The best of aug-sept-oct 2004 (93)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Bey voi radeti si noi suferim! Mai nashpa e cand ma prinde si pe mine cu dintii de sfarc( ca inca mai suge ticalosul ) si intinde de el ca de jeleuri.........si se si uita la mine zambind dar nu ii da drumul dintre dinti pana nu strig la el!

Mirela bine ca e ok Robert! pe cucui!

Cali pe burtik si curaj!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un piticot
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

ANAMARI, iti urez multa putere si te felicit pentru al treilea ingeras.
Liam este un scumpel si sigur toti cinci veti avea o viata frumoasa.

Ionika si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by pufymic

Dar e jale cand il prinde pe Ovi la bustul gol(seara de ex cand se dezbraca) ca se apuca de urlat"tzatza, tzatza" si nu tace pana nu il lasa Ovi sa il prinda de tzatza, dar il prinde asa cu 2 degete si trage de ea ca de guma de mestecat!Asa ca va dati seama ca nu dureaza prea mult "distractia"!

Ioana&[green] Alesio(08.10.2004) cu un piticot
[b]www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Si al meu sot cunoaste senzatia...

Noi am fost azi la vaccin si om vedea peste o sapt. daca apar sau nu reactii...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61761" target="_blank">Alex are nevoie de ajutorul nostru!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62432" target="_blank">Bazar pentru Alex

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Cali, nu se administreaza Fe si Ca in acelasi timp, cel putin asa mi-a zis pediatra.

Felicitari pt Liam, Anamari. Esti o curajoasa!

Ianis, Mom's sunshine (14.09.04) si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

quote:
Originally posted by elyanne

Noi am fost azi la vaccin si om vedea peste o sapt. daca apar sau nu reactii...

Va tinem pumnii sa nu aveti reactii adverse.

Elena & Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

buna gagici
anamaria, Sa va traisca bebelusul e un scump si frumos foc. Iar Lia e o dulce cu el i brate.
Eliana va tin pumnii sa nu faceti reastii.
noi suntem bine, nu muci nu nimic, adica ea, ca eu deja de duminica am racit din nou.
manaca si bine chiar foarte bine dar nu stiu daca e de la Peritolul ala sau ca are o pauza la iesit maselute.
eu am musafiri de 2 zile a venit sora mea cu sotul si baietii, nu o sa intru asa des ca nu prea am loc la computer.
Davina ce e draguta cu tine? nici un semn de viata? maine e ziua ta, asa ca macar un ochi baga si tu la noi.
de mos inca nu stim ce o sa ii luam jucarii cel mai probabil.
ioana si ilinca face la fel seara a program de jucat cu tatele lu ta-su.
de azi vreau sa incep operatiunea intarcat, desi nu mai suge decat seara, gata, vreau sa inchei.
va pupam

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

La multi ani Davina!! (sper ca azi este, nu am mai verificat m-am luat dupa Mada)

elyanne si noi trebuie sa facem vaccinul azi dar sa vedem ce zice si dr. ca de ieri au inceput sa-i curga mucii.

crismir si Robert al meu (cel mare) era cam turc, o fi vreo chestie de nume??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Frosa, Crismir, mai nu ma speriati cu numele de Robert ca la noi daca bb2 o sa fie baiat vrem sa-l cheme Robert......daca o sa mai fie...

Elena & Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

FROSA,da,cine stie,cu numele astea,dar al meu mai e si foarte incapatanat,intelge cam tot cei zic,dar nu vrea sa faca nimic...ma face cu nervii...
ELLEN,mie asa de mult imi place numele,nu conteaza cum si ce face gandacelul,tot Robert i-as fi pus...bafta la al doilea sa fie baiat,!...si eu daca mai fac unul vreau sa fie fetita,evident.

si sanatate la toata lumea!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

quote:
Originally posted by pufymic

Bey voi radeti si noi suferim! Mai nashpa e cand ma prinde si pe mine cu dintii de sfarc( ca inca mai suge ticalosul ) si intinde de el ca de jeleuri.........si se si uita la mine zambind dar nu ii da drumul dintre dinti pana nu strig la el!

Mirela bine ca e ok Robert! pe cucui!

Cali pe burtik si curaj!

Pupici!

pufymic, aplica tactica mea: cand il vad ca are chef sa ma muste de san (vad dupa ochisori, ca intai se uita smecher la mine) pun mana pe coastele lui si, cum incepe sa starnga din dintisori, il gadil. Functioneaza sigur!

Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un piticot
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput