doua saptamani.
CATA, bine ca nu mai ai insomnii!
Eu dorm toata ziua si toata noaptea, dar ma trezesc cam la fiecare ora sa merg la pipi. Si voi tot asa des? Parca fac o pregatire pentru cand va veni Ayan cu trezitul asta din ora in ora.
Multumim fetelor care au trimis cantecele
.
33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
maraki spune:
Crisu si Bee 

si multa fericire alaturi de 
sanatosi si frumosi
Dana vai ce situatie nasoala, eu la cat sant de fraiera i-as fi spus socroseniei ca m-a speriat si....atat![]()
Mira eu nu am motoras, am parabolica fixata pe Sirius 2 si prind aceleasi canale ca si Denisa,protv-internat. realitatea tv,tvk-lumea, etno tv,si prindeam si antena 1 si 3 dar de o luna vad ca nu le mai am.
Fetelor ma duc sa gatesc ceva ca pt. mine chiar nu exista ceva in frigider de data asta![]()

31+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
a_ancutza78 spune:
Ursoaica eu am -1,75 dar avand prob cu inima e posibil sa fac cezariana (daca travaliu dureaza prea mult nu fac fata)si purtand ochelari imi trebuie aprobare de la oftalmologie..nu stiu sigur de ce iti cer. Stiu doar ca daca ai peste 4 nu ai voie sa nasti normal
anca
Giova spune:
quote:
Originally posted by Bee
Giova, stai ca vreau si eu sa ajut cu o parere si ma izbesc de niste informatii care nu-mi sunt clare. Tu esti angajata "pe bune" (cu acte in regula) la firma lui Clau (a italienilor?) din septembrie? CA eu retineam ca acolo lucrai la negru. Sau esti angajata "fictiv" la o firma pe care si-a facut-o sotzul tau, de unde potzi ramane cand vrei in concediu?
Bee
si Fetitza
Sunt angajata "fictiv" la firma lui Clau, nu la cea a italienilor. Acolo am fost fara contract si gata am terminat cu ei.
Vroiam sa-mi iau concediu in "acte" pe firma sotului si habar n-aveam cum se procedeaza.
Contabila atat mi-a spus ca-mi trebuie adev. de la dr. de fam. Ea stie mai multe, dar nu am apucat sa vb. cu ea si de aceea am intrebat aici pe forum.
Fetelor cantecelele in engleza nu-mi plac, sunt multe si necunoscute. Si nu se potrivesc la nou-nascuti.
gio
si bb Marco 32+
irinadum spune:
La multi ani Bee si Crisu si sa aveti paret de tot ce va doriti , multa sanantate si copii sanatasi si mancaciosi.
Vad ca ne-am profilat pe schimbul de zi si de noapte dar tot e bine pentru ca le ajungem pe mamicile de noiembrie_decembrie la capitole
.
Miraklucker poti prinde cum zice Maraki canalele de pe Sirius relativ usor (uite ea singura a fixat antena) sau iti poti lua din Romania receiver si poti avea toate canalele romanesti posibile contra unui abonament de circa 6 euro.
Fetelor chiar nu mai mergeti nici una la eco?
Irina 35+
Ursoaica spune:
Anca imi pare rau ca ai probleme cu inima.
Iti multumesc mult!
Pe tine am picat sa te intreb pt ca ai fost ultima pe care am auzit-o de ochelari.
Pai si iti trebuie neaparat hartie de la dr ca nu influenteaza sau asta poate decide si med ginecolog? Ca numai acolo nu ma mai duceam sa iau hartie. Mie mi se pare pierdere de timp cu atatea hartii si hartiute. Si eu am ochelari si dr nu mi-a zis nimic important, ma intrebat cat am si gata. I-am spus 0,75 dar nu stiu daca cu minus sau plus, oricum la spital ma duc fara ei asa ca nu ma vede nimeni
.
Dana (nu stiu unde a disparut partea asta) si eu faceam un scandal monstru: 1. cum isi permite sa intre fara sa sune? 2. cum de a venit fara sa anunte si mai face si pocinogul sa nu sune? 3. si pe deasupra ma mai si sperie?????????
Fetelor sa nu va suparati dar cand ma sperie cineva fac urat de tot!!!!!!!
Schim subiectul ..... tot aud un sforait
....cu toate ca sunt aproape singura in casa.....este motanul meu ...care este cat un porc si s-a bagat in plapuma...si-a varat nasul in ea ...si acum sforaie de cad peretii...
...
a fugit si pisica de langa el
Ma scuzati dar tare ma distreaza

Ursoaica
34
Bee spune:
Giova, pai de ce nu ramai tu angajata "fictiv" pana nati? SI apoi 126 de zile le iei pe toate (sau aproape toate) in postnatal! MA gandesc ca ti-ar prinde bine, desi fiind firma sotului nu se pune problema de bani, cat de vechime in cartea de munca. Desi chiar nu conteaza, ca doar te potzi intoarce "fictiv" la munca imediat
.Pacat ca nu potzi lua si tu banutzi, dar ai grija de Marco si de Clau si asta e un servicu in sine.
Irina, chiar ma gandeam la tine ieri cand cu discutia cu restaurantul! Daca-l incerci si pe acela nou, sa nu ne uiti si pe noi! Eu una am o mare placere sa aud discutandu-se despre mancare.Yammmy. Si daca tot intrebi de ecografii: tu care esti in 35 cand mai faci? Sau aia ti-o fac de urgentza cand intri in travaliu!? Daca era dupa doctorul meu, de la 20 pana la 38 nu faceam nici una. Si eu am sarcina cu probleme. Ma bucur ca suntem bine in ciuda problemelor si sper sa n-am nevoie de ecografiile astea (peste 3 sapt chiar fac!). Oricum la mine e clar: fetitza invers, mare, placenta previa, la ce sa mai faca ecografie cand pe mine scrie clar "cutit"!
. Si cum tu nu tb sa nasti noaptea sau in weekend, eu tb sa nasc musai inainte de Craciun! Ca de Sarbatori in spitale cred ca numai rezidentii vor fii!
! Asa ca hai sa vorbim cu Monica 70 sa ne programeze cum stie ea!
Maraki, multam de urari. LA voi e sezon de reduceri acum?
Bee
si Fetitza
andiaroro spune:
Eu votez cu schimbul 3, dar azi-noapte, recunosc cu mana pe cravatica, n-am mai fost in stare sa citesc sau sa scriu, am preferat sa ma perpelesc in pat.....cum sa nu fiu terminata! au francezii o vorba " niciodata 2 fara 3"- 3 drumuri a trebuit sa fac pana la lab de analize pentru glicemia aia nenorocita 20 de min dus, 20 de min intors fiecare. nu m-a pus sa beau glucoza. dupa prima proba de sange mi-a zis sa mananc un mic-dejun obisnuit si sa ma intorc peste 2 ore pt a doua, iar dupa-amiaza pentru rezultate ca am preferat sa le iau eu ca sa vad ce scrie acolo si sa le si am sigur pentru vineri la dieteticiana......din cate inteleg eu, glicemia mea e in limite normale, asa ca am scapat de-o grija.........a mai ramas aia cu colu ..........dar vad ca si el rezista ca ieri a mai tr sa mergem si pe la banca si apoi prin niste magazine.
Dana-mie mi se par clar niste egoisti colegii tai, chiar si faptul ca ei gandesc ca e normal sa ai doar un copil e o dovada clara de egoism.Asa ca mi se pare ca poti sa-ti iei linistita 2 ani fara nici o mustrare de constiinta. Mai cred si altceva- esti o persoana importanta acolo, asa ca ar fi preferat sa ramai decat cu Oana si ei sa te aiba mereu om de baza, dar asta e infantilism.......ca poti oricand sa-ti schimbi serviciul!
Irina descrie-mi pe PM prajiturica si poate descoperim reteta
-pacat ca nu esti mai aproape ca ti-o si faceam, daca as putea as sta numai in bucatarie, Cristi abia asteapta sa terminam cu casa si sa revenim la vremurile bune -ele gurmand, noroc ca nu gras!
Janinaar tr sa va dea nenea proprietarulo banii pentru diferenta de curent fata de lunile precedente sau sa va reduca chiria proportional.
Bee si Crisu LA MULTI ANI!
Si eu va multumesc pentru cantecele- nu ne mai mergea cititorul de cd-uri de la calc si stiti voi povestea cu cizmarul fara cizme nu e timp sa fie schimbat si nici energie nu mai avem, asa ca au picat la tanc- boxele merg inca bine-din fericire
ana 26+