jamie oliver
![](images/user_woman.png)
urmariti emisiunea lui duminica pe TVR2???
eu ma uit impreuna cu sotul meu. suntem indragostiti de tip!!! mai ales baiatul meu, care mai nou vrea sa ne cumparam robot de bucatarie ....
so, am inceput sa ne uitam prin magazine dupa asa ceva si am vazut unele faine de la Phillips.
voi ce imi recomandati???tin sa precizez ca nu suntem genul care murim in bucatarie, dar ne place sa incercam retete noi, sa le imbunatatim pe cele vechi.....asa ca ne uitam dupa un robot care sa aiba si tocator, si blender, poate si masina de tocat...sa facem si aluat(nu cantitati mari)....
ups...am sarit de la Jamie Oliver la altceva
asadar va uitati??? cit despre robot ce imi recomandati (din propria experienta)?
va sarut si va multumesc anticipat!!!
Raspunsuri
kisstherain999 spune:
Super tare tipul!!! Si ce mancaruri aratoase face. Probabl sunt si bune. Are o mare usurinta in a gati.
Uite www.jamieoliver.net/" target="_blank">aici site-ul lui
Robot de bucatarie nu am nici eu, astept sa vad ce zic fetele.
kiss
"Dream as if you'll live forever: live as if you'll die tomorrow." - James Dean
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katty/katty.jpg)
katty spune:
Si mie imi place mult, nu urmarim toate emisiunile, dar cand le prind ma uit cu mare placere! Are un stil super! Imi place ca inveti multe trucuri din bucatarie (curataul oualelor fierte, a usturoiului , peste in hartie de ziar etc.)
Acum a inceput o noua serie! Seria precedenta parca a fost cu mancaruri mai simple de facut! Colega mea este fana, isi inregistreaza emisiunile!! A facut o multime de retete de-ale lui!
Catalina & Andrei(3ani)
mina spune:
E idolul meu in viata!!! Imi place la nebunie cum gateste si cum sunt realizate emisiunile, sunte REALE, nu chestii de alea aranjate cu o bucatarie antiseptica si o chiuveta lustruita perfect...si o mimoza cu shortz...si retete cu 12 grame de aia si 15 grame de ailalta. Tipul asta gateste exact ca o gospodina normala, la ochiometru....e cea mai tare emisiune de gatit. Si aveti dreptate, avem asa multe de invatat .....
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Burtocika/Burtocika.jpg)
Burtocika spune:
Mie-mi place ce gateste, sunt foarte originale si simpatice retetele lui, dar vorbeste mult prea repede, n-apuc sa retin nimic ! Ma uit ca la un film, zic "ia uite ce interesant, nu stiam chestia asta !" si-n 5 minute am uitat tot !!!
Dar nu-mi place neam cum se "comporta" in bucatarie !!! Cred ca vine o armata si curata dupa el, e atit de "sloppy" sau pe romaneste neglijent ... Toate le pune direct pe masa, pune mina pe peste si dupa aia isi imbratiseaza un prieten, chestii de-astea ... Eu sunt disperat cind gatesc, pt ca nu-mi place deloc sa curat bucataria, asa ca sunt atenta pe unde pun mina plina de grasime, si ma dispera cind il vad pe el cu cita nonsalanta umbla prin dulapuri ...
Boghi
http://community.webshots.com/user/bogdanai
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adrianafedorca/adrianafedorca.jpg)
adrianafedorca spune:
super tipul...si haios foc...imi place la nebunie si eu il urmaresc si chiar am facut cateva din retetele lui Adriana si
Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )
ALBUM 1
ALBUM 2
ALBUM 3
adi69 spune:
Super tipul!!! Il urmaresc de multa vreme...daca cumva nu-s acasa duminica la 14,30 inregistrez..
Am facut pana acum dupa retetele lui cosulete din aluat frantuzesc cu scortisoara si crema de vanilie,crema de ciocolata gratinata,placinta de peste..si tot din cauza lui am inceput sa folosesc si eu pastarnacul copt ca garnitura la friptura...asta nu inseamna ca le-a si placut invitatilor...nu-i nimic,eu insist,pana la urma ,poate ii obisnuiesc..
M-a innebunit intr-o duminica cu pastele italiene...de mi-am facut si eu a doua zi cu bacon si usturoi si smantana..si-au fost super!
Chiar ma intrebam daca nu are cumva carti de bucate scrise de el...
Mersi pentru site,Kiss!
Adriana
adi69 spune:
A! MI-a mai placut cadourile originale facute familiei la un Craciun..tot felul de chestii puse in borcanase frumusele,ceva cu branza feta pt taica-su ,ardei iuti si nu mai tin minte ce...
Adriana
gabi25 spune:
Da si noua ne place de el....e super tipul si in special cum s-a mai si spus, imi place ca e foarte inventiv, nu e mort dupa ordinea din bucatarie (sa vedeti cum arata bucataria mea dupa gatit:)) si imi plac toate sfaturile lui....usureaza munca in bucatarie.
Mai am o emisiune de gatit preferata, pe RAI UNO "Prova del cuoco" (nu stiu daca am scris corect) cu Antonela Clerici. Pe langa ca ea e o tipa super haioasa are si bucatari simpatici.
http://community.webshots.com/user/cameliac
``````````` Just hope ```````````
adrienne12 spune:
Uite aici un articol despre cum sa alegi un food processor. http://www.ehow.com/how_5344_choose-food-processor.htmlDe regula food processors pot costa intre $20 si $300. Depinde mult de ce vrei sa faci cu el si ce exista pe piata romaneasca. Fa o cautare pe goolge dupa food processor and mixer si o sa vezi ce exista. Ca brands iti recomand KitchenAid si Cuisinart.
adrienne12 spune:
Eu de regula ma uit in Consumer reprots cind trebuie sa cupar ceva si iau in considerare recomandarile lor. Uite aici un articol. Sper sa te ajute. Any of the food processors we tested can handle basic chopping and slicing. Most are adept at shredding, and several purée well. However, the processors costing less than $55 don’t have enough power to knead bread dough without laboring. One of the Hamilton Beach processors (12) stopped working while kneading. A Black & Decker (14), which comes with a dough blade, smoked; another labored. The inexpensive models were also noisy.Though smaller and less versatile than processors, choppers can be handy for little tasks such as mincing garlic or herbs. The Ratings </cro/appliances/food-processors-and-choppers/food-processors-and-choppers/ratings.htm> rank processors and choppers by performance. Quick Picks (below) highlight models to consider based on your needs.Quick PicksProcessorsFor basic tasks:</cro/appliances/food-processors-and-choppers/food-processors-and-choppers/ratings.htm> Cuisinart $100, CR Best BuyDoesn’t come with many extras, but this midsized processor performs the basics very well (including kneading) and is well priced.For extra features:</cro/appliances/food-processors-and-choppers/food-processors-and-choppers/ratings.htm> KitchenAid $240Roomy bowl, lots of helpful extras. If counter space is tight:</cro/appliances/food-processors-and-choppers/food-processors-and-choppers/ratings.htm> KitchenAid $100</cro/appliances/food-processors-and-choppers/food-processors-and-choppers/ratings.htm> Cuisinart $70Small capacity, but very good at heavy-duty tasks; can handle a half-batch of bread dough.ChoppersFor basic tasks:16 </cro/appliances/food-processors-and-choppers/food-processors-and-choppers/ratings.htm> Cuisinart $30 17 </cro/appliances/food-processors-and-choppers/food-processors-and-choppers/ratings.htm> Cuisinart $45Both chop very well. (16) has the edge in puréeing, but you must flip its blade setting (between sharp or blunt edge) manually. With (17), the blade changes automatically when you press a control.For extra features: 15 </cro/appliances/food-processors-and-choppers/food-processors-and-choppers/ratings.htm> Ultimate Chopper $60Sold online (www.ultimatechopper.com <javascript:Start('http://www.ultimatechopper.com')>) and through TV infomercials, this powerful model chops fast and quietly and crushes ice. But it’s fairly pricey. A blender attachment is available. conform regulamentului, te rog sa postezi si traducerea textului. Multumesc pentru intelegere.Oana_B