jamie oliver
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
nadina spune:
Stiti cumva exista si in Romania carti de bucate scrise de el? Si noua ne place dar nu prea apucam sa ne uitam la tv ca avem o mandarina care ie one-show-baby :)
Nadina
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mama lia spune:
adrienne multumesc, dar nu ma ajuta.....
in Romania oferta este relativ scazuta, iar marea majoritate a produselor sunt facute in UE....mult prea general. eu ma gindisem la ceva gen Bosch, Siemens sau Philips. am incredere mai mare decit in Tefal sau Moulinex. dar poate ma insel.
stiu ca foarte importanta este puterea la un robot de bucatarie...
chiar acum ma uit pe siteurile de la Flanco si Domo, si imi scot caracteristici ....
mama lia spune:
da....imi face cu ochiul Philips HR 7755 . ce parere aveti??? are cineva??? are putere de 1000W,are tocator, blender, masina de tocat carne....
she_wolf spune:
Imi place si mie tare mult tipul, il urmaresc si eu si cumpar in fiecare luna o www.deliciousmagazine.co.uk/index.php" target="_blank">revista in care apare foarte des.
quote:Are sigur si are si DVD-uri si casete video. Nu stiu sigur daca sunt si in Ro, dar, la o adica, le poti comanda de pe net.
Originally posted by adi69
Chiar ma intrebam daca nu are cumva carti de bucate scrise de el...
![](icon_smile_wink.gif)
Claudia si
![](bonjovi.gif)
melina34 spune:
mie imi place tipul, mi se pare un bucatar foarte rapid, care nu pierde timpul in bucatarie stind degeaba;am invatat multe de la el si imi doresc sa se uite cit mai multi barbati la emisiune si sa-i urmeze exemplul.
M.
mihaela amalia spune:
quote:
Initial creeata de mama lia
so, am inceput sa ne uitam prin magazine dupa asa ceva si am vazut unele faine de la Phillips.
De la Philips am luat si eu un robot si e super.In schimb nu are tocator, de acela cu tocator, tot Philips, (la care face reclama si la tv zilele astea) si-a luat o cunostina de-a mea si e foarte multumita.Deci ti-l recomand.
![](cool.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](foto.gif)
![](foto.gif)
![](advocat.gif)
MichelleT spune:
Cunoastem...cunoastem...totul pare asa de usor prin mainile lui
Eu sunt topita dupa emisiunile de gait de pe aici de la TV...dar cand e vorba de pus in practica.....
...
...nu ca nu as avea talent...astept sa cresca
si
mai mari ca sa facem impreuna.
In primul rand depinde cam cat crezi tu ca o sa-l folosesti....ca de cat sa cumperi un aparat foarte performatnt si tu sa folosesti o singura facilitate...eu blender am din acela de mana cu care faceam piure-uri la copii...