The best of aug-sept-oct 2004 (93)
Raspunsuri - Pagina 2

ellen spune:
Anamari, vai cat de frumos este Liam si ce frumos Piticot cu Piticut in brate. Asa m-a apucat o nostalgie . Sa fiti sanatosi si fericiti.
Multa sanatate Liei si sa-i treaca repede febra.
Anielas, am vazut pozele cu scumpica Ina. Ai o fetita superba. Si ce frumos se joaca ea cu perdeaua. Alexuta mea daca prinde perdeaua e jale mare
Andreea, ce mai face Nathalie, mai are nasucul infundat? Multa sanatate micutei si felicitari pentru toate cuvintele pe care le stie. La mai multe.
Am uitat sa va zic ca bebelina mea si-a facut un prieten in parc. E un baietel mai marisor putin decat ea, si cum o vede cum vine si o pupa.
Elena &
Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

MamaElei spune:
Anamari, felicitari! Sa traiasca micutul Liam, sa va aduca numai bucurii si, cel putin o perioada, sa nu fie tare nazbitios, pina mai creste Lia!!! E tare dulce!
Rodica si PAULA (02.09.04)

frosa spune:
anamari ce draguti sunt impreuna. Tu ce faci? Nu esti chiauna??
andreea si eu l-am invatat sa se dea jos din pat. Nu se urca singur dar se da jos corect. Si al meu bodogane toata ziua dar nu are un vocabular asa bogat. Ai facut baita cu sare?
pufy ahaa , deci ai primit aspiratorul. Sper sa ai nevoie de el cit mai putin, cred ca este singurul mijloc prin care poti desfunda nasul copilului bine. Mie pompita aia mi se pare frectie la picior de lemn, nu am reusit sa o folosesc cu succes niciodata.

pufymic spune:
Buna fetelor!
Anamari e adorabil Liam!...si Doamne, ce frumos il tine Lia in brate.....si ce micut e pe langa Lia
! Dar e grasunel ca are falcute
!E un frumos
!Aveti 3 copii superbi!Sa fiti fericiti!!!!
Timea, MamaElei, Davina,Daniver ce bine ca mai dati si voi un semn de viata!Mai spuneti-ne ce va mai fac domnisoarele(ca Daniver ne-a zis cate ceva de Danny).Timeea cum te simti cu burtica?
Loreema, da , e taaaaare bine ca povesteste bazucu meu, mai grav e cand sunt eu toanta si nu inteleg ce-mi zice ca se enerveaza
-dar poceste cateodata cuvintele de-ti vine sa te impusti ca toate seamana intre ele
!
Anielas e tare scumpa Inutza dupa perdea.Cum a fost aseara?
Mai fetelor fiu-meu ma face de rusine oriunde ne-am duce! Am fost zilele trecute intr-un magazin si cand am ajuns la casa(se plictisise, bag seama)a inceput sa traga de mine si sa strige: "tzatza, tzatza"(asta zice foarte corect)!Bey mi s-a facut o rusine, si casierele radeau de el....
....i-am indesat rapid un pufulete in gura si-a tacut
!
Dar e jale cand il prinde pe Ovi la bustul gol(seara de ex cand se dezbraca) ca se apuca de urlat"tzatza, tzatza" si nu tace pana nu il lasa Ovi sa il prinda de tzatza, dar il prinde asa cu 2 degete si trage de ea ca de guma de mestecat!Asa ca va dati seama ca nu dureaza prea mult "distractia"
!
Acum se joaca singurel cu o masinuta....ai zice ca e tare cuminte.....daca n-ai sti ce poama de nazdravan e!
Pupici!
Ioana&
Alesio(08.10.2004)
cu un piticot
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

pufymic spune:
Frosa nici eu nu m-am descurcat niciodata cu pompita(ca indiferent cat il chinuiam si-i scoteam tot ramaneau secretii), asa ca mi-am luat pompa "sanatoasa"....macar asta e sigur eficienta!Si eu sper sa o folosesc cat mai rar posibil(deloc ar fi ideal)!
Ce mai fac baietii tai?
Pupici!
Ioana&
Alesio(08.10.2004)
cu un piticot
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

ellen spune:
Pufymic, hehe ce m-a distrat faza cu "tzatza, tzatza", tare scumpic si nazdravan.
Mai, ieri mandra mea a reusit sa ia peria de spalat wc, am inlemnit cand am vazut-o cu ea in mana si ce atent o studia...noroc ca nu a bagat-o in gura. Ca sa nu mai zic ca de cateva zile cum prinde usa deschisa la baie, cum intra, ridica capacul de la wc si incearca sa bage mana in apa ...noroc ca nu ajunge, dar ar fi in stare sa se catere acolo si sa intre cu totul in wc
Elena &
Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

frosa spune:
quote:
Originally posted by pufymic
Buna fetelor!
Dar e jale cand il prinde pe Ovi la bustul gol(seara de ex cand se dezbraca) ca se apuca de urlat"tzatza, tzatza" si nu tace pana nu il lasa Ovi sa il prinda de tzatza, dar il prinde asa cu 2 degete si trage de ea ca de guma de mestecat!Asa ca va dati seama ca nu dureaza prea mult "distractia"
!
Ioana&
[green] Alesio(08.10.2004)
cu un piticot
[b]www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Naty spune:
Felicitari celei mai curajoase dintre noi, mami a trei prichindei!
Anamari sa-ti traiasca si sa va bucurati de el!
Doamne, ce micut e Liam! Uitasem cat de mici sunt bebelusii nou nascuti! Dar vazand poza Liei si a lui Liam si cat de mic e el pe langa ea ...
Ce-au crescut copii nostri!
Am vazut-o si pe Inuta cea frumusica! Raluca si bebelina
IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

cali spune:
Felicitari Anamari..sa-ti traiasca bebelusul cel frumos, sa fie sanatos, si sa va aduca numai bucurii! toti trei!
si eu am emotii, ca peste 3 luni va veni si la noi bb2, si cand ma uit la cat de micut e Liam, comparativ cu Lia, ma apuca un pic teama!
Ioana, e mortal Alesio! pupici!!
am o intrebare, probabil ca s-a mai discutat, voi administrati Fe si Ca in acelasi timp la copilasi?
O zi frumoasa

CRISMIR spune:
Buna fetelor! pt LIAM,chiarca ce micut e,ma repet si eu dupa voi,dar chiar am uitat ce micuti erau puiutii...sa va traiasca toti trei!...
pt curajoasa mamica.
PUFY,ce dulce e Alesio,si eu am ras de faza cu tzatzele....super fain!
Fetelor,am tot vazut ca ai vostri copilasi stiu sa se dea jos din pat...ce fain...Robert e un turc,vorba aia,ca nu ma intelege..tot in cap coboara...noaptea asta le-a intrecut pe toate...a cazut din patutul lui care e langa al meu,dar nu lipit,in cap...am crezut ca mor de spaima cand am auzit bubuitura,la 5 dimineata...el vroia probabil sa vina langa mine...dar nu-mi explic cum a reusit ca doar e inca micut si gratarul acela e destul de inalt....cred ca atata s-a aplecat peste pat pana a cazut
...am crezut ca mor de frica sa nu fi patit ceva...dar el nici nu prea a plans si nu vad sa aibe ceva,doar un cucui putin mai maricel decat celelalte
...e tare iute si nazdravan...acum am sa unesc paturile noaptea ,macar sa nu mai cada asa....oricum nu va doresc asa ceva,a fost oribil
si sanatate la toata lumea!
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI